Menu

Botswana

Veelgestelde vragen Botswana

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Botswana?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is voor Botswana een paspoort vereist dat na afloop van de reis nog zes maanden geldig moet zijn. Een visum voor Botswana is niet nodig (tenzij u langer dan 90 dagen in Botswana verblijft).

Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum). Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.

Bij aankomst in Botswana dient u US$ 30,- pp aan tourism levy te voldoen, zorg dat u dit bedrag bij heeft voor vertrek.



terug naar veelgestelde vragen Botswana