Aanbiedingen PANGEA Travel


Gratis excursie Beijing of Yangshuo

Aanbieding China – gratis excursie Beijing of Yangshuo

Wanneer u nu een complete rondreis naar China boekt ontvangt u een gratis excursie.
U kunt kiezen uit de onderstaande tours:

Beijing

Kung-Fu show
Kung Fu is een populaire Chinese vechtsport. In Beijing kunt u een unieke show vol met Kung Fu technieken, dansen acrobatiek bijwonen. Een leuke ervaring! 

Yangshuo

Fietstocht
De omgeving van Yangshuo leent zich uitstekend voor het maken van een fietstocht. U fietst door de rijstvelden en het schilderachtige karstgebergte. Op het platteland is beperkt verkeer waardoor het fietsen aangenaam is. U kunt genieten van de groene karstgebergtes, de bamboebossen en de vele rijstvelden. De fietstour is onder begeleiding van een gids.

Kookles
U bent u voor één dag een echte chef-kok! Onder leiding van een professionele Chinese kok leert u meer over de traditionele Chinese keuken. Een leuke en leerzame ervaring! Tijdens de lunch kunt u genieten van al het lekkers dat u zelf heeft klaargemaakt. Eet smakelijk!

Impression Liu Sanjie
In de avond kunt u een bezoek te brengen aan het Impression Liu Sanjie Theater. Tijdens deze schitterende lichtshow worden de bergen tot ver in de omgeving verlicht en lijkt het dal op een filmdecor. Honderden bamboevlotten met fakkels, lichtjes en decorstukken varen langs op de Li-rivier. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (hij verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee.

Bamboevlot varen
Maakt een leuke tocht per bamboevlot over de Yulong rivier, een zijtak van de Li rivier. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het prachtige landschap dat onder andere bestaat uit het typische karstgebergte.

Voorwaarden
-Bovengenoemde excursies zijn inclusief vervoer. De gratis excursie dient echter plaats te vinden op een dag dat u reeds een deel van de dag een programma heeft. Deze kan helaas niet op een vrije dag ingepland worden i.v.m. extra bijkomende kosten voor de auto en gids.
- Alle reizigers dienen dezelfde excursie te kiezen. 
- Alleen voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 juli – 31 augustus.
- Geldig voor reizen in 2017 en 2018.
Terug naar het aanbiedingen overzicht