Menu

Actueel reisadvies Cambodja

De grenzen van Cambodja zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Cambodja - Reisadviespagina

Het reisadvies voor Cambodja is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Cambodja

Voor een reis naar Cambodja heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Cambodja);
     
  • u dient bij de immigratie een VOA aan te schaffen (Visa on Arrival). Deze kost ca. USD 30,- per persoon, via contante betaling. Ook moet u één pasfoto inleveren. Het visum is 30 dagen geldig. U kunt dit E-Visa vooraf ook online aanvragen.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag met het samenstellen van uw reis naar Cambodja. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.