Menu

Vincent bezoekt Knysna, Tsitsikamma en de hoogste bungee jump ter wereld

3/5/17

Na Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus en Oudtshoorn (zie eerdere blog) reist Vincent verder naar Knysna en Tsitsikamma waar hij bewees geen last van hoogtevrees te hebben...

Knysna

Na Oudtshoorn ben ik weer terug aan de kust met een bezoek aan het gezellige havenstadje Knysna. Op dit moment vindt er een autoshow plaats, met van hele oude tot splinter nieuwe auto's. Knysna is een stad bij uitstek voor dit soort evenementen, zo vindt er binnenkort ook het bekende oesterfestival plaats. Daarnaast is de omgeving van Knysna erg leuk om op verschillende manieren te ontdekken. Maak een bootcruise op de lagune of bezoek het grootste fynbos in Zuid-Afrika. Er zijn nog tal van andere activiteiten in de omgeving te doen en dat maakt Knysna een perfecte uitvalsbasis.

Knysna Zuid-AfrikaTsitsikamma

Back to nature! En op naar het avontuurlijk stukje natuur op de tuinroute, Tsitsikamma National Park. Er zijn verschillende wandelroutes. Een wandeling langs de suspension bridge is bijvoorbeeld erg populair. Echte thrillseekers kunnen hier een canopy tour doen door de hoge boomtoppen. Of maak de hoogste bungee jump ter wereld bij Bloukrans bridge. Ik heb het gedaan en wat een adrenaline kick geeft dat zeg! 

Vincent bungee jump

Tsitsikamma Zuid-AfrikaAddo Elephant Park

Uiteraard mag bij een bezoek aan Zuid-Afrika geen safari ontbreken. Bij mijn laatste bestemming zal ik Addo Elephant Park aandoen. Benieuwd naar mijn reiservaring? Ik adviseer u graag voor een op maat gemaakte reis naar de Zuid-Afrikaanse tuinroute!


Zie ook Vincent's eerdere blog met Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus en Oudtshoorn.

Bekijk voor meer reisinspiratie onze Zuid-Afrika reizen.

De route die Vincent nu volgt lijkt op de reis Kaapstad, Wijn & Tuinroute.terug naar het blog