Menu

Bouwstenen Bhutan

Naast de complete rondreizen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor korte arrangementen (bouwstenen) in Bhutan. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.
Twee derde van het landoppervlak van Bhutan is niet te bereiken met welke weg dan ook; er valt zoveel te voet te ontdekken. U treft hier wellicht 's werelds best bewaarde en minst betreden landschappen. De Druk Path trekking die hieronder wordt omschreven, is slechts een voorbeeld van de trekkings die we organiseren. Daarnaast zijn vele andere, zeer diverse trekkings mogelijk: van hooggebergte treks tot meerdaagse wandelingen van dorp naar dorp door subtropische bossen. Al onze trekkings zijn compleet verzorgd. U heeft de beschikking over een deskundige Engelssprekende gids, een kok en overige trekking crew, en de bagage wordt vervoerd door paarden. Alles behalve het lopen zelf wordt u uit handen genomen, dus u heeft alle tijd om te genieten van het landschap. Dus ook als u interesse hebt in andere treks, zoals Laya - Gasa, Mera - Sakteng, Bumdra, Owl (Bumthang), Nabji Korphu, Jomolhari of de pittige Snowman trek, bent u bij ons aan het juiste adres.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Bhutan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.