Zuid-Afrika

Zuid-Afrika reizen

“Eerst lekker genieten en uitrusten bij Kaapstad en daarna op safari door Zuid-Afrika. De accommodatie hoeft niet allemaal super-de-luxe, maar wel sfeervol, kleinschalig en comfortabel. Wij willen per huurauto door Zuid-Afrika reizen.”

Kaapstad, de Tuinroute / Garden route, het Kruger National Park, stuk voor stuk indrukwekkend! Tijdens een selfdrive door Zuid-Afrika kunt u het allemaal combineren. De mogelijkheden in Zuid-Afrika zijn eindeloos, daarom delen wij graag onze kennis met u. We kennen de hoogtepunten maar zeker ook de kleine verrassingen, onontdekte gebieden, en sfeervolle guesthouses. Zuid-Afrika zal u zeker verassen! Alle Zuid-Afrika reizen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast.

Reiservaringen

 • Ik heb mijn "eigen" wine en guesthouses gevonden

  lees meer
  -
  Louis en Marianne
 • goed en na genoeg allemaal prachtig gelegen midden in de natuur

  lees meer
  -
  HansBert & Wilma
 • We hebben een geweldige reis gehad.

  lees meer
  -
  Familie Peppelenbos
 • Kan niet anders zeggen dat alles, maar dan ook werkelijk alles top was.

  lees meer
  -
  Nina, Sanne, Rikje en Gerrit Dwars

Tip: safari tips en informatie

Safari tips

Het maken van een safari is een geweldige ervaring. Maar om er tijdens de safari achter komen dat u beter zonnebrand had kunnen meenemen is vervelend. Ook is het vervelend als achteraf blijkt dat alle foto's onscherp zijn... Dat willen we toch allemaal vermijden? Lees de safari tips

Tip: Verblijf in een private game reserve

Het bekendste park van Zuid-Afrika is het Kruger. Hier kunt u met uw huurauto op pad. Overnachtingen zijn in eenvoudige, vaak grootschalige rest camps, en de verzorging is o.b.v. logies. Kruger kan door haar populariteit soms druk zijn.

Jeep private game reserve

 

Een tip van onze reisspecialist Zuid-Afrika, is een verblijf in een Private Game Reserve. De lodges zijn kleinschalig en het is hier rustiger omdat zelf rijden niet is toegestaan. Lees verder>>

Naar Zuid-Afrika in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Zuid-Afrika reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!