Menu

Verrassend Sri Lanka

25/8/15

Afgelopen mei heeft collega Ruud een inspectiereis gemaakt naar Sri Lanka. Doel van zijn reis was het bezoeken van de diverse natuurparken, het maken van trekkingen en een update krijgen van de hotels die we bij PANGEA Travel veel verkopen. Een groot deel van zijn route is verwerkt in de Natuurreis van onze website.

‘Sri Lanka is erg in ontwikkeling en hierdoor openen in snel tempo nieuwe (kleinschalige) hotels. We kiezen er daarom voor om jaarlijks naar Sri Lanka te reizen voor een update en dit jaar was het mijn beurt. Ik heb de afgelopen jaren al veel bestemmingen in Azië bezocht voor PANGEA Travel, maar Sri Lanka nog niet eerder.

Het land heeft me verrast en veel indruk op me gemaakt. Ik ben vooral erg enthousiast over de veelzijdigheid qua natuur. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag een jungle trekking maken en de volgende dag op safari gaan om olifanten en luipaarden te spotten. Dit is nergens anders in Azië mogelijk! Sri Lanka is wat mij betreft echt een ‘must go’ bestemming voor Azië liefhebbers. Naast de veelzijdige natuur maken de historische steden, prachtige stranden en het lekkere (en gezonde) eten het tot een complete bestemming die ook nog eens het hele jaar door prima bezocht kan worden. In mijn eerste blog schreef ik over mijn ervaringen van de eerste dagen, over treinen en theeplantages en ook over mijn jungle en safari ervaring. Voor meer informatie en advies over Sri Lanka, bel 026-3707511 of mail (ruud@pangeatravel.nl) me gerust.’

Tip: Sri Lanka stijgt sinds dit jaar enorm in populariteit. Wilt u er zelf graag heen? Wacht het liefst niet te lang, nu is het nog relatief rustig en goed betaalbaar.

Direct naar de Sri Lanka Reizen

Bekijk het volledige fotoalbum op Flickr of klik op de pijltjes van de onderstaande foto.

Sri Lanka - Ruud - 2015

 terug naar het blog