Aanbiedingen PANGEA Travel


Korting voor Mauritius

Mauritius, de droombestemming voor uw huwelijksreis. Hier vindt u de spreekwoordelijke paradijselijke stranden, azuurblauwe zee en romantische hotels. Bij veel hotels ontvangt de bruid een korting. Daarnaast zijn er extra's variërend van gratis diner, een massage voor twee of een upgrade van de kamer.

20 Degrees Sud

Het 20 Degrees Sud Hotel, gelegen bij Grand Baie in het noorden van Mauritius, heeft van eind april tot en met half oktober wel een hele scherpe aanbieding. De bruid verblijft in deze maanden voor 50% korting op basis van halfpension. In de overige maanden, m.u.v. de kerstperiode bedraagt de korting voor de bruid 25% op de overnachtingsprijs.

LUX Resorts

LUX Resorts Combo deal: LUX le Morne, LUX Grand Gaube en LUX Belle Mare hebben erg voordelige combinatiedeals. Bij een combinatie van 2 of meer LUX resorts op basis van logies en ontbijt krijgt u 30% korting op uw verblijf! Het gehele jaar door is deze actie geldig m.u.v. de kerstperiode. Deze resorts liggen verspreid over het eiland waardoor u een ideale vakantieverblijf kunt samenstellen.

Tamarina Boutique Hotel

In het zuidwesten van Mauritius ligt het 4-sterren Tamarina Boutique Hotel. Dit prachtige hotel is gelegen aan de Tamarin Bay en heeft mooie lichte kamers voorzien van goede faciliteiten en een balkon of terras. Een ideale accommodatie om op te nemen in uw reis naar Mauritius. Bij een verblijf van minimaal 4 nachten krijgt u 25% korting op uw verblijf. En bij een minimum van 7 nachten krijgt u zelfs 30% korting op uw verblijf.
Terug naar het aanbiedingen overzicht