Menu

Vietnam reisverslag van Tim deel 2

31/8/15

Wederom ontvingen we een reisverslag van Collega Tim! Of hij nog altijd zo enthousiast is over Vietnam lees je hier verder...

Reiservaring Vietnam deel twee:

Op het moment van schrijven zit mijn reis door Vietnam er helaas al op. Wat heb ik ontzettend genoten van dit land! Na de eerder genoemde hoogtepunten in het noorden, ben ik verder gereisd naar het centrum,Hoi An om precies te zijn.

Hoi An

Ook voor Hoi An gaat de regel op dat de bestemming zo interessant, levendig en het bezoeken waard is als men vooraf doet geloven. Naast het genieten van verschillende bezienswaardigheden in de oude stad, heb ik deelgenomen aan een interessante fietsexcursie naar het platteland in de omgeving. Ook een tocht op Vietnam's favoriete vervoersmiddel, de “moto bike”, stond op het programma. Wat betreft de overnachtingsmogelijkheden heb ik zowel boetiekopties nabij het centrum, als exclusieve resorts aan het strand (op ca. 5 km) gezien. Keuze te over!

Saigon en Phu Quoc

Ook in Saigon (Ho Chi Minh City) heb ik naast het zien van verschillende hotels, de stad beter leren kennen als passagier achterop een scooter.
Ik sloot mijn reis af, op de prachtige stranden van Phu Quoc. Dit tropische eiland is gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Ho Chi Minh City en een ideale afsluiter van een enerverende reis. Ik ga zeker nog een keer terug!

Deel één van Tim's reisverslag gemist? Lees hier zijn Vietnam verslag van de eerste dagen

Geïnspireerd geraakt? Bekijk onze Vietnam Reizenterug naar het blog