Taiwan

Caesar Park Hotel - Kenting


Ultiem ontspannen kan in dit 5-sterren strandhotel. Er zijn 282 kamers in vier prijsklasses. Voor gezinnen zijn er familiekamers. Alle kamers zijn comfortabel, ruim en in Balinese sfeer ingericht. Tip: vraag om een kamer met zeezicht. Naast relaxen aan het strand kunt u ook genieten bij het grote zwembad of gaan snorkelen / duiken. ’s Avonds kunt u terecht in een van de restaurants. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. U vindt het Caesar Park Hotel op korte afstand van het Kenting National Park en het mooiste strand van Taiwan.

Caesar Park Hotel is door 11 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,5 op een schaal van 1 tot 5.Kenting - vooraanzicht
Kenting - zwembad
Kenting - kamer

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!