Menu

Rondreizen Bhutan

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rondreizen in Bhutan. Om Bhutan binnen te komen heeft u verplicht een reservering nodig van een volledig verzorgde reis. Bhutan op de bonnefooi is dus niet mogelijk. In Bhutan geldt een minimum bedrag per persoon per dag waar u overnachtingen, vervoer, een gids, excursies en maaltijden voor terug krijgt. In dit tarief zijn goede middenklasse hotels (grade A) inbegrepen. Allemaal schoon en het personeel biedt een goede service. In veel plaatsen is het mogelijk een hotel in de luxe categorie te reserveren. Hiervoor geldt een toeslag.

Tip: we kunnen u adviseren hoe u uw reis zo kunt afstemmen, dat u één van de bijzondere  kloosterfestivals van Bhutan kunt meemaken.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Bhutan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.