familie Roekaerts - Lauwers
Sri Lanka - 9/09/13


Wat we zochten hebben we gevonden bij PANGEA Travel !

Een rondreis door Sri Lanka, op maat gemaakt en aangepast aan onze behoeften : de ideale combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. Het voorstel dat Karin van Pangea Travel ons deed werd in onderling overleg bijgestuurd tot het perfect voldeed. Niets was te veel, en op elke vraag kregen we snel en professioneel antwoord. De reisdocumenten waren volledig en tot in de puntjes verzorgd, de vluchten waren perfect geregeld (een pluim voor Emirates Airways ! Nog nooit zo comfortabel gevlogen!)

Eenmaal ter plaatse stond onze chauffeur klaar om ons naar ons eerste hotel te brengen, en de dag daarna leerden we onze gids/chauffeur kennen. Zijn naam was Nirodha, en om het kort samen te vatten : als we ooit terugkeren naar Sri Lanka dan willen we deze man opnieuw als gids ! Vriendelijk, rustig, goede chauffeur, kende letterlijk alles van dit eiland.

Onze reis door dit prachtige eiland was tot in de puntjes verzorgd. Het kleine probleempje dat we onderweg hadden (verkeerd geboekte treintickets) werd snel - en met compensatie - rechtgezet. Kortom : we hebben de reis gehad die we in onze gedachten hadden. En het waren de kleine details die het zoveel 'meer' maakten...

Dank aan PANGEA Travel, Karin en onze gids Nirhoda ! En...tot de volgende keer ! :-).
Peter, Dominique, Thomas & Tibo 

Bekijk ook andere reiservaringen in Sri Lanka