Menu

Combinatiereizen Cambodja

Combineer een rondreis door Cambodja met één of meerdere buurlanden zoals Laos, Thailand of Vietnam. Zo beleeft u de hoogtepunten van meerdere landen in één reis en blijft de reis lekker afwisselend. Bezoek bijvoorbeeld Cambodja in combinatie met Laos en geniet van de natuur en het authentieke leven. Of wat dacht u van Cambodja met het zuiden van Vietnam waar u zich kunt storten op het leven op en rondom de mekong rivier. Vaak is een vliegreis via Bangkok de meest praktische keuze als start van een reis door het mooie Indochina. Een bezoek aan deze metropool is eenvoudig gekoppeld en vaak een goed begin aan een reis door het hart van deze prachtige regio.

In elk land wordt u begeleid door een lokale gids en chauffeur. Zij kennen de landen goed en bieden daarom veel meerwaarde. U blijft, in overleg met de gidsen, tijdens de reis flexibel om stops te maken, bezienswaardigheden toe te voegen of het reistempo aan te passen. 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Cambodja uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.