Menu

Cambodja & de Mekong Delta

Deze 14-daagse rondreis combineert de mooiste plekken van Cambodja en Zuid Vietnam. Van de wereldberoemde tempels van Angkor, het mooie en gezellige plattelandsleven van Cambodja, de wereldstad Ho Chi Minh City tot en met de Mekong Delta. U ziet het allemaal. Deze reis is zo opgezet dat het perfect de hoogtepunten van Cambodja en Zuid Vietnam combineert met leuke persoonlijke en “weg van de snelweg” ervaringen op het Cambodjaanse platteland en in de Mekong Delta. Dit is een schitterend stukje authentiek Indochina waar het leven in de laatste decennia op het platteland nog niet veel ontwikkeld is. Daarentegen is Ho Chi Minh City uitgegroeid tot een metropool van jewelste en ziet u hoe Phnom Penh langzaam maar zeker ook een regionaal “powerhouse” aan het worden is. Geniet van deze hoogtepunten op een unieke manier en leer bij elke stap die u zet weer een leuk detail!

Reisduur: 14 dagen

 Siem Reap - Angkor - Phnom Penh - Kep - Mekong Delta - Ho Chi Minh City

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Cambodja & de Mekong Delta inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Mooie middenklasse hotels met zwembad
 • volledig verzorgde reis
 • een bezoek aan Angkor, UNESCO wereld erfgoed
 • bijkomen aan de kust van Cambodja
 • van de gewaande paden
 • Uitgebreid bezoek aan de Mekong Delta
 • Veel variatie in vervoer en bezichtigingen
 • rustig reistempo: ook tijd voor eigen invulling
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Angkor - Cambodja - Laos
Dag 1 (vliegreis op eigen gelegenheid) Siem Reap
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Siem Reap wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend wordt u naar het hotel gebracht waar u de komende drie nachten verblijft. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Angkor tempelcomplex.
 
Allereerst checkt u in bij het hotel en kunt u even bijkomen met een lekkere lunch en een duik in het zwembad. In de namiddag ontmoet u de gids en stapt u samen een tuktuk in. U bezoekt de tempel Wat Damnak, waar u een monnik ontmoet die een zegeningsritueel zal uitvoeren voor uw reis. Een bijzondere ervaring. Een wandelingetje bij deze pagode leert u meer over de bijzondere bouwstijl van de Cambodjaanse tempels en over Boeddhisme. Ook ziet u veel studenten die huiswerk aan het maken zijn, vooral Engels en Wiskunde. Leen een helpende hand en leer zodoende meer over het educatiesysteem van Cambodja.
 
Een kort ritje met passend vervoer (een tuktuk!) brengt u naar Sombai. Het team alhier legt u van alles uit over rijstwijn en natuurlijk mag er geproost en geproefd worden. Een feestelijk begin van uw reis door Cambodja! 's Avonds kunt u terecht in het centrum van Siem Reap. De meeste restaurants zijn gelegen rondom de gezellige, oude markt Psar Chaa en de centrale markt Psar Kandal. De sfeer is aangenaam en de prijzen zijn laag.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Siem Reap
Vandaag maakt u een excursie in en om Siem Reap, met name naar het indrukwekkende Tonle Sap meer met haar vele drijvende dorpen en dorpen op palen. Kampong Phluk is zo'n verzameling van drie paaldorpjes. Omgeven door ondergelopen zoetwater mangrovebossen huisvest dit gebied veel 'wildlife'. In het droge seizoen lijken de huizen torenhoog op hun palen te zweven. U maakt hier een boottochtje door het dorp en de zoetwater mangroven (door de lokale bevolking ook het “flooded forest” genoemd), en leert er meer over de levenswijze van de bewoners. U reist door naar de tempel Wat Sanlong, een uniek plekje waar u van een romantische lunch kunt genieten. Per tuktuk of mountainbike rijdt u daarna door kleine dorpjes en langs eindeloze rijstvelden tot u het dorpje Preah Dak bereikt. U kunt hier met de auto ook nog verder naar de tempel Banteay Srei, uit de 10e eeuw. Velen vinden deze kleine tempel het allermooiste vanwege de goede staat van onderhoud en de gedetailleerde decoratie. U wordt terug gebracht naar het hotel. De rest van de avond is ter vrije besteding.
 
Noot: de bereikbaarheid van Kampong Phluk verschilt per seizoen. Mocht de bereikbaarheid slecht zijn dan zal in overleg met uw gids een alternatief drijvend dorp op het meer aangeboden worden.
Dag 3 Siem Reap / Angkor
Vandaag staat er een volle dag 'Angkor' op het programma met uw Engelssprekende gids. Sinds 1992 is dit enorme complex (400km2) opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is dan ook de belangrijkste toeristische attractie van Cambodja, en niet voor niets. U start de dag met een blik op de zonsopkomst bij Angkor Wat, de grootste en meest bekende tempel. Deze tempel is dan ook het symbool van Cambodja; het silhouet is geplaatst op de nationale vlag. In het Khmer betekent Angkor 'heilige stad' en Wat ‘tempel’. Angkor Wat is gebouwd tussen 1113 en 1145. U kunt hier uren ronddwalen. Vervolgens bezoekt u de tempels van de South Gate. Hier ziet u onder andere de Bayon Tempel; een van de mooiste tempels van het complex. U vindt hier veel afbeeldingen van gezichten. Ook bezoekt u Angkor Thom, de Baphoun Tempel, Phimeanakas, het Olifantenterras en ‘The Terrace of the Leper King'. U sluit de dag af met een bezoek aan Ta Phrom. Boomwortels hebben deze tempel omgetoverd tot een sprookjesachtige ruïne. Aan het einde van de dag aanschouwt u de zonsondergang…magisch!
Dag 4 Siem Reap - Phnom Penh
In de ochtend laat u Siem Reap achter u en wordt de reis vervolgd naar de provincie Kampong Thom. Onderweg maakt u een stop in Kampong Kdei, een dorp dat bekend staat om de 800 jaar oude brug uit de Angkortijd, Spean Praptos. Na nog eens anderhalf uur rijden bent u bij Sambor Prei Kuk. De ruïnes van Sambor Prei Kuk liggen allen verspreid in de jungle. In de 7e eeuw diende het als hoofdstad van Chenla. Het terrein is verdeeld in drie (hoofd)groepen met tempels: Prasat Sambor, Prasat Tor en Prasat Yeah Puon. De tempels verkent u te voet. Deze wandeling is ongeveer drie kilometer. Na hier de benen te hebben gestrekt, en te hebben geluncht in een lokaal restaurantje, gaat de autorit verder naar Kampong Thom zelf en voorts naar Phnom Penh. Onderweg maakt u nog een stop in Skuon wat bekend staat om de delicatesse “gefrituurde tarantula”. Voor een luttele Dollar bent u een hele ervaring rijker en heeft u iets om op Facebook of Instagram te zetten!
 
Bij aankomst in Phnom Penh checkt u in bij uw hotel en heeft u de rest van de namiddag vrij te besteden. Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja met veel Franse invloeden. Toch zijn ook nu nog de gevolgen van het Pol Pot regime hier goed zichtbaar. Ondanks het verleden is Phnom Penh een aantrekkelijke, gezellige stad waar u veel kunt zien en beleven. ’s Avonds is het leuk om over de boulevard te slenteren. U vindt hier tientallen terrasjes en restaurants. 
Dag 5 Phnom Penh
Vandaag zijn de zwarte bladzijden van de Rode Khmer aan de beurt. Samen met uw gids brengt u deze ochtend een bezoek aan het Tuol Sleng Museum (S-21) en de ‘Killing Fields’ (Choeung Ek). De verschrikkingen tijdens het Rode Khmer bewind worden hier pas goed duidelijk. Het Tuol Sleng Museum is gevestigd in een voormalige school dat destijds gebruikt werd als gevangenis voor in totaal ongeveer 17.000 'vijanden van het regime' die later op de Killing Fields geëxecuteerd werden. In het museum ziet u foto’s van de gevangenen en kunt u de cellen bekijken, want het Pol Pot regime documenteerde alles nauwlettend. Indrukwekkend zijn ook de 14 graven van de laatste gevangenen van het kamp, die tijdens de bevrijding van de stad door de Vietnamezen nog in Tuol Sleng werden vastgehouden. Ook voor hen kwam de redding te laat. Een gruwelijke geschiedenis die u niet onberoerd zal laten. 
 
De middag is verder vrij te besteden in Phnom Penh om leuke souvenirs te kopen op de Russian Market of aan de boulevard van een drankje en een hapje te genieten.
Dag 6 Phnom Penh - Kep
U gaat op pad naar het meer Tonle Bati. Dit is met name in de weekenden een populaire recreatieplek voor de 'locals'. Net als in Angkor bevindt zich hier een tempel met de naam Ta Prohm. Deze kleine tempel is in heel goede staat, en het maakt een mooi plaatje. Bij kleine altaartjes in de tempel kunt u onder het toeziend oog van oude monniken wierook aansteken.

Uw eindbestemming van vandaag is Kep. In de jaren ’50 en ’60 was dit een geliefde strand- bestemming voor de Franse en Khmer jetset. Onder de Rode Khmer raakte het plaatsje in verval, maar sinds kort is er weer allerlei ontwikkeling gaande. Niet voor niets, want het is een rustig en vredig plekje aan zee, en de krabben smaken er voortreffelijk!
Dag 7 Kep
Vandaag is een dag vrij te besteden in Kep. U kunt een fiets huren, een motorbike huren, het nationale park in wandelen, of lekker bij het zwembad blijven zitten. Alles is mogelijk in het zeer relaxte Kep. Nabij Kep ligt Kampot, ook bekend om de “Ghost Town” Bokor Hill. Naast dat Bokor Hill een leuke excursie biedt is Kampot ook een erg leuk stadje om te bezoeken. Er is nog veel koloniale glorie aanwezig in het stadje en de boulevard is zeer zeker een plekje island hopping in de Golf van Thailand of met de tuktuk op ontdekkingstocht door het platteland dat Kep omringt.
Dag 8 Kep - Chau Doc (Vietnam)
U verlaat Kep na een uitgebreid ontbijt en rijdt richting Vietnamese grens. In dit deel van Cambodja gaat bijna niemand de grens met Vietnam over (let er op dat u in bezit moet zijn van een visum voor Vietnam alvorens u bij de grens aankomt). Uw Cambodjaanse chauffeur zwaait u uit terwijl uw Vietnamese gids en chauffeur u aan de andere kant van de grens opwachten. U reist in 2,5 uur naar Chau Doc, gelegen aan de Mekong Rivier. U verblijft hier 1 nacht.
 
In de middag stapt u een bootje op en vaart u een kort rondje over de rivier. Hier krijgt u een goed beeld van het leven op en rondom het water. De Mekong is een van de meest belangrijke rivieren in Azië en schenkt de mensen van onder anderen Cambodja en Vietnam de mogelijkheid om van te leven. U ziet hoe de drijvende huizen zijn opgebouwd en krijgt een idee van het leven in de Mekong Delta. Overal om u heen ziet u activiteit. De Delta is een van de drukste en meest uiteenlopende gebieden van Vietnam! Na een korte excursie op het water komt u terug bij het hotel voor een vrije namiddag en avond.
Dag 9 Chau Doc - Can Tho
U gaat vandaag verder de Mekong Delta in; het meest waterrijke gebied van Vietnam. De rit wordt deels per auto en deels per boot uitgevoerd. U kunt hierbij uitgebreid genieten van het dagelijks leven in deze belangrijke regio. Zo bezoekt u het Tra Su mangrove bos. Hier kunt u verschillende soorten flora en fauna bewonderen. In de late ochtend geniet u van een korte fietstocht naar Vam Xang. De weg leidt door fruit plantages en volgt smalle paden naar een lokaal restaurant waar u van de lunch kunt genieten. Na de lunch bezoekt u tempeltjes, viskwekerijen en paalwoningen van de Cham bevolking. Deze lokale minderheid leeft nog op traditionele wijze en maakt kleurrijke doeken op houten weefgetouwen. U verblijft vandaag in Can Tho, het commerciële centrum van de Mekong Delta.
Dag 10 Can Tho - Cai Rang - Ben Tre
In de ochtend bezoekt u, per boot, de grootste drijvende markt van de Mekong Delta in Cai Rang. De verticale stokken bovenop de boot geven aan welke producten er worden verhandeld. U kunt hier mooie foto's maken. U bezoekt ook het traditionele noodle huis waar verschillende types noodles gemaakt worden. De noodles komen in alle soorten en maten en zelfs verschillende kleuren. Na dit leuke bezoek reist u verder over de Ham Luong Rivier wat een zijtak is van de Mekong. Hier bezoekt u verschillende lokale bedrijfjes zoals een bakstenenbedrijf, kokosnoot fabriek en matrassenmakerij. De Mekong Delta leent zich uitstekend voor fietsen van korte afstanden. Onder een rij aan palmbomen, over kleine paadjes langs de rivier komt u bij plantages en andere interessante plekken uit. Het is de beste manier om het leven in de Delta van dichtbij mee te maken. U bezoekt authentieke Mekong dorpjes en zult verschillende “apenbruggen” over moeten met de fiets.
 
In de middag reist u per auto en chauffeur naar Ben Tre, een klein gebied binnen de Mekong Delta die gezien wordt als de meest mooie van de regio.
Dag 11 Ben Tre - Cai Be
Vandaag bezoekt u de regio rondom Ben Tre. Het gebied is beroemd voor de fruitplantages en het traditionele vakwerk met palmbladeren waar men dag in en dag uit mee bezig is en de mooiste dingen van maakt. In de ochtend ontmoet u een lokale chef en leert u meer over de gezonde Vietnamese gerechten. U gaat zelf aan de slag en leert het rollen van de bekende Vietnamese loempia’s. Ook erg bekend in de regio is het grillen van een heerlijke steak in een bamboe cilinder of het grillen van een vis in een bananenblad. Het gebruik van alle specerijen en hoe deze toegepast worden wordt u in detail uitgelegd. Aan het eind van de les heeft u zelf uw lunch gemaakt en kunt u genieten van uw eigen creaties. De middag is vrij te besteden.
Dag 12 Cai Be - Ho Chi Minh City
In de ochtend reist u per auto verder naar Ho Chi Minh City waar u de komende twee nachten verblijft. Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon, ligt in het zuiden van Vietnam. De stad heeft ongeveer 9 miljoen inwoners en is hiermee de grootste stad van Vietnam. 
 
Samen met uw Engelssprekende privégids maakt u in de middag na de lunch (niet inbegrepen) een stadstour in Ho Chi Minh City. U start bij het Reunification Palace. Hier vandaan wandelt u naar het Postkantoor, Dong Khoi Street, het Operahuis en het Stadhuis (de auto staat stand-by). Vervolgens brengt u een bezoek aan het War Remnants Museum, met veel beeldmateriaal uit de Vietnamese oorlog. Indien de tijd het toelaat, kunt u ook nog de Jade Emperor Pagode bezoeken. Daarna wordt u terug gebracht naar het hotel voor een vrije avond.

Tip: een leuk restaurant in Ho Chi Minh City is The Temple Club (29 Ton That Thiep Street, District 1). Hier worden heerlijke traditionele, zuid-Vietnamese gerechten geserveerd. Of maak uw eigen loempia's in het Wrap and Roll Restaurant (67 Hai Ba Trung & 97B Nguyen Trai, District 1).
Dag 13 Ho Chi Minh City
Vandaag maakt u een excursie naar de provincie Tay Ninh voor een bezoek aan de Cao Dai Tempel en de Cu Chi Tunnels. In de indrukwekkende tempel van Cao Dai heeft een geloofsgemeenschap vijf religies samengevoegd. U ziet onder andere invloeden uit het Hindoeïsme en het Christendom. Eventueel is het mogelijk een gebedsdienst bij te wonen. Vervolgens bezoekt u de Cu Chi Tunnels; een gigantisch tunnelcomplex dat in de jaren '40 gebouwd is om de Franse en Japanse bezetters te bestrijden. Een voormalig majoor van de Vietcong geeft u uitleg zodat u een goede indruk krijgt van de situatie destijds. In de loop van de middag keert u terug naar "HCMC".
Dag 14 Ho Chi Minh City - (vliegreis op eigen gelegenheid)
De ochtend is nog vrij te besteden in "HCMC". In de middag wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. U checkt in voor de terugvlucht naar Amsterdam (of Düsseldorf / Brussel), wederom met één overstap. Aankomst is de volgende dag.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
  • alternatieve vervoersmiddelen zoals genoemd (fiets, tuktuk, boot)
  • alle overnachtingen conform programma inclusief ontbijt
  • genoemde maaltijden 
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • Angkor Pass
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen tijdens de excursies
  • donaties aan monniken (pagodes)
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR:  € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten; € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • vliegreizen Amsterdam-Siem Reap en Ho Chi Minh City-Amsterdam. (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
  • visumkosten Cambodja, ca. USD 30 pp (contant te voldoen bij aankomst)
  • visumkosten Vietnam, ca. € 75 pp (voor vertrek via ambassade aanvragen)
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele / niet genoemde excursies
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.750 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Riversoul Residence - Siem Reap
Het Riversoul Residence ligt aan een zijstraatje van de Siem Reap Rivier. Het nieuw gebouwde hotel is ingericht door een van de meest creatieve mensen in Siem Reap. Naast dat de centrale locatie en zeer ruime kamers al een hoogtepunt zijn is het de decoratie en inrichting van het hotel dat de echte trekpleister is. Bijna alle kunst en decoratie binnen het hotel is afkomstig van afvalmateriaal dat men vind in het dagelijkse leven op straat en op zee. De meest uiteenlopende voorwerpen vind u in uw kamer. Lampen van oud ijzer, kunstwerken van drifthout en kunstvoorwerpen aan  de muur van oude tandwielen van motoren. Het personeel is grandioos. Allen zijn goed getraind om met de hoge eisen van het hedendaagse reizen om te gaan. Het management is altijd aanwezig om het personeel en de gasten bij te staan. Een verblijf in het Riversoul Residence is alles behalve standaard. De zelfgemaakte kaart van Siem Reap die aan de muur hangt van het restaurant of de wel heel karakteristieke ligbedden rondom het zwembad duiden vanaf het eerste moment al op een zeer speciaal verblijf!

Samsara Villa - Phnom Penh
Als hoofdstad heeft Phnom Penh veel accommodaties, maar zijn er maar weinig die een huiselijk gevoel geven. Samsara Villa is er zo eentje: een kleine villa in een leuk en veilig deel van de stad waar men goed op de details let. Mooi ingerichte kamers, goede faciliteiten en goed getraind personeel maken een verblijf in Samsara zeer memorabel!

Tara Lodge - Kep
Gelegen aan de voet van het Kep National Park ligt dit Frans geëigende hotel. Dit kleine hotel heeft maar 9 kamers, maar allen zijn zeer smaakvol ingericht. De kamers zijn verdeeld over 5 Bungalows en liggen allemaal verscholen achten een mooi bijgehouden tuin. Als u rust zoekt dan vind u dat zeker bij de Tara Lodge. Het zwembad is ook een aanrader vanuit waar u een mooi zicht heeft op het achterliggende Nationale Park. De receptie en de bar zijn op de begane vloer van een traditioneel huis. Op de boven verdieping bevind zich het restaurant, wat uitkijkt over het zwembad en de heuvels. De Franse eigenaar zorgt ervoor dat u zich thuis voelt.

Chau Pho Hotel - Mekong Delta / Chau Doc
In het centrum van Chau Doc bevindt zich het Chau Pho Hotel. Dit 3-sterren hotel biedt een mix van modern comfort en een traditionele Vietnamese stijl. Qua prijs/kwaliteitverhouding zit u hier goed. In totaal heeft het Chau Pho Hotel ca. 50 kamers, verdeeld in vier categorieën. Alle kamers zijn vrij eenvoudig en voorzien van een eigen badkamer, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. Verder beschikt het hotel over een restaurant met lokale en westerse gerechten, roomservice, fietsverhuur, tennisbanen en een wasserette. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd. Vanuit het Chau Pho Hotel kunt u eenvoudig de indrukwekkende Mekong Delta verkennen.

Iris Hotel Can Tho - Mekong Delta / Can Tho

Het Iris Hotel in Can Tho (3 à 4-sterren) ligt op nog geen 3 km van de bekende drijvende markt van Cai Rang. Het moderne hotel is van alle comfort voorzien, zoals een restaurant, ruime kamers en een binnen zwembad. Vanaf de Skybar kunt u genieten van het uitzicht over Can Tho. Het Iris Hotel is een zeer degelijk hotel, met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.


Ben Tre Riverside Resort - Mekong Delta / Ben Tre
Midden in de Mekong Delta ligt het Ben Tre Riverside Resort aan de Ham Luong rivier. Het resort is omgeven door rust in één van de mooiste plekjes van de Mekong Delta. Het resort heeft 81 kamers die allen een goede mix aan ruimte en faciliteiten bezitten. Met vriendelijk en bedreven personeel is het één van de beste plekjes om te verblijven in en rondom Ben Tre. Het resort is ook zeer geschikt voor families en heeft meerdere familiekamers. De familie suite heeft zelfs een privé zwembad. Alle kamers zijn minimaal 28 vietkante meter en uitgerust met een sofa, balkon of terras, TV, kluis, telefoon en bureau. Met een goed zwembad en een mooi uitzicht over de rivier kunt u zo in alle rust genieten van de beroemde zonsondergang waar het Mekong gebied ook bekend om staat. 

Mekong Lodge - Mekong Delta / Cai Be
De Mekong Lodge in Cai Be is een speciale plek waar men heerlijk tot rust kan komen. Een simpel resort waar u volledige voldoening uit zult halen. Het resort is een uitstekende plek om een paar nachten te verblijven als u niet persé op een Vietnamees strand wilt afsluiten. Het ligt op nog geen 2.5 uur rijden van Ho Chi Minh Stad. Het grote zwembad biedt een heerlijke verkoeling tijdens de hetre en klamme dagen die u in de dleta zeker zult tegenkomen. De bungalows zijn veelal met bamboe ingericht, wat u ook een heel huiselijk gevoel geeft. Het resort heeft maar 30 privé bungalows waarvan er 12 zelfs een privé zwembad hebben. Alles staat op een stuk land van wel 12,000 vierkante meter. genoeg ruimte dus voor één ieder! 

Ruby River Hotel
Het Ruby River Hotel ligt in het hart van de miljoenenstad Ho Chi Minh City. net buiten het beroemde Pham Ngu Lao district. Het hotel biedt net iets meer dan de gemiddelde middenklasse hotels in Ho Chi Minh City. Schone kamers, goed ontbijt en vriendelijk personeel maken het een ideale startplek voor een bezoek aan deze drukke stad. Vanaf het restaurant en de V-Lounge op de 9e verdieping heeft u een mooi uitzicht over het gebied. Alle kamers zijn rookvrij en hebben verder de faciliteiten die u mag verwachten van een goed middenklasse hotel. De lokatie zorgt er voor dat u het gemis van een zwembad neit heeft. Alle restuarnts, barretjes en shopping faciliteiten liggen op loopafstand. 

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »