Japan

Veelgestelde vragen - Japan


Reiservaringen

 • De tours die bij de reis inbegrepen zaten waren ook heel goed

  lees meer
  -
  familie Guijt
 • meer dan 3000 foto's gemaakt, waar je ook heen keek er was altijd iets gaafs te zien

  lees meer
  -
  Kevin & Dayenne
 • alle reden om Pangea Travel aan te bevelen bij familie, vrienden en alle mensen die het maar horen willen.

  lees meer
  -
  Mirjam van Rijn en Martin van Wifferen
 • Mijn wens is toch nog uitgekomen

  lees meer
  -
  Frans en Leen

Tip: traditionele show in Gion Corner (Kyoto)

Wilt u meer leren over de Japanse cultuur en de verschillende tradities, woon dan een show bij in Gion Corner! Er worden diverse kunstvormen geshowd, waaronder een Maiko dans, een theeceremonie en een poppenspel. Meer informatie vindt u hier.

Tip: Diner bij Japanners thuis

In de avond kunt u een diner regelen bij Japanners thuis. Op deze website van dit erg leuke en bijzondere initiatief, krijgt u op een gemakkelijke wijze uitgelegd hoe u uw diner bij een Japans gezin kunt organiseren. Een unieke kans om nóg meer van het lokale leven mee te krijgen. Er zijn meer dan 500 locaties in Japan, ook in veel andere plaatsen.

Tip: wandeling in Kyoto

Maak een wandeling over het twee kilometer lange ‘Filosofenpad’ dat langs een klein kanaal, honderden bloesembomen en verschillende heiligdommen (zoals de Hōnen-in, Ōtoyo Schrijn en Eikan-dō Zenrin-ji) loopt. De route dankt haar naam aan Nishida Kitaro, een invloedrijke Japanse filosoof uit de 20e eeuw, die het als onderdeel van zijn dagelijkse meditatie bewandeld zou hebben. Vooral in april is de route heel populair door de bloei van de bloesem, maar in elk jaargetijde is deze mini-pelgrimstocht absoluut de moeite waard.