Cambodja, Laos & Thailand rondreis

In drie weken de hoogtepunten van drie enerverende landen in Zuidoost-Azië ontdekken? Geheel individueel en op een manier die veel contact met de lokale bevolking mogelijk maakt? Met deze combinatiereis kan dat! In Cambodja bezoekt u bekende en minder bekende tempels van het fascinerende Angkor complex en de historische stad Phnom Penh. In Laos bezoekt u steden als Luang Prabang en Vientiane en verblijft u een nacht nabij de mysterieuze Vlakte der Kruiken. In Thailand staan cultureel Chiang Mai en de metropool Bangkok op het programma. De reis eindigt aan het strand van Koh Chang.

Reisduur: 19 dagen
Siem Reap - Angkor - Phnom Penh - Vientiane - Phonsavan - Luang Prabang - Chiang Mai - Bangkok - Koh Chang

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Bangkok - Siem Reap
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Siem Reap wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend wordt u naar uw hotel gebracht. Hier verblijft u de komende drie nachten. Na de incheck kunt u bijkomen van de vliegreis. Ook kunt u de stad alvast op eigen gelegenheid verkennen. Avonds is het leuk om over de avondmarkten te wandelen; u vindt hier veel leuke en voordelige souvenirs. Optioneel kunt u ’s avond ook genieten van een Sunset Cruise over de grachten van Angkor Thom. Ontspannen absorbeert u de sfeer van het mystieke Angkor Wat, terwijl de zon langzaam onder gaat.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Siem Reap / Angkor
Vandaag staat er een volle dag 'Angkor' op het programma. Sinds 1992 is dit enorme complex (400km2) opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is dan ook de belangrijkste toeristische attractie van Cambodja, en niet voor niets. De dag begint met een het bijwonen van de zonsopkomst bij Angkor Wat; de grootste en meest bekende tempel. Deze tempel is dan ook het symbool van Cambodja; het silhouet is geplaatst op de nationale vlag. In het Khmer betekent Angkor 'heilige stad' en Wat ‘tempel’. Angkor Wat is gebouwd tussen 1113 en 1145. U kunt hier uren ronddwalen. Na het ontbijt bezoekt u samen met uw privégids de tempels van de South Gate van Angkor Thom. Ook ziet u de Bayon Tempel; een van de mooiste tempels van het complex. U vindt hier veel afbeeldingen van gezichten. Verder bezoekt u Baphoun, Phimean Akas, Terrace of the Leper King en het olifantenterras. Na de lunch in een lokaal restaurant, brengt u een bezoek aan de Ta Prohm Tempel. Boomwortels hebben deze tempel omgetoverd tot een sprookjesachtige ruïne. De dag wordt afgesloten bij Angkor Wat waar u de zon onder ziet gaan.

Noot: de Angkor tempels sluiten om 17:30 uur, na 17:00 uur mag u niet meer omhoog, echter kunt u nog wel de zonsondergang nabij één van de tempels meemaken.

Tip: om in Siem Reap te kunnen genieten van de Khmer keuken in een serene setting, raden wij u aan om iets buiten het centrum Mahob aan te doen. Alleen lokale producten zijn hier de basis van smaakvolle gerechten!
Dag 3 Siem Reap & omgeving
Vanmorgen rijdt u naar Banteay Srei. Banteay Srei’s muren van roze kalksteen bevatten de best bewaard gebleven en meest gedetailleerde beeldhouwwerken van alle tempels in het Angkor complex. Geïnteresseerden kunnen vervolgens het Cambodian Landmine Museum bezoeken, waar u meer leert over dit vernietigende wapen. Na de lunch (inbegrepen) staat Kampong Kleang Village op het programma. Dit authentieke dorpje langs het Tonle Sap meer staat bekend om de houten paalwoningen. Onderweg passeert u uitgestrekte rijstvelden, rijen palmbomen en kleine dorpjes met vriendelijke inwoners. Bij aankomst wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee. Daarna krijgt u een rondleiding door het dorp, dat met name leeft van de visvangst. Stop bijvoorbeeld bij een lokaal schooltje of een vissersplaats. Vervolgens maakt u een boottocht over het Tonle Sap meer; het grootste zoetwatermeer van zuidoost-Azië. Geniet van de rust, de mooie omgeving, de drijvende huisjes, het leven aan de waterkant en een mooie zonsondergang. Daarna wordt u terug gebracht naar uw hotel in Siem Reap. Optioneel kunt u in de avond een bezoek brengen aan het Phare Cambodian Circus; een memorabele, arcobatische voorstelling. Een compleet andere ervaring dan een Westers circus.
Dag 4 Siem Reap - Phnom Penh
In de ochtend heeft u nog even tijd om de marktjes en boetiekwinkels van Siem Reap te bezoeken, alvorens aan het einde van de ochtend de transfer volgt naar de luchthaven van Siem Reap. U vliegt vervolgens naar Phnom Penh. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en is de rest van de dag ter vrije besteding. In Phnom Penh zijn nog steeds de gevolgen van het Pol Pot regime zichtbaar. Ondanks het verleden is het een aantrekkelijke, gezellige stad waar u veel kunt zien en beleven. ’s Avonds is het leuk om over de boulevard te slenteren. U vindt hier tientallen terrasjes en restaurants.

Tip: vlakbij het National Museum ligt restaurant Le Wok (33, Rue 178). Hier kunt u genieten van de lokale en Franse keuken op een gezellig terras.
Dag 5 Phnom Penh
Vandaag bezoekt u per 'cyclo' de belangrijkste bezienswaardigheden. Ondanks het verleden is het een aantrekkelijke, gezellige stad waar u veel kunt zien en beleven. U bezoekt onder andere het Koninklijk Paleis met de Zilveren Pagode en het Nationaal Museum. Ook bezoekt u Wat Phnom Hill. Op deze heilige heuvel komen veel Khmers bidden en offers brengen. U geniet van uw lunch in het Friends Restaurant. Hiermee steunt u de ontwikkeling van de inwoners van Phnom Penh. In de namiddag staan het Tuol Sleng Museum (S-21) en de ‘Killing Fields’ (Choeung Ek) op het programma. De verschrikkingen tijdens het Khmer Rouge bewind worden hier pas goed duidelijk. Het Tuol Sleng Museum is gevestigd in een voormalige school dat destijds gebruikt werd als gevangenis voor onschuldige mensen die later op de ‘Killing Fields’ geëxecuteerd werden. In het museum ziet u foto’s van de gevangenen en kunt u de cellen bekijken. Optioneel kunt u de avond afsluiten met een Sunset Cruise over de wateren van Phnom Penh, genietend van de skyline en een aantal drankjes.
Dag 6 Phnom Penh - Vientiane
Na het ontbijt wordt u naar een lokale markt gebracht. Vanochtend staat in het teken van een Khmer kookles en het begin hiervan is het op de markt uitzoeken van ingrediënten voor de traditionele gerechten die u met behulp van een lokale kok gaat creëren. De levendige markten in Phnom Penh zijn met name ’s ochtends interessant, wanneer de Cambodjanen veelal aanwezig zijn voor hun ochtendinkopen. Na afloop gaat u onder toeziend oog van de lokale kok, aan de slag met uw Khmer gerechten. Rond de middag kunt u op een dakterras genieten van uw zelfgemaakte lunch. Na de welverdiende lunch brengt u een bezoek aan de APSARA Art Association, dat gericht is op kunst en cultuur. U woont hier drie traditionele dansen bij en krijgt zelf de mogelijkheid om de basisstappen van de tradtionele Cambodjaanse dans te leren. Na deze bijzondere ervaring wordt u naar de luchthaven gebracht. Hier checkt u in voor de vlucht naar Vientiane, de hoofdstad van Laos. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. U zult merken dat Vientiane eigenlijk een groot dorp is en niet echt de allure heeft van een grote stad. Dit geeft de stad dan ook haar charme. ’s Avonds kunt u aan de Mekong rivier genieten van een hapje, een drankje en de ondergaande zon.
Dag 7 Vientiane
Vandaag maakt u een stadstour in Vientiane. U bezoekt onder andere de Boeddhistische tempel Wat Si Saket (de enige tempel die niet door het Siamese leger verwoest werd in 1828), de Simuang tempel en het National Museum of Religious Art, gevestigd in de Wat Phra Keo. Hier vindt u de mooiste collectie van Boeddha’s in Laos. Ook wordt er een bezoek gebracht aan de gouden stoepa Pha That Luang, de meest heilige plaats in Laos en geheel in goud gekleurd. Het Patuxai Monument (de ‘Arc de Triomphe van Vientiane’) wordt ook bezocht; vanaf de top van het gebouw heeft u een mooi uitzicht over de stad. In de middag gaat u naar Wat Xieng Khuane; een beeldenpark buiten Vientiane (27km) waar verschillende boeddha beelden te zien zijn waaronder een liggende boeddha van 50m lang. Na afloop van het bezoek aan het Buddha Park, rijdt u terug naar Vientiane.

Tip: Dineren kunt u bij Phatoke Laoderm. Dit charmante restaurant is gelegen in een gerestaureerde bioscoop waar u kunt genieten van traditionele Lao optredens. De service is uitstekend en u kunt genieten van traditionele gerechten die worden geserveerd op de lokale manier. Aan het einde van de show kunt u nog wat drinken in de levendige straat waar het restaurant zich bevindt.
Dag 8 Vientiane - Phonsavan
Na uw ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Vientiane, voor de binnenlandse vlucht naar Xieng Khouang (Phonsavan). Na aankomst brengt u onder leiding van een Engelstalige gids een bezoek aan de mysterieuze Vlakte der Kruiken (Plain of Jars). Deze 15km brede strook biedt plaats aan duizenden stenen kruiken, verdeeld over 160 plaatsen (sites). Niemand weet hoe deze voorwerpen hier terecht zijn gekomen. De drie grootste vindplaatsen zijn vrij gemaakt van bommen en opengesteld voor toeristen. Het meest indrukwekkend zijn site 1 en site 3. Na afloop van het bezoek wordt u naar uw acommodatie gebracht.
Dag 9 Phonsavan - Luang Prabang
Via een langzame, bergachtige route reist u vandaag in ongeveer 6/7 uur verder naar Luang Prabang. Onderweg wordt er gestopt in lokale minderheidsdorpjes. Hier verblijft u de komende drie nachten. Na de incheck is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt de stad alvast op eigen gelegenheid verkennen. Wandel door het gezellige centrum of geniet op een terras aan de Mekong. De avondmarkt in Luang Prabang wordt iedere avond speciaal opgebouw en is een absolute aanrader!

Tip: bent u in Luang Prabang op zoek naar traditioneel Laotiaans eten, in een ontspannen setting tussen rijke vegetatie, gelegen aan de Mekong? Ga dan Sindad eten bij Dyen Sabai. Sindad is de traditioneel Laotiaanse barbecue. De staf spreekt er goed Engels en geeft u uitleg over het eten.
Dag 10 Luang Prabang
Optioneel kunt u vanochtend in alle vroegte (ca. 06.00 uur) opstaan om de lange rijen monniken in oranje gewaden te aanschouwen, die de pagodes verlaten om eten te ontvangen, dat de inwoners van Luang Prabang aan hen geven. Na het ontbijt ontmoet u uw privégids en maakt u samen een stadstour. U bezoekt onder andere het Koninklijk Paleis (tegenwoordig een museum) en de tempels Wat Mai, Wat Sene, Wat Xieng Thong en Wat Visoun. U zult merken dat er regelmatig monniken een gesprekje willen aanknopen. Zo leert men de Engelse taal en leert u meer over het leven als monnik. Ook beklimt u de 328 treden van Mount Phousi. Eenmaal boven kunt u genieten van het uitzicht over de stad en de prachtige omgeving. In de middag wordt u naar de heilige grotten van Pak Ou gebracht. Een korte bootoversteek vanuit Ban Pak Ou, brengt u naar deze bezienswaardigheid, waar honderden Boeddhabeelden in verschillende nissen staan. Na het bezoek, vaart u over de Mekong terug naar Luang Prabang. U zult versteld staan van de brede rivierbedding en de grootte van deze belangrijke rivier. Onderweg meert u aan bij twee minderheidsdorpjes, waar u leert over het leven van dorpelingen aan de Mekong.
Dag 11 Luang Prabang
Na het ontbijt brengt u onder leiding van een gids een bezoek aan de Kuang Si waterval, ten zuiden van Luang Prabang. Onderweg maakt u een stop bij het Living Crafts Centre, waar u de kunst van het weven kunt aanschouwen. Bij Kuang Si maakt u een mooie wandeling en kunt u eventueel een duik nemen in het water. Na terugkomst in de middag, heeft u tijd om te gaan lunchen en om u op te frissen bij het hotel. Vervolgens ondergaat u de hoge eer van een prive baci ceremonie in een lokaal dork, genaamd Ban Khomkhuang. De zorgzame dorpelingen, onder leiding van de Nai Ban (dorpshoofd), geven u de hoop op veel geluk, vriendschap en gezondheid door u zorgvoldig te voorzien van katoenen bandjes om uw pols; een teken van geluk. De ceremonie wordt uitgevoerd in het huis van een dorpeling en geeft u een zeer intieme blik op tradities en gebruiken in Laos.
Dag 12 Luang Prabang - Chiang Mai
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Luang Prabang gebracht voor de vliegreis naar Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Na aankomst aldaar wordt u verwelkomd en aansluitend naar uw accommodatie gebracht. Hier verblijft u de komende twee nachten.
Dag 13 Chiang Mai
Samen met uw privégids maakt u vandaag een stadstour in Chiang Mai, ook wel ‘de roos van het noorden’ genoemd. De tour start bij de Worarot markt waar u kleurrijke bloemen en kruiden vindt. Daarna bezoekt u een markt met goed-geprijsde textiel producten. Vanaf de markt reist u per 'samlor' (een soort 'rickshaw') over Thapae Road langs de oude stadsmuur. Ook de Wat Suandok wordt aangedaan. Hier kunt u contact maken met een Engelssprekende monnik. U geniet van uw lunch nabij de Huay Kaew waterval, alvorens u afreist naar de Wat Phra That Doi Suthep. Dit is een van de meest vereerde Boeddhistische heiligdommen in noord-Thailand. De tempel staat op de 1600m hoge berg Doi Suthep, op ca. 15 km afstand van Chiang Mai. U bereikt de tempel via een lange trap (ca. 300 treden) of per kabelbaan. Eenmaal boven ziet u een grote, gouden Chedi met daaromheen monnikenverblijven, Boeddhabeelden en monumenten. De vele biddende monniken geven de plaats een aangename sfeer. Vanaf de top heeft u, bij helder weer, een fantastisch uitzicht over Chiang Mai.
Dag 14 Chiang Mai - Bangkok
In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven van Chiang Mai gebracht. U checkt in voor de binnenlandse vlucht naar Bangok. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en is de rest van de dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u deelnemen aan een “ Foodie Walk” door Chinatown; het 200 jaar oude district, gevuld met rijke tradities en geweldig eten. Onder leiding van een Engelssprekende gids wandelt u langs 7 bekende eetgelegenheden, van straatverkopers tot chique restaurants. Tussen idere locatie door, leert u meer over deze unieke wijk door gesprekken met inwoners en bezoeken aan religieuze en culturele bezienswaardigheden.
Dag 15 Bangkok
Samen met een Engelssprekende gids bezoekt u vandaag de belangrijkste bezienswaardigheden van Bangkok. U start bij de Wat Pho. Hier vindt u een 45 meter lange, liggende Boeddha. Vervolgens bezoekt u het Grand Palace. Dit was van 1782 tot 1946 de officiële residentie van de koning. Het complex bestaat uit het paleis zelf, diverse bijgebouwen en tientallen tempels. Eén daarvan is Wat Phra Kaew; de bekendste en meest heilige Boeddhistische tempel van Thailand. Deze tempel herbergt de Smaragden Boeddha, een 75cm hoog en 500 jaar oud jade beeldje. Alle gebouwen zijn prachtig versierd met gekleurde tegels, bladgoud en muurschilderingen. Na de lunch bij een aan de rivier gelegen restaurant, stapt u aan boord van een longtail boot voor een tocht door de beroemde “ klongs” van Bangkok. Dit is het doolhof van kanalen en waterwegen. Vanaf het water bent u getuige van het traditionele leven, dat in de rest van Bangkok verdwenen lijkt. U eindigt uw dag met een bezoek aan Wat Arun, de zogenaamde “tempel van de dageraad”.

Noot: voor een bezoek aan de tempels is gepaste kleding vereist.
Dag 16 Bangkok - Koh Chang
Vanochtend reist u per auto naar de haven van Ao Thammachat voor de overtocht per veerboot naar Koh Chang. Deze overtocht duurt ca. 30-45 minuten en wordt gedeeld met andere reizigers. Na aankomst op Koh Chang wordt uw hotel gebracht. De komende dagen zijn ter vrije besteding, of u kunt deelnemen aan verschillende optionele excursies. Koh Chang wordt ook wel het 'olifanteneiland' genoemd. Samen met 46 andere eilanden behoort Koh Chang tot het Koh Chang National Park. Het eiland bestaat voornamelijk uit een tropisch en bergachtig regenwoud. Aan de buitenrand loopt een verharde weg en verder zijn er een aantal kleine dorpjes. Een groot deel van het eiland is nog niet ontwikkeld en volgebouwd. Over het hele eiland zijn prachtige, rustige baaien te vinden. Koh Chang is met name geschikt voor natuurliefhebbers. Op het eiland kunt u diverse trektochten maken naar watervallen in de jungle. Ook snorkelen en duiken behoren tot de mogelijkheden.
Dag 17 Koh Chang
Dag ter vrije besteding. Optioneel kunt vandaag onder leiding van een Engelssprekende gids, het eiland verder gaan ontdekken. U bezoekt onder anderen een lokale tempel in Klong Prao, waar u een gesprek kunt aanknopen met de monniken en meer kunt leren over het Boeddhisme. Ook bezoekt u de Klong Plu waterval, waar u de gelenheid krijgt te zwemmen en relaxen. U geniet van uw lunch in Bang Bao, aan de westkust van het eiland. Vervolgens brengt u de rest van de middag door op Kongkoi beach, een schitterend gelegen strand. Een andere mogelijkheid is om te eilandhoppen op een 24 meter grote, zeer comfortabele boot. Aan boord van de cruise ziet u minstens 15 eilanden in de schitterende archipel, waarvan u er zeker 2 bezoekt. Ook krijgt u minstens 2 keer de gelegenheid te snorkelen in de prachtige wateren van het nationale park. Al cruisend geniet u ondertussen ook van een buffet lunch en een Thaise variant op high tea.
Dag 18 Koh Chang
Dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u vandaag een excursie maken naar 4 verschillende eilanden in de archipel. Bij Koh Rang en Koh Yak krijgt u voldoende mogelijkheid om te snorkelen en Koh Rang bezoekt u vanwege een van de mooiste stranden in de regio. Na de lunch aan boord van de boot, bezoekt u Koh Wai, voordat u terugkeert naar uw hotel.
Dag 19 Koh Chang - Bangkok
Afhankelijk van de vertrektijd van uw terugvlucht heeft u vandaag nog vrije tijd op Koh Chang. Vervolgens wordt u naar de pier gebracht, voor uw boottocht naar het vasteland. Aansluitend wordt u naar de luchthaven van Bangkok gebracht voor uw terugreis. Hier eindigt de reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

Noot: de hotelkamer staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Indien gewenst, kunnen we een dagkamer / late uitcheck verzorgen; de meerprijs is op aanvraag.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • internationale vluchten: Phnom Penh – Vientiane & Luang Prabang – Chiang Mai
 • binnenlandse vluchten: Siem Reap - Phnom Penh, Vientiane – Phonsavan & Chiang Mai - Bangkok
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
 • beschreven boottransfers
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • 2-daagse Angkor Pass
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten; € 25 per boeking


Niet inbegrepen

 • vliegreizen Amsterdam-Siem Reap en Bangkok-Amsterdam (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Cambodja, ca. USD 30 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • visumkosten Laos, ca. USD 35 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • fooien
 • optionele excursies en entreegelden
 • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Natura Resort - Cambodja
Natura Resort - Siem Reap
incl. ontbijt
De beste keuze in Siem Reap voor een 3* boetiek hotel buiten het centrum. De medewerkers zijn buitengewoon vriendelijk en gedreven en het resort probeert erg groen te zijn. Gezond eten, ecologisch verantwoord materiaal en herbruikbare verpakkingen, alles met de natuur in het achterhoofd. Dit resulteert in een unieke accommodatie, waarin natuur en het vredige van de omgeving, perfect opgaan in het open restaurant, de bar, de gronden van het resort en de kamers. De hoeveelheid licht die doorkomt en de vele kleuren groen, zullen u volledig tot rust brengen. Wanneer u op reis net even op zoek bent naar iets anders, iets unieks, kunnen wij u het Natura Resort erg aanraden! Een oase van rust net buiten het drukke Siem Reap.

kamer2 - Villa Saykham - Luang Prabang - Laos
Villa Saykham Hotel - Luang Prabang
incl. ontbijt
Midden in het hart van Luang Prabang vindt u het eenvoudige Villa Saykham Hotel. Verwacht geen luxe maar de kamers zijn schoon en de ligging is ideaal voor een eerste bezoek aan Luang Prabang. De 14 kamers liggen in een gerenoveerd Frans koloniaal gebouw en zijn verdeeld in drie prijsklasses. Ook is er een leuke binnenplaats.

bekijk meer

Waarom?inklappen

 • verblijf in sfeervolle boutiquehotels
 • goede ervaren gidsen
 • vele mogelijkheden voor activiteiten en excursies
 • zowel geschikt voor zowel koppels die op zoek zijn naar een romantische rondreis als voor gezinnen die een actiever programma wensen
 • naast bezoeken toeristische hoogtepunten ook minder bezochte, authentieke en lokale activiteiten.
 • de ideale mix om de 3 landen goed te ontdekken!
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Cambodja

 • “Al voor de derde keer met PANGEA op pad!”

  lees meer
  -
  Gwen en Pieter
 • “volledig op maat, waarbij alles tot in het kleinste detail werd verzorgd.”

  lees meer
  -
  Laurence Boxus
 • “Geweldige (flexibele) voorbereiding.”

  lees meer
  -
  Elsbeth van Wely
 • “Zo werd het een echte maatwerkreis, prima georganiseerd door Pangea.”

  lees meer
  -
  Pieter en Machtelt


print deze reisterug naar het overzicht