Werken of stage lopen bij PANGEA Travel?

 

Voor stagiaires hebben we vanaf april 2017 een leerzame en uitdagende stageplaats beschikbaar:

Stagiair(e) afdeling Support  /  medio april - oktober 2017

Wie ben jij?

Je volgt een MBO of HBO opleiding in toeristische richting (bijvoorbeeld MTRO/NHTV) en hebt reiservaring/interesse in Afrika en/of Azië. MS Office (Excel, Word, Outlook) is voor jou niet onbekend. Tevens zie jij creatief en foutloos schrijven van teksten als een uitdaging.

Wat doe je bij ons?

Je functie is zeer afwisselend en je biedt ondersteuning aan de reisspecialisten van de afdelingen Afrika & Azië. Je stelt o.a. reisbescheiden samen, assisteert bij het uitwerken van offertes, schrijft wervende teksten voor onze website en draagt zorg voor administratieve taken. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten aan de telefoon. Samen met 4 andere collega’s vorm je het team Support.

PANGEA Travel is de specialist in individuele reizen naar Afrika en Azië. Doordat wij zelf alle bestemmingen bezoeken, hebben we een enorme kennis in huis. Daarnaast bieden we veel service en aandacht zodat we veel terugkerende reizigers hebben. We bestaan dit jaar 13 jaar en hebben bewezen dat je zelfs in tijden van recessie flink kunt groeien.

Enthousiast?

Stuur dan je motivatie en CV naar Inez Staring-Pasman inez@pangeatravel.nl | +31(0)26-3707511