Menu

Loes over haar reiservaring in Maleisië

16/10/15

Collega Loes verblijft in Maleisië voor haar inspectiereis. Vanwege de slechte internetverbinding bij Perhentian Island laten de foto's nog even op zich wachten. Maar internetten op een plek waar de blauwe zee samenkomt met de groene jungle moet je volgens ons ook helemaal niet willen ;)

Selamat Petang!

Nog geen week onderweg en ik mag Kuala Lumpur, Taman Negara en Perhentian Island alweer van m'n lijstje strepen. Wat een afwisseling in korte tijd! Kuala Lumpur, zo'n fijne stad om weer terug te zijn. De enige avond die ik hier had heb ik uiteraard besteed op 'Foodstreet Jalan Alor': een must voor iedere bezoeker aan Kuala Lumpur.

Per auto ben ik verder gereisd naar het oudste regenwoud ter wereld, Taman Negara. Zelf rijden kan uitstekend: goede wegen en een duidelijke bewegwijzering! Een heerlijk vrij gevoel van reizen. 

Wat blijft de jungle toch iets machtigs: weinig (grote) dieren gezien, maarde natuur daarentegen was prachtig! Mooie trekking, boottocht en zwemmen in de rivier. 

Ik typ dit stukje op Perhentian Island (zie foto), bekend van de witte stranden, blauwe zee en groene jungle (echt waar!): een must voor iedere duik- of snorkelliefhebber.

Vandaag ga ik op pad om de mooiste accommodaties voor u te ontdekken. 

Selamat jalan! 

Ga naar de Maleisië reizenterug naar het blog