Menu

Familiereizen Cambodja

Samen met het gezin op vakantie in Azië. Waarschijnlijk denkt u niet meteen aan Cambodja, maar deze bestemming is bijzonder geschikt voor zowel jong en oud! Cambodja heeft fascinerende en wereldberoemde tempelcomplexen die een waar avontuur vormen, een indrukwekkende en leerzame geschiedenis, bijzondere natuur en een uiterst vriendelijke bevolking. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten te verzorgen voor kinderen. Denkt u hierbij aan: een bezoek aan de tempels van Angkor waar Tomb Raider is opgenomen in een Amerikaanse leger jeep, een circus bezoeken waar kansarme jongeren op een acrobatische en grappige manier de historie van Cambodja vertellen, je toekomst laten voorspellen door een monnik of een quadavontuur in Siem Reap over kleine landweggetjes en door kleine gemeenschappen.

De getoonde familiereizen kunnen naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in eenvoudige accommodaties tot luxe hotels. We bieden hotels met familiekamers, kamers met tussendeur en veelal een zwembad aan. De standaard is om de rondreis te laten begeleiden door lokale gidsen die Engels spreken. Er gaan professionele gidsen mee om u en uw kind(eren) te begeleiden tijdens de transfers en excursies. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat ook even u met uw eigen gezin alleen bent.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Cambodja uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.