Aanbiedingen PANGEA Travel

Hieronder vindt u een overzicht van de aanbiedingen die we op dit moment voor u hebben. Regelmatig zijn er nieuwe specials of kortingsacties die we op deze pagina toevoegen. Aanbiedingen zijn meestal tijdelijk en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Heeft u interesse in een van onze aanbiedingen, neem dan contact met ons op.


Upgrade huurauto in Taiwan

Upgrade huurauto in Taiwan

Wanneer u nog dit jaar via PANGEA Travel een selfdrive door Taiwan boekt, bieden wij u een gratis upgrade van de huurauto aan. En dat komt mooi uit, want oktober en november zijn de beste reismaanden voor Taiwan!

Zelf rijden in Taiwan kan iedereen! De kwaliteit van de wegen is goed, de bewegwijzering is duidelijk (Engels en Chinees), er wordt ‘gewoon’ rechts gereden en het verkeer is voor Aziatische begrippen overzichtelijk. Het grootste voordeel van zelf rijden is natuurlijk dat u kunt gaan en staan waar u wilt. Uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt.

Als u nu een reis boekt voor 2017 krijgt u dus gratis een upgrade naar een huurauto in de daaropvolgende hogere categorie. Onze standaard huurauto voor 2 personen is bijvoorbeeld de Toyota Vios met een 1.5 motor. In de bergen is een zwaardere motor echter wel aanbevolen. Daarom krijgt u in dat geval van ons een gratis upgrade naar een auto met een 1.6 motor, zoals een Nissan Tiida of een Ford Focus. Op deze manier reist u net wat comfortabeler en rijdt u gemakkelijk over de uitdagendste wegen!

PANGEA Travel werkt in Taiwan met een betrouwbare verhuurmaatschappij. Verzekeringen, een ruim aantal kilometers per dag en extra bestuurders zijn altijd inclusief. Vragen? Neem contact op met Hannah. Zij helpt u graag verder!

Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing op nieuwe reserveringen waarvan de vertrekdatum nog in 2017 is.

voorbeeld upgrade

Bekijk de Taiwan selfdrive reizen.