Korte Arrangementen Bhutan

Naast de complete rondreizen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor korte arrangementen (bouwstenen) in Bhutan. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Twee derde van het landoppervlak van Bhutan is niet te bereiken met welke weg dan ook; er valt zoveel te voet te ontdekken. U treft hier wellicht 's werelds best bewaarde en minst betreden landschappen. De Druk Path trekking die hieronder wordt omschreven, is slechts een voorbeeld van de trekkings die we organiseren. Daarnaast zijn vele andere, zeer diverse trekkings mogelijk: van hooggebergte treks tot meerdaagse wandelingen van dorp naar dorp door subtropische bossen. Al onze trekkings zijn compleet verzorgd. U heeft de beschikking over een deskundige Engelssprekende gids, een kok en overige trekking crew, en de bagage wordt vervoerd door paarden. Alles behalve het lopen zelf wordt u uit handen genomen, dus u heeft alle tijd om te genieten van het landschap. Dus ook als u interesse hebt in andere treks, zoals Laya - Gasa, Mera - Sakteng, Bumdra, Owl (Bumthang), Nabji Korphu, Jomolhari of de pittige Snowman trek, bent u bij ons aan het juiste adres.

De korte arrangementen in Bhutan kunnen als basis voor een rondreis dienen of u voegt ze toe aan een reisvoorbeeld. Staat uw keuze er niet bij? Laat het ons weten en wij maken het reisonderdeel in Bhutan voor u op maat.

Bhutan Specialist

Reiservaringen
Bhutan

 • “De voorbereiding, info van U was van grote klasse.”

  lees meer
  -
  Van de Bunt
 • “Een extra pluimpje voor de gidsen voor hun kennis, vriendelijkheid en hun professionele werkwijze”

  lees meer
  -
  Arnold en Gwendolyne Dwarkasing
 • “Wat een mooie ervaring in Bhutan”

  lees meer
  -
  Berend, Sophia, Arjen en Roeland Dinkla
 • “geweldige ervaring om in Bhutan te zijn”

  lees meer
  -
  Hildegard en Naomi

Tip: Laat een Bhutaanse postzegel drukken!

bhutan-postzegel

Hoe leuk! In het postkantoor van Thimphu kun je voor een habbekrats een foto van jezelf op een heuse Bhutaanse postzegel laten drukken: een waar collector's item!
lees meer>>

 

Drukair Royal Bhutan Airlines