Botswana

Vragen en antwoorden Botswana

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Botswana?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is voor Botswana een paspoort vereist dat na afloop van de reis nog zes maanden geldig moet zijn. Een visum voor Botswana is niet nodig (tenzij u langer dan 90 dagen in Botswana verblijft).

Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum). Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie. Bij aankomst in Botswana dient u US$ 30,- pp aan tourism levy te voldoen, zorg dat u dit bedrag bij heeft voor vertrek.



terug naar veelgestelde vragen Botswana

Reiservaringen

  • Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten

    lees meer
    -
    Ruijter
  • Er was niets dat niet klopte

    lees meer
    -
    Willie & Angélique
  • Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden

    lees meer
    -
    Carla, Colette, Mireille en Leo
  • Ik zou zeker Pangea Travel aanbevelen

    lees meer
    -
    De heer en mevrouw Loosveld

Naar Botswana in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Botswana reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Ontdek Botswana