Avontuurlijk Namibië & Botswana

Als u op zoek bent naar een avontuurlijke rondreis door Namibië en Botswana is deze reis iets voor u. U heeft veel vrijheid doordat u in Namibië met uw eigen huurauto rijdt en zo de indrukwekkende landschappen in uw eigen tempo kunt verkennen. Zo maakt u onder andere kennis met de Himba-cultuur, maakt u safari’s in het Etosha National Park en kunt u genieten van het leuke Duitse stadje Swakopmund. Het groene Botswana biedt een mooi contrast met het droge Namibië. Hier staan de dagen compleet in het teken van safari’s. In het Moremi Game Reserve en het Chobe National Park gaat u onder leiding van een ervaren gids op zoek naar de vele soorten wild. De reis eindigt bij een van de grootste watervallen ter wereld, de Victoria Falls. Al met al een prachtige combinatiereis tussen compleet verschillende landen.

Reisduur: 20 dagen
Swakopmund - Damaraland - Opuwo - Epupa Falls - Etosha - Okavango Delta - Moremi - Chobe - Victoria Falls Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek - Swakopmund (ca. 360 km)

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Windhoek haalt u de huurauto op en rijdt u naar de Swakopmund gelegen aan de kust van Namibië en in de Namib woestijn. Op de route kunt u een bezoek brengen aan Okahandja Cultural waar u een beeld krijgt van de verschillende culturen van Namibië. Aangekomen in Swakopmund zult u ervaren dat het hier drukker is dan in de andere plaatsen op de route tot nu toe. Na aankomst heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Voor het avondeten kunnen we Tug's aanbevelen. Indien gewenst maken we hier een reservering voor u. Tip: Stop u onderweg in het kleine woestijndorpje Solitaire voor een heerlijke Afpfelstrüdel bereid door de burgemeester, een waar begrip in Namibië.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Swakopmund

Dag ter vrije besteding in Swakopmund. U kunt een van de grootste kolonies zeerobben zien bij Cape Cross (ca. 115 km ten noorden van Swakopmund). De kolonies zeerobben kunt u van heel dichtbij bekijken waardoor u mooie foto's kunt maken. Swakopmund wordt ook wel de Adrenalinehoofdstad genoemd. Diepzeevissen, kajakken, sandboarden, skydiven of een tochtje op een quad-bike behoren o.a. tot de mogelijkheden. Een dagje rustig wandelen door het stadje of een wandeling op het strand is uiteraard ook mogelijk.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Swakopmund - Twyfelfontein (ca. 340 km)

U rijdt verder naar Twyfelfontein, onderweg kunt u een bezoek brengen aan Cape Cross waar u de grootste zeehonden kolonie kunt bewonderen. In de namiddag gaat u naar Burnt Mountain, een door lava verkoolde berg of u kunt naar de unieke Organ Pipes rotsformatie. Aansluitend rijdt u naar uw lodge in Twyfelfontein. Dichtbij uw lodge kunt u nog een Damara dorpje bezoeken waar nog de inheemse bevolking van Namibië woont.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 4 Twyfelfontein - Kaokoland (ca. 205 km)

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Twyfelfontein waar u rotsschilderingen kunt bezichtigen, daterend tot 6000 jaar terug, gemaakt door de San/Bosjesmannen. Onderweg naar de volgende lodge kunt u een bezoek brengen aan het Petrified Forest, een serie van versteende bomen. Na uw bezoek gaat u in noordelijke richting verder naar Kaokoland, dit gebied is nog amper aangetast en nog erg puur. Ook is dit het gebied van de bekende Himba stammen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Kaokoland

Dag ter vrije besteding. Vanuit uw accommodatie kunt u eenvoudig excursies boeken. Kaokoland is tevens het leefgebied van de woestijnolifanten en de zwarte neushoorn. De kans dat u hen ziet is echter klein omdat ze niet langs de weg voorkomen en vaak lastig te vinden zijn. Optioneel kunt u met een gids naar de Hoanib Rivier om op zoek gaan naar de woestijnolifanten. Het is ook mogelijk om een mooie wandeling te maken in deze omgeving.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Kaokoveld (ca. 260 km)

De reis gaat nog verder noordelijk door het onaangetaste Kaokoveld. Het landschap wordt gemarkeerd door prachtige heuvels en open velden. Dit gebied wordt bewoond door de inheemse Ovahimba stammen. Deze stammen houden zich nog steeds vast aan hun traditionele waarden en culturen. U zult dan ook een Ovahimba dorp bezoeken op deze dag om meer over deze cultuur te weten te komen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 7 Epupa Falls/Kaokoland (ca. 410 km)

Vandaag gaat u naar de omgeving van de Epupa Falls. U gaat per open safari voertuig naar één van de heuvels met uitzicht op de watervallen van Epupa. U kunt genieten van een prachtig kleuren schouwspel. Hier vindt u ook onder andere de springbok, struisvogel, kudu en grote baobab bomen. Optioneel kunt u een wandeling maken en prachtige vogels spotten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 8 Kaokoland - Ovamboland/Oshakati (ca. 270 km)

Ten noorden van het Etosha National Park vindt u Ovamboland, vernoemd naar de stam die leeft in noord Namibië en zuid Angola. Het landschap is in tegenstelling tot de rest van het land vlak, groen en er wonen meer mensen in dit gebied. De grond bestaat vooral uit zand en stenen en rotsen zijn een zeldzaamheid. Typisch voor het gebied zijn de Oshanas, geulen die in de regentijd vollopen en zorgen voor het noodzakelijke water en zelfs vissen. U overnacht in een traditioneel Owambo dorpt en maakt kennes met de lokale Owambo bevolking. U kunt meehelpen met koken, potten bakken en/of manden weven om de traditionele cultuur van deze bevolking te ervaren.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Ovamboland - Etosha National Park (ca. 350 km)

Na het ontbijt gaat de reis verder richting het Etosha National Park. In de middag kunt u een eerste gamedrive maken met de eigen huurauto. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen en bedragen ca. N$ 80 per persoon per dag en ca. N$ 10 per auto. Het Etosha National Park, met een oppervlakte van 22.270 km2, is een van de belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Etosha dat ‘Grote Witte Plaats’ betekent dankt haar naam aan de enorme zoutpan die middenin het park te vinden is. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Optioneel kunt u ook deelnemen aan georganiseerde gamedrives welke u bij de accommodatie kunt boeken.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Etosha National Park

Ook vandaag staat de gehele dag in het teken van Etosha National Park. Het is raadzaam om vroeg in de ochtend (bij zonsopgang) of laat in de middag door het park te rijden. De dieren zijn dan actief en vaak te vinden bij de waterplaatsen. Gedurende de dag zoeken de meeste dieren, vanwege de hitte, de schaduw op waar ze moeilijk te zien zijn. Het beste kunt u in de middag relaxen bij de accommodatie of een duik nemen in het zwembad. Tip: Het is niet raadzaam om een hele dag in het park rond te rijden. Als het warm wordt, trekken de meeste dieren zich terug in de schaduw en komen pas weer rond 18.00 tevoorschijn. U kunt daarom overdag beter bij uw accommodatie relaxen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Etosha - Otjihavera Mountains(ca. 540 km)

In de ochtend rijdt u terug naar de omgeving van Windhoek. Onderweg kunt u eventueel nog stoppen in Okahandja voor een bezoek aan de lokale markt. Souvenirs zijn hier aantrekkelijk geprijsd en de keuze is enorm. Net ten noorden van Windhoek ligt de accommodatie voor een laatste overnachting in Namibië. U overnacht hier in The Elegant Farmstead, een guestfarm gelegen aan een droge rivier bedding, in de Otjihavera Mountains. Vanuit de accommodatie kunt u optionele excursies maken zoals een safari per open wagen of een prachtige wandeling. Indien gewenst verzorgen zij 's avonds voor een diner onder de sterrenhemel en sluit u uw dag af rondom de 'boma'. Tip: bezoek onderweg de Cheetah Conservation fund nabij Otjiwarongo. Hier kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten die in het teken staan van de Cheetah.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Otjihavera Mountains

Dag ter vrije besteding in Otjihavera Mountains. The Elegant Farmstead is omgeven door afwisselende flora en fauna waar u tijdens een wandeling of vanuit het zwembad van kunt genieten. Er leven hier o.a. giraffen, koedoes en verschillende vogelsoorten. In de late namiddag kunt u genieten van een sundowner drive onder begeleiding van gids (tegen meerprijs).
verzorging: logies en ontbijt

Dag 13 Otjihavera Mountains - Windhoek (ca. 380 km)

Vanuit Waterberg rijdt u terug naar Windhoek. Na aankomst bij uw accommodatie in Windhoek is de rest van de dag ter vrije besteding, voor u de reis voortzet naar Botswana. Tip: Erg gezellig is Joe's Beerhouse. U kunt hier wat drinken maar ook genieten van een diner. Aan de overkant van de straat vindt u restaurant Kobata, ook een aanrader.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 14 Windhoek - Victoria Falls - Chobe National Park

Nadat u de huurauto heeft in geleverd op de luchthaven van Windhoek vliegt u naar Victoria Falls. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht in de omgeving van het Chobe National Park. Het Chobe National Park is gelegen aan de noordelijke grens van Botswana en Zambia. Deze grens wordt gevormd door de Chobe rivier wat tevens de naam verklaard van het National Park. Het park is het op een na grootste wildpark van Botswana met maar liefst 11.000 vierkante kilometer. Er zijn een aantal compleet verschillende ecosystemen in het park te vinden waaronder de dichte bossen, weidse savannevlaktes, moerassen en semiwoestijn gedeeltes. Het park is naast de grote, ook een park met een van de hoogste concentraties aan wild. In het park leven onder andere olifanten, buffels, giraffen en vele soorten antilopen waaronder impala, gnoe en kudu. Ook de roofdieren zijn rijkelijk vertegenwoordigd. Tijdens een gamedrive kunt u oog in oog komen te staan met leeuwen, hyena’s, luipaarden en cheetah’s. In het park leven zelfs de zeldzame wilde honden. Na aankomst in uw accommodatie staat er in de namiddag een eerste safari activiteit in het park op het programma.
verzorging: volpension (ontbijt, lunch en diner)

Dag 15 Chobe National Park

's Ochtends staat er een gamedrive op het programma in het park. Chobe kent een rijk wildleven en vooral de olifanten zijn goed vertegenwoordigd. De totale populatie van Botswana wordt op dit moment geschat op maar liefst 120.000 dieren! U zult dan ook bijna gegarandeerd tijdens uw gamedrives olifanten tegenkomen. Gedurende het heetst van de dag kunt u heerlijk ontspannen bij uw lodge. In de namiddag staat er een bootsafari gepland. U neemt plaats in een boot die vervolgens de Chobe-rivier afzakt op zoek naar wild. Vele soorten wild komen naar de rivier toe om te drinken waardoor u vanaf het water een uniek uitzicht heeft op de dieren. Daarnaast leven er in de rivier ook nijlpaarden en krokodillen die u tijdens de boottocht bijna zeker zult zien. De tocht eindigt tegen het begin van de avond waardoor u kunt genieten van een prachtige zonsondergang.
verzorging: volpension (ontbijt, lunch en diner)

Dag 16 Chobe National Park - Khwai Concession

Na een vroege ochtend safari vliegt u per light aircraft naar Khwai Concession (onderdeel van de Okavango Delta en grenzend aan Moremi Game Reserve). Bij aankomst op de airstrip van Khwai Concession wordt u naar uw accommodatie gebracht, waar u de komende twee nachten verblijft. U hebt de gelegenheid om deel te nemen aan een van de vele activiteiten die door de lodge worden georganiseerd (inclusief). Zo kunt u bijvoorbeeld per traditionele kano de vele kanalen en meertjes in de omgeving verkennen. De gids die met u mee gaat kan u alles vertellen over de lokale flora en fauna. De komende nacht kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en een indrukwekkende sterrenhemel.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 17 Khwai Concession/Moremi Game Reserve

Wederom zijn vandaag weer twee activiteiten inclusief. Het Moremi Game Reserve gelegen in het noordelijke deel van Botswana en bestaat sinds 1963. De totale oppervlakte van het park is maar liefst 5000km2 en bestaat uit twee compleet verschillende ecosystemen. Het eerste deel zijn de savannevlaktes en mopanebossen waar u gamedrives kunt maken waarbij u op zoek kunt gaan naar dieren zoals verschillende soorten antilopen, buffels, giraffen en zebra’s. De overvloed aan prooidieren trekt ook veel roofdieren aan zoals hyena’s, jakhalzen, leeuwen, luipaarden en zelfs de zeldzame wilde honden. In het Moremi Game Reserve leeft maar liefst 30% van de totale wereldpopulatie wilde honden. Het tweede, en tevens grootste, deel van het reservaat ligt in de beroemde Okavango Delta. De accommodaties gelegen in dit deel van het park bieden activiteiten aan als bijvoorbeeld wandelsafari’s op een van de vele kleine eilandjes. Of u gaat per traditionele kano (mokoro) de kanalen en rivieren van deze immense binnenlandse delta verkennen waarbij u onderweg kunt genieten van het rijke vogelleven van het park. Maar ook in dit deel van het park komt groter wild voor waaronder olifanten en verschillende soorten antilopen zoals lechwe en puku.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 18 Khwai Concession - Livingstone

Na een laatste activiteit, vliegt u terug naar Kasane. Vanuit Kasane wordt er een transfer naar Livingstone verzorgt. De Victoria Falls zijn één van de bekendste en grootste watervallen ter wereld. Over een breedte van 1700 meter stort het water zich met een donderend geweld de diepte in. De waterval heeft ook als bijnaam ‘de rook die dondert’, door de lokale bevolking vertaalt in ‘Mosi-oa-Tunya’. De beroemde ontdekkingsreiziger David Livingstone bezocht de watervallen in 1855 en vernoemde het naar koningin Victoria van Groot-Brittannië.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 19 Livingstone

Dag ter vrije besteding. Vandaag heeft u volop de gelegenheid om de watervallen van dichterbij te bekijken (optioneel). In en rond de stad en watervallen worden vele activiteiten georganiseerd zoals vluchten over de watervallen, kanosafari's op de Zambezi rivier of boottochten tegen zonsondergang op de Zambezi. Tijdens de boottocht kunt u genieten van de indrukwekkende natuur waarbij de kans groot is dat u nijlpaarden, krokodillen en olifanten ziet. Voor de mensen die van meer extreme activiteiten houden kunt u verder nog raften, met een speedboot over de rivier, abseilen en zelfs bungeejumpen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 20 Livingstone airport

Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven van Livingstone.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • regionale vliegreis Windhoek - Victoria Falls
 • lokale vliegreizen Botswana per chartervlucht op indeling
 • autohuur categorie W (4WD), inclusief ongelimiteerde kilometers en Full Cover verzekering
 • persoonlijke Engelstalige routebeschrijving en wegenkaart in Namibië
 • meet & greet bij aankomst door onze lokale vertegenwoordiging in Namibië
 • genoemde transfers Botswana & Zimbabwe
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • entreegelden nationale parken en game reserves Botswana
 • lokale dranken Sango Safari Camp
 • alle safari activiteiten (mogelijk op indeling) tijdens verblijf in Khwai Concession
 • 3 safari-activiteiten (mogelijk op indeling) tijdens verblijf in Chobe National Park
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • visumkosten Zimbabwe, ca. USD 30 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • visumkosten Zambia, ca. USD 50 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • tourism development levy Botswana, US$ 30 pp (ter plaatse te voldoen)
 • bijkomende kosten autohuur
 • excursies en entreegelden in Namibië & Zimbabwe
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 4.500 - € 5.000

Bovenstaande prijsindicatie is gebasseerd op het laagseizoen (januari t/m juni). De prijsindicatie voor het hoogseizoen is vanaf € 5.245 per persoon (juli t/m oktober). De prijs is per persoon en o.b.v. twee personen samenreizend.

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:
 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten. bekijk meer

Accommodatieinklappen

Twyfelfontein Country Lodge - Damaraland

In de Huab Vallei midden in Damaraland ligt de Twyfelfontein Country Lodge. Het hotel wordt gekenmerkt door natuurlijke stenen en ligt tussen de rotsformaties. Dit hotel is het ideale uitgangspunt om de rotstekeningen, de Burnt Mountain en Organ Pipes te verkennen. Twyfelfontein Country Lodge beschikt over 56 kamers. Geniet vanuit uw hotelkamer van een prachtig uitzicht over de vallei of over de rotsen. Kom na een lange dag bij in het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft over de vallei.


Opuwo Country Lodge - Opuwo

Opuwo Country Hotel ligt op de top van een heuvel met een mooi uitzicht over de omliggende vallei. Hierdoor kunt u ‘s avonds genieten van een prachtige zonsondergang. Opuwo Country Hotel beschikt over standaard kamers en luxe kamers, welke allemaal zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer met douche en toilet. Verder heeft het hotel een zwembad, bar, restaurant, lounge, wijnkelder en souvenirshop. Het hotel is prima te bereiken per 4WD en is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de himba’s. Ook is het mogelijk om vanuit Opuwo Country Hotel een excursie te maken naar de Epupa Falls of het Uukwaluudhi Reserve.


Terra Africa Guesthouse - Windhoek

Guesthouse Terra Africa is gelegen in Windhoek, de moderne hoofdstad van Namibië. Naast dat het een guesthouse is, is het ook een kunst galerij waar een Afrikaanse kunst collectie te zien is. Guesthouse Terra Africa is een kleinschalige accommodatie, voorzien van maar 10 kamers. De tweepersoonskamers en de familiekamers zijn van voorzien van een badkamer, TV en minibar. Guesthouse Terra Africa beschikt over een verwarmd zwembad, waar u na aankomst even heerlijk kunt bij komen van de lange vliegreis of de rondreis. U wordt hier warm verwelkomd en u kunt er genieten van de een verfijnde (Afrikaanse) keuken.


Chobe Bakwena Lodge - Chobe National Park

Chobe Bakwena Lodge is ideaal gelegen nabij het Chobe National Park op nog geen 1,5 km afstand van de grens met Zambia, Zimbabwe en Namibië. Op nog geen 90 km verwijderd van de Victoria Falls en Livingstone, 300 km ten westen van de Okavango Delta en is gelegen ten Noorden van de indrukwekkende Magadigadi zoutvlakte. De stijl van de Chobe Bakwena Lodge is geïnspireerd op de grootste culturele groep van Botswana genaamd de Bakwena. Bakwena betekent ‘’mensen van de krokodil’’. Het personeel bestaat dan ook uit lokale bevolking die in dit gebied woont, waardoor de accommodatie zich focust op duurzaam toerisme. Daarnaast investeert Bakwena Lodge ook in lokale projecten. Activiteiten die u hier kunt ondernemen zijn onder andere gamedrives, rivier cruises, vissen in de rivier, vogel spotten, natuurwandelingen ondernemen, culturele tours maken en het bezoeken van Impalila island dat bekend staat om de vele baobab bomen die er groeien. De Chobe Bakwena Lodge heeft 10 rondavel chalets waarvan er 2 geschikt zijn voor families. Elke chalet kijkt uit over de rivier. Daarnaast bevatten ze ook een eigen buiten-badkamer waar u kunt genieten van een douche onder de Afrikaanse zon of van de sterrenhemel. Kortom, een verantwoorde lodge op een unieke locatie met tal van leuke activiteiten om uw verblijf hier perfect te maken.


Sango Safari Camp - Khwai Concession

Sango Safari Camp ligt in de schaduw van de bomen met een schitterend uitzicht over de Khwai Rivier, op de grens van Moremi Game Reserve. Sango Safari Camp is goed uitgangspunt om safari's te maken in zowel de Khwai Concession als in Moremi Game Reserve. Het tented camp is kleinschalig en heeft een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Vroeg reserveren wordt daardoor aanbevolen. Sango Camp heeft zijn naam te danken aan de Sango familie, de oorspronkelijke inwoners van de Khwai Concession, en tevens mede-eigenaren. Tijdens een verblijf in het camp kunt kennis maken met hun cultuur. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden zoals wandelsafari's, tochten per mokoro en gamedrives.


A'Zambezi River Lodge - Victoria Falls

Gelegen aan de oevers van de Zambezi rivier, op vier kilometer van de Victoria watervallen bevindt zich de A’Zambezi River Lodge. Vanaf de lodge heeft u een adembenemend uitzicht over de Zambezi rivier. De lodge beschikt over 88 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In ‘Amulonga’, een buffet en a la carte restaurant, kunt u in de openlucht ontbijten, lunchen en dineren. Tijdens het diner wordt regelmatig Afrikaanse muziek gespeeld. Of wat dacht u van een gezellige barbecue? Na een indrukwekkende dag bij de Victoria watervallen zoekt u de verkoeling op bij het zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. In de avonduren kunt u terecht in de bar. Bij de receptie kunt u verschillende activiteiten boeken zoals, paardrijden, raften of een tocht op een olifant.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Combinatiereis van twee unieke safarilanden.
 • Namibië is zeer geschikt om zelf te rijden. De meeste wegen zijn gravelwegen en het grootste gedeelte van het jaar goed begaanbaar.
 • PANGEA Travel werkt met betrouwbare autoverhuurmaatschappijen zoals Bidvest en Europcar.
 • De huurauto is inclusief verzekeringen, extra bestuurder en ongelimiteerde kilometers.
 • PANGEA Travel kiest voor een 4WD huurauto. De 4WD is comfortabeler dan een 'normale' huurauto en heeft een hogere wielbasis, waardoor u het wild goed kunt spotten.
 • Een meet & greet, wegenkaart en een goede persoonlijke, Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.
 • Waar mogelijk overnacht u in Namibië in kleinschalige accommodaties en guesthouses. Deze zijn persoonlijker en sfeervoller dan de meeste hotels.
 • Alle entreegelden, safari's en veel maaltijden en dranken zijn inclusief in Botswana.
 • Safari's per light aircraft, een onvergetelijke belevenis!
 • U overnacht in tented camps en lodges middenin de natuur in Botswana.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Botswana

 • “Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten”

  lees meer
  -
  Jeanette de Ruijter
 • “Er was niets dat niet klopte”

  lees meer
  -
  Willie & Angélique
 • “Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden”

  lees meer
  -
  Carla, Colette, Mireille en Leo
 • “Ik zou zeker Pangea Travel aanbevelen”

  lees meer
  -
  De heer en mevrouw Loosveld


print deze reisterug naar het overzicht