Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Fietsreis Cambodja

Cambodja leent zich prima om per fiets te verkennen. U gaat van de gebaande paden af en ontmoet de gastvrije bevolking van Cambodja. Er wordt gezorgd voor mountainbikes, voldoende water en fruit, professionele begeleiding en een auto als eventuele back-up. De trajecten zijn voor een geoefende fietser goed te doen en door de begeleiding door een lokale gids, kunt u altijd terugvallen op kennis of hulp. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde. De gids helpt ook met het aanknopen van gesprekken onderweg die onherroepelijk zullen volgen in de kleine gemeenschappen die gepasseerd worden. Fietsreizen kunnen zo zwaar of makkelijk gemaakt worden met afstanden die kunnen varieëren van 15km per dag tot wel 100km per dag.

Het grote voordeel aan fietsen door een land als Cambodja is dat u echt "in touch" bent met de lokale bevolking. U ziet, ervaart en participeert in de lokale cultuur. Door het fietsen te mixen met andere avontuurlijke acitiviteiten zoals wandelen of kajakken blijft de reis ook gevarieerd. Het fietsen en het avontuur gaan gepaard met een verblijf in mooie en comfortabele hotels en lodges. Allen net iets verder van de massa's toeristen rondom de hoogtepunten van het land. Genieten in volle teugen dus op de fiets!

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Cambodja uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.