Menu

Hannah stuurt berichtje en foto's vanuit Taiwan!

10/11/15

Dankzij een upgrade naar de businessclass van China Airlines kwam ik uitgerust aan in Tawain. Voor mij was het de eerste keer in de businessclass: Wat een luxe! De eerste dagen van mijn studiereis stonden in het teken van de International Travel Fair in Taipei waar ik veel mensen uit de reisbranche van over de hele wereld sprak.

Verder maakte ik in Taipei kennis met de geschiedenis en de cultuur van Taiwan tijdens een bezoek aan de memorial hall can Chiang Kai Shek, een cursus kalligraferen en een kookworkshop.

Vandaag ben ik de overweldigende natuur van Taiwan gaan ontdekken. Op de fiets en te voet heb ik genoten van de overweldigende Tarokko kloof.

Na lange dagen met veel indrukken kom ik moe maar voldaan aan in de fijnste hotels en ik kan je vertellen: de Taiwanezen als geen ander wat lekkere toetjes zijn!

En nog overige foto's:

 

 

 terug naar het blog