Menu

Voorstellen aan Berry!

15/2/18

Het woord aan Berry, directeur & trotse eigenaar van PANGEA Travel. 'Persoonlijk' is een van de waardes die we bij PANGEA Travel hoog in het vaandel hebben staan, daarom ook voor hem 5 vragen:

Berry bij Henderson waves Singapore

1. Welke landen uit het aanbod van PANGEA Travel heb je bezocht?
Ik ben een bevoorrecht mens! Alle landen, behalve Taiwan, Bhutan en Nepal in Azië en Oeganda, Rwanda, Reunion en de Seychellen van de afdeling Afrika.

2. Wat is je favoriete land uit dit rijtje en waarom?
Myanmar heeft veel indruk gemaakt, vooral omdat het land nog zo puur is en de mensen zijn er ontzettend vriendelijk. Als ik vandaag word gevraagd om meteen in het vliegtuig te stappen, zou ik het meteen doen.

Travel is the only thing you buy that makes you richer.

3. Wat wilde je worden toen je nog op de basisschool / middelbare school zat?
Als kind wilde ik banketbakker worden. Thuis bakte ik al vaak en als prijswinnaar van een tekenwedstrijd mocht ik één middag banketbakker zijn. Als 11-jarige mocht ik zelf een taart maken in een heuse bakkerswinkel. Taartjes is trouwens nog steeds een hobby; zowel maken als eten.

4. Als je een dag mag samenstellen, zonder beperking van geld en reistijd, hoe ziet dan jouw droomdag eruit?
We worden vroeg gewekt want om 05.30 vertrekken we voor een tocht per luchtballon over de tempels van Bagan. Na de landing om 08.00 uur gaan we ontbijten bij King’s Walden, een van onze favoriete hotels in Zuid-Afrika. We drinken koffie in een berghut bij Baden Baden. Hier maken we meteen ook even een mooie wandeling en na de lunch is het tijd voor een strandbedje op Lombok waar we even verblijven in zo’n mooie beachvilla bij Jeeva Klui. Uiteraard ontbreekt de safari niet op zo’n droomdag. Deze keer rijden we met een ranger off-the-road in Ndutu in het zuiden van de Serengeti. Even een lekkere gin-tonic als sundowner en de dag wordt afgesloten met een diner aan het strand van Ngapali in Myanmar. De kreeft komt hier vers uit zee en met en koel glas witte wijn, toasten we op het leven.

Berry in de Alpen

5. Welke persoonlijke tip wil je meegeven aan de reizigers van PANGEA?
Geniet vooral van de indrukken en nieuwe ontmoetingen tijdens een reis. Shoppen kun je overal maar ontmoetingen maken het leven rijker. Travel is the only thing you buy that makes you richer.

 terug naar het blog