Aanbiedingen PANGEA Travel

Hieronder vindt u een overzicht van de aanbiedingen die we op dit moment voor u hebben. Regelmatig zijn er nieuwe specials of kortingsacties die we op deze pagina toevoegen. Aanbiedingen zijn meestal tijdelijk en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Heeft u interesse in een van onze aanbiedingen, neem dan contact met ons op.


Best of Malaysia & Singapore

Best of Malaysia & Singapore

Als u in de maand mei een reis naar Maleisië boekt, krijgt u van ons de 'Best of Malaysia & Singapore' cadeau!
Reisgids Lonely Planet heeft iets nieuws onder de titel 'Best of…': een luxere uitgave van de welbekende reisgids, met meer tips & achtergronden, meer lekkermakende kleurenfoto's en gedrukt op sjieker papier. Informatie over accommodaties vindt u er niet in terug, maar bij een georganiseerde reis heeft u dat ook niet nodig. De gids is dus wat minder gericht op backpackers, en wat meer op mensen die een georganiseerde reis maken. Uitproberen? Als u in de maand mei een reis naar Maleisië boekt, krijgt u van ons de 'Best of Malaysia en Singapore' cadeau!
Ga naar de Maleisië reizen
Reisgids Best of Malaysia & Singapore - Maleisië | Lonely Planet


Korting voor Mauritius

Korting voor Mauritius

Mauritius, de droombestemming voor uw huwelijksreis. Hier vindt u de spreekwoordelijke paradijselijke stranden, azuurblauwe zee en romantische hotels. Bij veel hotels ontvangt de bruid een korting. Daarnaast zijn er extra's variërend van gratis diner, een massage voor twee of een upgrade van de kamer.

20 Degrees Sud

Het 20 Degrees Sud Hotel, gelegen bij Grand Baie in het noorden van Mauritius, heeft van eind april tot en met half oktober wel een hele scherpe aanbieding. De bruid verblijft in deze maanden voor 50% korting op basis van halfpension. In de overige maanden, m.u.v. de kerstperiode bedraagt de korting voor de bruid 25% op de overnachtingsprijs.

LUX Resorts

LUX Resorts Combo deal: LUX le Morne, LUX Grand Gaube en LUX Belle Mare hebben erg voordelige combinatiedeals. Bij een combinatie van 2 of meer LUX resorts op basis van logies en ontbijt krijgt u 30% korting op uw verblijf! Het gehele jaar door is deze actie geldig m.u.v. de kerstperiode. Deze resorts liggen verspreid over het eiland waardoor u een ideale vakantieverblijf kunt samenstellen.

Tamarina Boutique Hotel

In het zuidwesten van Mauritius ligt het 4-sterren Tamarina Boutique Hotel. Dit prachtige hotel is gelegen aan de Tamarin Bay en heeft mooie lichte kamers voorzien van goede faciliteiten en een balkon of terras. Een ideale accommodatie om op te nemen in uw reis naar Mauritius. Bij een verblijf van minimaal 4 nachten krijgt u 25% korting op uw verblijf. En bij een minimum van 7 nachten krijgt u zelfs 30% korting op uw verblijf.4=3 Ngapali Beach aanbieding - Myanmar

4=3 Ngapali Beach aanbieding - Myanmar

Fantastisch nieuws; Ngapali is in de "Top Five Beaches You Need To See In 2017" opgenomen! Om dat te vieren, hebben we een mooie aanbieding samengesteld. In de maanden maart, april en mei 2017 verblijft u in een zestal hotels vier nachten voor de prijs van drie nachten. Hotels die met de aanbieding mee doen, zijn: het Sandoway Resort, The Residence by Sandoway, het Bayview – the Beach Resort (alleen voor de Garden View Bungalow), het Pleasant View Resort, de Yoma Cherry Lodge en de Linn Thar Oo Lodge.

Een strandverlenging in Myanmar wordt zo wel heel verleidelijk gemaakt met deze 4=3 aanbieding op Ngapali Beach! 

Ngapali Beach is een geweldige bestemming om toe te voegen aan uw rondreis door Myanmar. Veel boutique hotels liggen direct aan het strand en zijn nu nog scherper geprijsd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Myanmar specialisten.

Naar de Myanmar reizen.