Remco Eichelsheim & Saskia Veldhuis
Namibië - 15/08/13


Wat leegte is, is niet uit te leggen. Je kunt het niet vast leggen op een foto of via de videocamera. De leegte, de eenzaamheid, het onbewoonde heeft ons in het uitgestrekte Namibië verbaasd, verrast en verwonderd.

Na Zuid-Afrika werd het tijd voor iets meer avontuur, en dat heeft Martijn van Pangea Travel prima begrepen. Met een uitgebreide self-drive hebben we 5500 kilometer afgelegd in vier weken. Van woestijn tot kust, van luxe relaxen tot sandboarden in de woestijn, van flamingo tot olifant: het diverse Namibië heeft het.

Cultuur hebben we gevonden bij een authentiek dorp van de Himba’s in het Noorden van Namibië. Natuur en wild troffen we gedurende de hele reis, maar het Nationaal Park Etosha was een kers op de taart. Rust hebben we ervaren in de prachtige lodges. Een vol buikje hebben we altijd gevoeld: het eten in Namibië is heerlijk, alles met poten zal op de braai belanden en ook zelf hebben we natuurlijk achter de grill gestaan.

Deze foto is gemaakt tijdens een sundowner in de rode Kalahariwoestijn. We hebben voor deze foto gekozen, omdat Namibië grotendeels uit woestijnen bestaat. Dit is overigens verre van eentonig; wij verbaasden ons over de vele kleuren die de diverse woestijnen uitstralen en daarnaast hebben wij er heel wat wild gezien.

Pangea Travel, Martijn, opnieuw bedankt voor een geweldige reis. Jullie weten…. De volgende keer kloppen we opnieuw aan!

Met een hartelijke groet,

Remco Eichelsheim & Saskia VeldhuisRemco Eichelsheim & Saskia Veldhuis

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Namibië