Menu

Botswana

Reiservaringen Botswana

Onvergetelijke avonturen in Botswana en Zuid-Afrika

24/06/2024 - Henk & Marja Poldermans

Voor de derde keer een selfdrive naar Botswana en toch weer nieuwe bestemmingen gezien zoals Tuli block en Khwai village. Dit keer er naartoe gereden via twee prachtige lodges in Zuid-Afrika, op aanraden van PANGEA. Het was een geweldige belevenis, we hebben het heerlijk gehad!

 

 - foto: klantreactie
lees meer

Geweldige familie vakantie in Namibië & Botswana!

12/06/2024 - Familie Beekman

Wij hebben een geweldige familie vakantie gehad in Namibië en Botswana. Hierbij zijn wij heel goed geholpen door PANGEA. Wij konden onze eigen wensen kenbaar maken en er werd goed meegedacht.

 - foto: klantreactie
lees meer
Botswana

Van z tot z in de puntjes geregeld

30/05/2024 - Claudia

De reis is super goed georganiseerd. Van a tot z in de puntjes geregeld. Dank je wel Luc. 

lees meer
Namibië
Botswana
familiereis

Prachtige reis door Namibië en Botswana

26/10/2022 - Peter en Veronique Maris & reisgenoten

Prachtige reis met lodges op mooie locaties.
 

Klantfoto met de huurauto door Namibië en Botswana - foto: klantreactie
lees meer
Botswana

Safari in Botswana heeft onze verwachtingen overtroffen

08/08/2022 - Petra en Jan

Reis uitstekend georganiseerd door PANGEA Travel met zeer afwisselend programma in uitstekende accommodaties, waar we in de watten zijn gelegd. Safari in Botswana heeft onze verwachtingen overtroffen.

PS: De foto is van een Sitatunga, gefotografeerd vanuit Setari Camp.

 - foto: klantreactie
lees meer
Botswana

Enorm veel leeuwen,  cheetah’s, olifanten en luipaarden gezien

20/11/2019 - Maria en Petra

“ Voor de eerste keer een reis geboekt bij PANGEA, nl Botswana en de Victoria watervallen. Voor ons een onderdeeltje van onze reis in zuidelijk Afrika. Vooraf hebben we contact gehad met Martijn die alles erg goed geregeld had naar onze wensen. Ons startpunt was Victoria Falls en we zijn in Maun geëindigd waar we op eigen gelegenheid onze reis hebben voortgezet.

Van begin tot eind was alles perfect geregeld. De accommodatie op alle plaatsen was zeer goed en wij hebben een reis gehad om nooit meer te vergeten. We hebben al veel in Afrika rond gereisd, maar de sfeer en het landschap is in Botswana weer totaal anders. Vooral de vluchten met de kleine vliegtuigjes van lodge naar lodge zijn geweldig leuk, zeker als je dan o.a. olifanten onder je ziet die lekker aan het badderen zijn of een groep giraffen. Daarnaast is de uitgestrektheid van de Okavangodelta uniek.

Van elke lodge stond er een persoonlijke gids ons op te wachten op de kleine airstrip, die tijdens het gehele verblijf alle activiteiten begeleidde. Alles was mogelijk: wilden we een gamedrive, mokorotocht, bushwalk of evt helemaal niets, we hoefden het maar aan te geven!

Enorm veel leeuwen,  cheetah’s, olifanten, luipaarden en noem al het andere wild maar op, allemaal gezien in Botswana. De mensen in Zambia en Botswana zijn enorm aardig, de accommodaties die Pangea heeft geregeld erg goed en daar waar het eten inclusief was, was de kwaliteit erg goed.

Super bedankt PANGEA!
Maria en Petra “

 - foto: klantreactie
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Namibië
Botswana

Natuurlijk Namibië en Botswana

03/10/2018 - Paul en Danielle

Een geweldige beleving om een self-drive te maken door Namibië en Botswana. Overweldigende natuur, unieke lodges en vooral die ontelbare dieren in uitgestrekt ongerept Afrika. Houd je van rust, ruimte en natuur, dan is dit natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten. Hoogtepunten tijdens onze reis: Deadvlei, kajakken met zeeleeuwen in Walvisbaai, Camp Kipwe in Damaraland, ontelbaar veel wilde dieren bij de waterputten in Etosha, cheeta’s spotten in Okonjima nature reserve, microlight vliegen boven de Victoria watervallen, de uitgestrektheid van de Ntwe ntwe zoutpan en de mooie delta’s van de Okavango delta in een mokoro (kano). Stuk voor stuk pareltjes waar we na een dag van indrukken konden nagenieten in kleinschalige lodges met goed eten en een heerlijk glas wijn. Goed geadviseerd door Esther (Pangea) en goed geregeld. Onze dank daarvoor.

Paul en Danielle

Namibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaring

lees meer
Botswana

Gisterochtend werden we gewekt door leeuwen op 100 m afstand!

03/08/2018 - Barbara & Ted

We hebben een geweldige vakantie gehad! Echt woorden te kort om dit te beschrijven. Gisterochtend werden we om 05.15 uur gewekt door leeuwen op 100 m afstand!
De groep was ook heel divers en het werd al snel een hechte club; samen tentje opzetten, helpen met koken etc. Echt super.

Goha Hills Savuti Lodge - leeuw - Savuti Botswana
lees meer
Botswana
combinatiereis

Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten

20/10/2017 - Jeanette de Ruijter

We hebben een geweldige reis gehad, moeten er nog helemaal van bijkomen smiley. Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten. Voor ons was dit een kostbare reis maar het was het geld dubbel en dwars waard! Top gedaan en ik beveel jullie ook aan bij onze vrienden/kennissen.

Vic falls, Devils pool

lees meer
Bhutan
Botswana
lustrumreis

De voorbereiding, info van U was van grote klasse.

04/09/2017 - Van de Bunt

Wij zijn gisteren teruggekeerd, na een geweldige vakantie die nu tot onze top 10 behoort. De voorbereiding, info van U was van grote klasse. Doordat wij minder goed kunnen klimmen hadden wij wat vraagtekens, maar die zijn geheel weggenomen. Er waren geen problemen, mede door de geweldige begeleiding van gids en chauffeur. Wat een prachtige reis en wat een lieve mensen. Een prachtig land, soms wat hobbelig, en wat een fantastische hotels. Wij zijn alles nog steeds aan het verwerken en alles duizelt nog een beetje. Het was zoals in de reisbeschrijving stond en nog veel meer. Prachtig land met zijn zongs en tempels en prachtige natuur. We hebben bijna geen regen gehad alleen soms in de avonduren, maar dan sliepen we meestal. Het land is veel rijker dan we hadden gedacht en overtrof al onze verwachtingen. Heel erg bedankt voor alle inspanningen van Uw zijde, het was voortreffelijk. Ook namens mijn partner bedankt voor alles. 

m.vr.gr van de Bunt

bhutan gids en chauffeur

lees meer
Botswana
rondreis

Er was niets dat niet klopte

10/02/2015 - Willie & Angélique

Alles klopte tot in de puntjes en alle afspraken werden op tijd nagekomen. Er was niets dat niet klopte. Verwachtingen waren moeilijk te maken, maar alles was gewoon geweldig. Vooral de vliegreis van Okavango Delta naar Kasane was erg goed! Het was leuk om in de light aircrafts te vliegen.

Willie & Angélique

lees meer
Botswana

Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden

12/12/2012 - Carla, Colette, Mireille en Leo
Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden. Auto was perfect. Accommodaties waren erg leuk. Dat hebben we mooi bedacht met zijn allen! Onze route met Pangea invulling en aanvullingen pakte perfect uit naar onze wens. Vooral de 2 deling vonden wij erg leuk. 2 weken met de auto rondrijden en daarna vervoerd worden in Botswana. Die afwisseling maakte het een geweldige vakantie waarin we veel hebben kunnen zien en meemaken.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Botswana

Ik zou zeker Pangea Travel aanbevelen

19/11/2012 - De heer en mevrouw Loosveld
Wij hebben een fantastische tijd gehad in Zambia en Botswana. Al vanaf het eerste mail contact, dat soepel en snel verliep met goede informatie ed., tot aan het vertrek in Botswana, door een locale medewerker. Alles klopte gewoon. Ik zou zeker Pangea Travel aanbevelen. De heer en mevrouw Loosveld.
lees meer
Botswana

We zullen er nog jaren over napraten

23/10/2012 - Robert & Elena Schotman

Beste Martijn,
We zijn net terug van onze onvergetelijke trip naar Venetie, Botswana en Mauritius. En willen je bedanken voor alle zorg die jij en je team aan ons besteed hebt. Alles was professioneel geregeld, en er is eigenlijk niets onverwacht fout gegaan (behalve dan dat we door een olifant achter na zijn gezeten, terwijl we in zo’n boomstamkano ronddreven, die vervolgens met gids en al zonk en we al zwemmend moesten vluchten.....Maar ook dat was een onvergetelijke ervaring die we niet hadden willen missen).

We zijn vervoerd met 11 verschillende vliegtuigen, 1 helicopter en 1 duikboot. En onderweg hebben we alle Big-5 wilde dieren gezien als ook jagende luipaarden, aquarium vissen en tropische vogels. We zullen er nog jaren over napraten.

Verrast waren we ook om bij terugkomst op Schiphol nog een bloemetje van jullie in ontvangst te mogen nemen. Geweldig!

Voor onze volgende reis, zullen we zeker aan PANGEA denken.

Met vriendelijke groet,

Robert & Elena Schotman

lees meer
Botswana

We hebben zeer veel mooie dieren gezien.

15/10/2012 - Henk en Aafke Bennink

Hartelijk dank voor het uitstekend verzorgen van deze FANTASTISCHE reis. We hebben er bijzonder van genoten. Ook het contact met Safari Destinations verliep zeer goed. Men stond altijd voor ons klaar en overal waren de mensen even vriendelijk. We hebben zeer veel mooie dieren gezien. Zoveel verschillende soorten op een reis was erg bijzonder. Wat opviel was dat er zoveel jonge dieren waren, dat was erg vertederend.Alle accommodaties voldeden aan onze wensen en waren op mooi locaties gelegen. Ook hebben we overal heerlijk gegeten. Altijd ruim voldoende en met veel verse producten wat erg bijzonder is in een land waar zoveel droogte heerst.Kortom een vakantie waar we nog lang van zullen nagenieten.

lees meer
Botswana

We hebben echt een onvergetelijke vakantie gehad.

04/09/2012 - Yoeng Sin en Jing Jing

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor al je hulp. We hebben echt zeer genoten van de vakantie. Ik ben heel erg tevreden over de service van Pangea. Wij waren wat aan de late kant met het plannen van de reis, desondanks heb je ons geduldig bijgestaan en goede suggesties geleverd.Daarnaast zijn ook de extras een zeer plezierige bijkomstigheid. De reisgids, het bloemetje bij terugkomst en het kaartje bij thuiskomst maken het geheel een zeer verzorgde ervaring. Ook de locale agenten waren goed. Met name de agent in Botswana waren zeer enthousiast en geïnteresseerd in onze ervaringen. Ook van hun hebben we een presentje voor ons huwelijk gekregen.

Pom Pom is echt perfect. Mooi, schoon, luxe camp met toch een hele adventure-achtige vibe. Zeer persoonlijke staff, goede gidsen die veel extra's uitleggen. Dit was een van de hoogtepunten van de vakantie.

We hebben echt een onvergetelijke vakantie gehad.

lees meer
Botswana

Dit heb ik nooit meegemaakt!

21/09/2011 - heer & mevrouw Wagemans
Hallo Omar,Wij zijn weer heel thuis en hebben een fantastische vakantie gehad. Ik wist niet dat ik je verteld had dat het onze 25ste trouw jubileum was. Wij werden hier en daar echt in de watten gelegd! Bij Livingston een gratis High Tea in Royal Livingston Hotel. Bij Gunns, een fles Champagne op ijs in de kamer. Bij Kubu, een Candle Light dinner in een Boma. Dit heb ik nooit meegemaakt! Het was voor mij ongewoon om mee te maken dat alles zo goed liep in Afrika. Alles op tijd en overal efficiente afhandeling. Ik hoefde niets zelf te regelen, het werd voor mij gedaan! Misschien lag dat aan de prijs? :) Kompliment aan Pangea!
lees meer
Botswana

Happy clients

09/09/2009 - Familie Vriesenga
Hi Berry,I just met your clients Vriesenga x4 at the airport in Maun. They are a very lovely family and arrived save. All pieces of luggage arrived with them and they are very excited about their trip.They looked forward to the Delta. Moremi Air was also there to met them and to bring them straight to their aircraft.By now - they should be already in Moremi Crossings.Happy clients,Best regardsInes
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Botswana
luxe reis

Precies wat we zochten

05/08/2009 - Fam. De Wit
We waren weer erg blij en tevreden met je reisvoorstel, je hebt precies begrepen wat we bedoelden echt super…….]We dachten even dat we in het Amstel waren beland, echt fantastisch gelegen super eten aardige bediening Prachtig uitzicht erg luxe. Goed gedaan Berry precies wat we zochten voor een laatste nacht
lees meer
Namibië
Botswana
combinatiereis

We hebben echt genoten

14/08/2008 - Celine en Elias

Beste Berry,Wij hebben een geweldige reis gemaakt en wij zijn beiden erg enthousiast over Namibie en Botswana maar ook zeker over Pangea en over jullie service. IK zal jullie zeker aanbevelen aan andere mensen die een dergelijke reis zullen overwegen.Celine en Elias

lees meer
Botswana

Uitstekend!

08/01/2008 - Fam. Vorstenbos
Ga maar gewoon zo door!!! top!! blijf maar lekker zo persoonlijk en klantvriendelijk daar win je klanten mee!!
lees meer