Menu

Cambodja & Vietnam

Deze 16-daagse rondreis combineert de mooiste plekken van Cambodja en Vietnam. De indrukwekkende tempels van Angkor, de Killing Fields, de Mekong Delta, de Cu Chi tunnels? U ziet het allemaal. De reis wordt ontspannen afgesloten aan het strand bij Hoi An, wat tevens een erg sfeervol centrum heeft. Gaat uw voorkeur uit naar een Thais eiland of wilt u nog even shoppen in Singapore? Geen probleem. Bij PANGEA Travel bepaalt u zelf hoe uw rondreis eruit komt te zien!

Tip: wilt u liever starten in (Noord-)Vietnam en eindigen bij de Angkor tempels? Neem dan een kijkje bij onze reis Vietnam & Cambodja Compleet.

Reisduur: 16 dagen

Siem Reap (Angkor) - Phnom Penh - Mekong Delta (Chau Doc / Can Tho) - Ho Chi Minh City - Hue - Hoi An

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Cambodja & Vietnam inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Cambodja en Vietnam is een populaire combinatie, vanwege de vele hoogtepunten die gemakkelijk te combineren zijn.
 • Uw reis start met een uitgebreid bezoek aan het indrukwekkende Angkor tempelcomplex; hiervoor verzorgen we een privégids die de mooiste plekjes kent!
 • Inclusief is tevens een 3-daagse tour door de Mekong Delta; dit is de leukste manier om van Phnom Penh naar Ho Chi Minh City te reizen!
 • Ook in Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City, Hue en Hoi An zijn diverse excursies inbegrepen.
 • De reis eindigt ontspannen aan het strand bij Hoi An, waar we een comfortabel hotel hebben geselecteerd.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Cambodja - Phnom Penh - koninklijk paleis - detail van het dak - foto: Daniel de Gruiter
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Siem Reap & Angkor
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Siem Reap wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend wordt u naar het hotel gebracht waar u de komende drie nachten verblijft.

Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Angkor tempelcomplex. Dit staat dan ook al voor vanmiddag op het programma. Samen met uw privégids bezoekt u de tempels van de Roluos Group: Preah Ko, Bakong en Lo Lei. Het was de eerste stad die door de Angkoriaanse koningen in de 8e en 9e eeuw werd gebouwd. Het omliggende platteland met zijn rijstvelden en suikerpalmen is kenmerkend voor Cambodja. Geniet van de natuurlijke schoonheid tijdens een rit per ossenkar (ca. 30 minuten). Aansluitend wordt u terug gebracht naar uw hotel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

Noot: het programma in het Angkor tempelcomplex (dag 1-3) kan eventueel ter plaatse aangepast worden. In overleg met uw chauffeur/gids kunt u aangeven welke tempels u graag wilt bezoeken.

Tip: 's avonds kunt u terecht in het centrum van Siem Reap. De meeste restaurants zijn gelegen rondom de gezellige, oude markt Psar Chaa en de centrale markt Psar Kandal. De sfeer is aangenaam en de prijzen laag.
Dag 2 Siem Reap & Angkor
Er staat vandaag een volle dag 'Angkor' op het programma. Sinds 1992 is dit enorme complex (400km2) opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is dan ook de belangrijkste toeristische attractie van Cambodja, en niet voor niets. U concentreert zich deze ochtend op Angkor Thom; de voormalige hoofdstad van het Khmer-rijk. Het was destijds een ommuurde stad van 9 km² met tempels, paleizen, poorten, etc. Bekende bezienswaardigheden in Angkor Thom zijn: Phimeanakas, Baphuon, het Terrace of the Elephants, het Terrace of the Leper King en natuurlijk Bayon; met haar mysterieuze sereen glimlachende gezichten is dit wellicht het mooiste onderdeel van het complex. Bij een kleine pagode ontmoet u een lokale monnik. Hij verwelkomt u in Cambodja met een traditionele zegening; deze is speciaal samengesteld om u een voorspoedige reis te wensen. In de middag brengt u een uitgebreid bezoek aan Angkor Wat; de grootste en meest bekende tempel. Deze tempel is dan ook het symbool van Cambodja; het silhouet is geplaatst op de nationale vlag. In het Khmer betekent Angkor 'heilige stad' en Wat ‘tempel’. Angkor Wat is gebouwd tussen 1113 en 1145. U kunt hier uren ronddwalen en genieten van een magische zonsondergang. Daarna keert u terug naar uw hotel.

Noot: optioneel kunt u de zonsondergang bij Ankor Wat aanschouwen vanuit een luchtballon. Deze tocht duurt ongeveer 10 minuten en wordt uitgevoerd in een groep (max. 30 personen). De ballon is met een kabel vastgebonden aan de grond, hij zweeft niet los. De prijs is op aanvraag.
Dag 3 Siem Reap & Angkor
Na het ontbijt rijdt u voor de laatste keer naar het Angkor tempelcomplex. De eerste stop is bij Banteay Srei, ook bekend als de 'Citadel of Women'. Ook de Ta Prohm Tempel wordt bezocht. Boomwortels hebben deze tempel omgetoverd tot een sprookjesachtige ruïne. Vervolgens rijdt u naar de tempels van het Grand Circuit: Pre Rup, East Mebon, Neak Poan en Preah Khan. Ook deze dag kan worden afgesloten met het bijwonen van de zonsondergang, bijvoorbeeld vanaf Pre Rup.

Tip: om in Siem Reap te kunnen genieten van de Khmer-keuken in een serene setting, raden wij u aan om iets buiten het centrum restaurant Mahob aan te doen. Alleen lokale producten zijn hier de basis van smaakvolle gerechten!
Dag 4 Siem Reap - Phnom Penh
Per auto met privéchauffeur (geen gids) wordt de reis vervolgd naar Phnom Penh, een rit van ongeveer zeven uur. In overleg met uw chauffeur kunt u onderweg stops inlassen, bijvoorbeeld voor de lunch of om uw benen te strekken. Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja met o.a. veel Franse invloeden. Toch zijn ook nu nog de gevolgen van het Pol Pot regime hier goed zichtbaar. Ondanks het verleden is Phnom Penh een aantrekkelijke, gezellige stad waar u veel kunt zien en beleven.

Noot: een snellere en meer comfortabele manier om van Siem Reap naar Phnom Penh te reizen, is per vliegtuig. Het prijsverschil is op aanvraag.

Tip: ’s avonds is het leuk om over de boulevard te slenteren. U vindt in deze wijk ook tientallen terrasjes, restaurants en rooftopbars.
Dag 5 Phnom Penh
Na het ontbijt rijdt u per 'cyclo' naar de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum van Phnom Penh. U bezichtigt onder andere het Koninklijk Paleis, de naastgelegen de Zilveren Pagode, het Nationaal Museum en de op een (kunstmatige) heuvel gelegen tempel Wat Phnom. 's Middags is het tijd voor wat zwaardere kost: u brengt een bezoek aan het Tuol Sleng Museum (S-21) en de ‘Killing Fields’ (Choeung Ek). Het Tuol Sleng Museum is gevestigd in een voormalige school dat destijds gebruikt werd als gevangenis voor in totaal ongeveer 17.000 'vijanden van het regime' die later op de Killing Fields geëxecuteerd werden. In het museum ziet u foto’s van de gevangenen en kunt u de cellen bekijken, want het Pol Pot regime documenteerde alles nauwlettend. De 'Killing Fields' (Choeung Ek) liggen op ca. 15 km ten zuiden van Phnom Penh. Gevangenen van o.a. Tuol Sleng werden hiernaartoe gebracht en vermoord. Minimaal 20.000 mensen zijn hier omgebracht tussen 1975 en 1979, de lichamen zijn begraven in 129 massagraven, een deel van deze graven kunt u zien. Ook is er een herdenkingsmonument. Een gruwelijke geschiedenis die u niet onberoerd zal laten... Vervolgens heeft u tijd om souvenirs te kopen op de Russische en de centrale markt. De dag wordt afgesloten met een 'sunset cruise' over de Mekong rivier.
Dag 6 Phnom Penh - Chau Doc
De ochtend is nog vrij te besteden in Phnom Penh. In de middag vaart u per speedboot naar Chau Doc in Vietnam (ca. 13:00-17:30 uur, onder voorbehoud). Deze route is mooier en sneller dan (per auto) over de weg. Aan de grens maakt u kennis met uw Vietnamese gids voor de komende dagen. Vervolgens wordt u naar uw hotel in Chau Doc gebracht waar u één nacht verblijft.

Tip: kies voor een langer verblijf in Phnom Penh en wordt voor één dag berenverzorger bij het Free the Bears sun & moon bear Sanctuary, in het Phnom Tamao Wildlife Rescue Centre. Hier worden meer dan honderd beren opgevangen die in gevangenschap hebben geleefd. U ziet hoe zij dagelijks verzorgd worden en kunt zelf een handje meehelpen. U werkt samen met het toegewijde personeel om de beren te vermaken en helpt met de voeding. Meer informatie en prijzen zijn op aanvraag.
Dag 7 Chau Doc - Can Tho (Mekong Delta)
U gaat vandaag verder de Mekong Delta in; het meest waterrijke gebied van Vietnam. De rit wordt deels per auto en deels per boot uitgevoerd. U kunt hierbij uitgebreid genieten van het dagelijks leven in deze belangrijke regio. Vanuit Chau Doc maakt u 's ochtends eerst nog een boottocht naar viskwekerijen en paalwoningen van de Cham-bevolking. Deze lokale minderheid leeft nog op traditionele wijze en maakt kleurrijke doeken op houten weefgetouwen. Daarna checkt u uit bij uw hotel en reist u naar het Tra Su Cajuput Forest. Dit park staat bekend om zijn ongerepte natuur en bijzondere flora en fauna. Zo vindt u hier o.a. de zeldzame cajaput-bomen met prachtige, geurige, witte bloemen. U maakt een boottocht door het indrukwekkende mangrovebos. Geniet van de rust en de geluiden van de vogels en insecten. Ook beklimt u een uitkijkpunt, waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over het bos. Na het bezoek gaat de reis verder naar Can Tho; het commerciële centrum van de Mekong Delta.
Dag 8 Can Tho - Ho Chi Minh City
In de vroege ochtend maakt u een boottocht naar de drijvende markt van Cai Rang. Op de meeste plaatsen in de Delta is de drijvende markt de afgelopen jaren kleiner en veel rustiger geworden (als gevolg van verbeteringen in de infrastructuur en de levensstandaard), maar in Cai Rang is nog steeds genoeg te zien! Speciaal aan de marktjes in de Mekong Delta is dat de verticale stokken bovenop de boot aangeven welke producten er worden verhandeld. De belangrijkste artikelen die in Cai Rang verkocht worden, zijn groenten en fruit. Afhankelijk van het seizoen kunnen de boten producten vervoeren zoals mango, banaan, papaja en ananas, maar er zijn ook drijvende koffieshops en pho-verkopers te vinden.

Na dit bezoek rijdt u in ongeveer vier uur verder naar Ho Chi Minh City, waar u de komende drie nachten verblijft. Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon, ligt in het zuiden van Vietnam. De stad heeft ongeveer 9 miljoen inwoners en is hiermee de grootste stad van Vietnam.

Noot: indien gewenst, kunt u onderweg nog een stop maken bij de Munirangsyaram Pagode. Deze is typisch Khmer-Boeddhistisch. De monniken die hier leven zijn hartelijk en hebben vaak tijd voor een praatje. Ook is er een museum met informatie over de geschiedenis van de Mekong rivier.
Dag 9 Ho Chi Minh City
Samen met uw Engelssprekende privégids maakt u 's ochtends een stadwandeling in Ho Chi Minh City. U ziet o.a. het stadhuis, de historische Dong Khoi Street, het Continental Hotel, het Saigon Opera House, het postkantoor, het lieflijke 30 April Park, het Reunification Palace en de Ben Thanh markt. Daarna wordt u terug gebracht naar het hotel en is de middag ter vrije besteding. Op eigen gelegenheid kunt u eventueel Cholon verkennen, dit is de Chinese wijk van "HCMC". U vindt hier enkele Chinese tempeltjes, winkeltjes en de Chinese markt Binh Tay. Of breng een bezoek aan het War Remnants Museum, met veel beeldmateriaal uit de Vietnamese oorlog.

Tip: neem 's avonds deel aan een leuke 'streetfood tour' per Vespa! Meer informatie is op aanvraag.

Tip: voor een unieke eet-ervaring in Ho Chi Minh City raden wij “Noir. Dining In The Dark” aan (178-180D Hai Ba Trung). Een goed veganistisch restaurant is Hum (meerdere locaties). Of maak uw eigen loempia's in het Wrap and Roll Restaurant (meerdere locaties). Verder raden wij aan: Restaurant Huong Lai (38 Ly Tu Trong; dit restaurant geeft kinderen uit arme gezinnen of straatkinderen een kans op een betere toekomst) en Hai Ba Trung; op deze gezellige binnenplaats vindt u meerdere restaurantjes!
Dag 10 Ho Chi Minh City & omgeving
U maakt vandaag een excursie naar de provincie Tay Ninh, gelegen ten noordwesten van "HCMC". Hier vindt u de indrukwekkende tempel van Cao Dai, waar een geloofsgemeenschap vijf religies heeft samengevoegd. U ziet onder andere invloeden uit het Hindoeïsme en het Christendom. Eventueel is het mogelijk een gebedsdienst bij te wonen. Na een eenvoudige lunch (inbegrepen) bezoekt u de Cu Chi Tunnels. Dit gigantische tunnelcomplex is in de jaren ’40 gebouwd om de Franse en Japanse bezetters te bestijden. Middels een (optionele) wandeling door de ondergrondse gangen krijgt u een goede indruk van de situatie destijds. In de loop van de middag keert u terug naar "HCMC".
Dag 11 Ho Chi Minh City - Hue
In de ochtend wordt u naar de luchthaven van Ho Chi Minh City gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Hue. Na aankomst in 'Centraal-Vietnam' volgt een transfer naar uw hotel. Hue is een oude keizerlijke stad uit de Nguyen-dynastie en heeft een rijke historie, met vele architectonische rijkdommen. 's Middags brengt u, samen met uw gids, een bezoek aan de koninklijke graftombe van Tu Duc en de oude Citadel. Deze ommuurde stad is na de oorlog voor het grootste deel gerestaureerd en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Dag 12 Hue & omgeving
Na het ontbijt maakt u een boottocht over de Parfum rivier. Er wordt een stop gemaakt bij de Thien Mu Pagoda (het belangrijkste symbool van Hue) en de koninklijke graftombes van Ming Mang en Khai Dinh. U zult versteld staan van de omvang en alle versieringen. 's Middags verlaat u het centrum van Hue voor een fietstocht langs rijstvelden, dorpjes, etc. Het is een leuke manier om kennis te maken met het echte Vietnamese leven en de lokale bevolking. U zult dan ook merken dat hier veel minder toeristen komen dan in de stad. Het tempo en de gewenste stops kunt u zelf aangeven. Een stop in Tan My mag niet ontbreken. De inwoners van dit unieke dorpje worden financieel gesteund door familieleden die in het buitenland wonen (de meesten gevlucht voor de oorlog). Met het geld wat ze krijgen, bouwen ze gigantische huizen, villa's en tombes. Deze tombes zijn huizenhoog en zijn prachtig gedecoreerd met een mix van verschillende religies (Boeddhisme, Katholicisme en Confucianisme).
Dag 13 Hue - Danang - Hoi An
De reis vervolgt naar Hoi An; een pittoresk en sfeervol stadje, met tevens mooie stranden op korte afstand. De rit voert over de Wolkenpas (Hai Van Pass) vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de zee. Onderweg wordt een stop gemaakt in het vissersdorpje Lang Co en bij het Cham Museum in Danang. Na aankomst in Hoi An wordt u naar het (strand)hotel gebracht waar u de laatste drie nachten van uw rondreis verblijft. De rest van de dag is vrij te besteden, bijvoorbeeld aan het strand. Ook kunt u, op eigen gelegenheid, een wandeling door het sfeervolle oude centrum van Hoi An maken (eenvoudig per fiets of shuttlebus te bereiken). U vindt hier onder andere de Japanse brug, een kleurrijke markt, historische gebouwen, diverse tempels, (souvenir)winkeltjes en veel gezellige restaurantjes.

Noot: we hebben nu een accommodatie aan het strand van Cua Dai geselecteerd, op ca. 5 km afstand van het oude centrum van Hoi An. Mocht u liever in het plaatsje zelf verblijven dan kan dat uiteraard ook. Meer informatie is op aanvraag.

Leuk weetje: Hoi An staat bekend om de vele winkels waar u kleding op maat kan laten maken; een uniek souvenir! Tip: verzamel thuis alvast wat ideetjes.
Dag 14 Hoi An
Vandaag staan er kooklessen op het programma! De dag begint met een bezoek aan de markt waar u informatie krijgt over diverse producten. U verzamelt hier zelf enkele ingrediënten voor de kookles. Vervolgens vaart u in ca. 25 minuten naar de Red Bridge Cooking School. Het koken kan beginnen! Een ervaren kok leert u alles over de Vietnamese keuken. Na de bereiding kunt u genieten van al het lekkers dat u zelf heeft klaar gemaakt (lunch). Eet smakelijk! Vervolgens wordt u terug gebracht naar uw hotel, waarna de rest van de dag ter vrije besteding is.

Noot: deze excursie wordt uitgevoerd in een internationale groep (max. 30 personen).
Dag 15 Hoi An
Dag ter vrije besteding, bijvoorbeeld om te ontspannen aan het strand. Ook kunt u een lampionnen-fabriek bezoeken. U krijgt hier zelf de gelegenheid om een lampion te ontwerpen en te produceren. Vanuit Hoi An kunt u tevens een bezoek brengen aan My Son. Dit tempelcomplex ligt op ca. 40km ten zuidwesten van Hoi An en is sinds 1999 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Dag 16 Hoi An - Danang - (vliegreis op eigen gelegenheid)
U wordt naar de luchthaven van Danang gebracht voor uw terugvlucht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • binnenlandse vlucht: Ho Chi Minh City - Hue met Vietnam Airlines
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • genoemde boottransfers / excursies
  • alle overnachtingen conform programma
  • genoemde maaltijden
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • Angkor Pass
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • boekingskosten: € 25 per boeking
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visumkosten Cambodja, ca. USD 30 pp (contant te voldoen bij aankomst)
  • visumkosten Vietnam, ca. USD 25 pp (e-visum voor vertrek aanvragen)
  • optionele excursies en entreegelden
  • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.500 - € 2.750

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Saem Siemreap Hotel - Siem Reap
Het Saem Siemreap Hotel is een indrukwekkend 4-sterren hotel in Siem Reap. Het levendige centrum bereikt u na een korte rit per tuktuk en de tempels van Angkor liggen op ca. 7 km afstand. De 78 kamers bevinden zich rondom het zwembad, waar het heerlijk afkoelen is na een dagje sightseeing. U heeft keuze uit vier verschillende kamertypes, waaronder familiekamers. De kamers zijn ingericht met uniek Khmer meubilair en van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis Wi-Fi. Overige faciliteiten zijn een Spa, een fitnesscentrum en een restaurant.

Anik Palace Hotel - Phnom Penh
Het 4-sterren Anik Palace Hotel is gelegen in het bruisende hart van Phnom Penh, Cambodja. Het Koninklijk Paleis, het National Museum en veel andere bezienswaardigheden liggen op nog geen 2 km afstand. Het hotel heeft de uitstraling van een kasteel, met een Europees klassiek thema en geïnspireerd door de geschiedenis van Cambodja. Dit ziet u ook terug in de 126 kamers. U heeft keuze uit verschillende kamertypes: van deluxe rooms, tot suites en zelfs een penthouse. Overige faciliteiten zijn o.a. een zwembad, een Spa, een sky bar en een restaurant. In de wijnbar kunt u genieten van heerlijke wijntjes. Neem zeker ook een kijkje op het dakterras!

Chau Pho Hotel - Mekong Delta / Chau Doc
In het centrum van Chau Doc bevindt zich het Chau Pho Hotel. Dit 3-sterren hotel biedt een mix van modern comfort en een traditionele Vietnamese stijl. Qua prijs/kwaliteitverhouding zit u hier goed. In totaal heeft het Chau Pho Hotel ca. 50 kamers, verdeeld in vier categorieën. Alle kamers zijn vrij eenvoudig en voorzien van een eigen badkamer, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. Verder beschikt het hotel over een restaurant met lokale en westerse gerechten, roomservice, fietsverhuur, tennisbanen en een wasserette. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd. Vanuit het Chau Pho Hotel kunt u eenvoudig de indrukwekkende Mekong Delta verkennen.

Can Tho Ecolodge - Mekong Delta / Can Tho
Midden in de Mekong Delta in Zuid-Vietnam vindt u de bijzondere Can Tho Ecolodge (4-sterren). Het is gelegen op een rustige en groene locatie, midden in de natuur. Het centrum van de stad Can Tho ligt op ca. 10km afstand. De drijvende markt van Cai Rang bereikt u, per boot, al na 5 minuutjes. De omgeving leent zich ook uitermate goed om een fietstocht te maken; u kunt gratis fietsen lenen. De Can Tho Ecolodge is een milieubewuste accommodatie met oog voor de lokale bevolking en de omgeving. Er zijn in totaal 48 kamers, verdeeld over 12 cottages. Deze liggen verspreid over een groot stuk land en worden omringd door een weelderige tropische tuin. Hier vindt u ook een aangenaam zwembad waar u kunt ontspannen na een dagje sightseeing in de Mekong Delta. Een massagebehandeling in de Spa behoort ook tot de mogelijkheden, of neem deel aan een kookles. De kamers zijn ruim, prachtig gedecoreerd (met duurzame materialen) en van alle gemakken voorzien. Vanaf uw privé balkon kunt u genieten van de rust en de mooie omgeving. Er zijn verschillende kamertypes waaruit u kunt kiezen, waaronder een familiekamer. Een combinatie van een luxe eco-lodge en natuur; dat is de Can Tho Ecolodge!

Saigon Hotel - Ho Chi Minh City
Het Saigon Hotel is een goed 3-sterren hotel en ligt centraal in Ho Chi Minh City, op loopafstand van de Notre Dame kathedraal en het opera gebouw. Het hotel biedt 86 ruime en goed gemeubileerde kamers welke voor een comfortabel verblijf zorgen. Iedere kamer beschikt over airconditioning, een minibar, een badkamer met bad en Wi-Fi toegang. Bent u toe aan beweging? Dan kunt u de uitdaging aangaan in het fitnesscentrum. Het restaurant is gelegen op de 9e verdieping. Neem een drankje, proef de Vietnamese specialiteiten van de chef en geniet van het mooie uitzicht over de stad. Een prima afsluiter van uw dag!

Rosaleen Boutique Hotel - Hue
Midden in het centrum van Hue ligt het Rosaleen Boutique Hotel (3-sterren). Dit gastvrije hotel beschikt over 56 ruime en comfortabele kamers, waarbij u kunt kiezen uit vier verschillende kamertypes. Voor koppels een aanrader, maar ook voor gezinnen; er zijn een aantal ‘family suites’. Zo is er voor ieder wat wils. Het hotel biedt de mogelijkheid om iets te eten en/of te drinken in één van de restaurants en bars. Maar er liggen ook veel eet- en uitgaansgelegenheden in de buurt. Na een dagje ‘sightseeing’ is het heerlijk om een frisse duik te nemen in het zwembad. Mede door de goede prijs/kwaliteit-verhouding is dit een goede keuze voor uw verblijf in Hue.

Boutique Hoi An Resort - Hoi An
Het Boutique Hoi An Resort is direct gelegen aan Cua Dai Beach, op ca. 5km afstand van het oude centrum van Hoi An. U kunt gratis gebruik maken van huurfietsen of de shuttlebus service. Alle 82 kamers hebben een eigen balkon / terras en de meesten zeezicht. De inrichting is chic, modern, sfeervol en netjes. De ruime en luxe Beach Villa’s liggen direct aan het strand en hebben een aparte ‘woonkamer’. De relaxte sfeer en de grote mate aan privacy zijn kenmerkend voor dit resort. Ook speciaal is het privé strand. Verder worden er heerlijke maaltijden geserveerd in het restaurant. Met name voor koppels kunnen we dit resort aanbevelen. Houd er rekening mee dat het vaak vroegtijdig volgeboekt is.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »