Taiwan

Chao Li Alishan House - Alishan


Chao Li Alishan House is het meest luxe hotel in het Alishan Forest recreatie gebied. Het is prachtig gelegen en u kunt er goed wandelingen maken. Aan de voorzijde van het hotel staan twee gigantische kersenbomen. Dit hotel is prefect voor een bezoek aan de kersenbloesem festival rond maart - mei. Het hotel beschikt over 150 kamers en zijn allemaal smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Het hotel staat bekend om zijn Chinese restaurant met verfijnde Chinese cruisine. Verder beschikt het hotel over een coffeeshop met een terras, een souvenirwinkel en een zakencentrum. Chao Li Alishan House is dé plaats waar men na een lange dag kan ontspannen en tot rust kan komen.

Chao Li Alishan House is door 23 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,4 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Alishan House national park buitenkant
Taiwan - Alishan House natuur kamer
Taiwan - Alishan House nationaal park receptie

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!