Menu

Loes tipt de leukste accommodaties van Maleisië

26/10/15

Over de eerste dagen van haar Maleisië studiereis was Loes al erg enthousiast, hier het vervolg…

Vanuit Arnhem, met een warme kop thee en verwarming standje hoog, beschrijf ik het laatste deel van mijn studiereis door Maleisië. 

Wat heb ik nog in drie leuke accommodaties mogen slapen tijdens dit tweede deel! Beginnend met The Taaras, gelegen op Redang Island: pure luxe! The Taaras ligt op een rustig gelegen deel van het eiland en heeft een privé bounty strand (precies zoals u ’t zich zou voorstellen!). Een heerlijke plek voor honeymooners, duikers, men die echt luxe wil verblijven en op zoek is naar rust.

Des te leuker is het om na zo’n ontspannen plek af te reizen naar wederom een natuurgebied. Dit werd Banding Island (Belum Rainforest) en ik sliep in het Belum Rainforest Resort: helemaal in stijl met de natuur, comfortabel en een breed scala aan activiteiten zoals boottochten en trekkingen. Graag adviseer ik u over de overeenkomsten en verschillen met andere regenwouden in Maleisië. 

Mijn reis sloot ik af in Penang in het heerlijke Noordin Mews hotel. Mijn collega’s bezochten dit eerder en hun enthousiasme was terecht: een 100% PANGEA hotel. 

Met deze nieuwe kennis help ik u graag verder met het uitstippelen van de ideale Maleisië reis!terug naar het blog