Menu

Cambodja

Reiservaringen Cambodja

Vietnam
Cambodja
combinatiereis

Onze verwachtingen zijn overtroffen!

19/03/2024 - Luc en Danielle

Het was een ongelooflijk mooie en gevarieerde reis die onze verwachtingen heeft overtroffen! Alles was perfect geregeld en georganiseerd. Goede communicatie met de plaatselijke agent.


PANGEA Travel heeft ook rekening gehouden met onze voorkeuren, zoals bv. geen kookworkshops bijwonen, vegetarische maaltijden, voldoende vrije tijd, rustige hotels met zwembad, goede mix tussen meer luxueuze hotels/resorts voor meerder overnachtingen en meer budget hotels voor één enkele nacht.

Zeer gevarieerde activiteiten: stad en platteland, natuur en cultuur, boot- en fietstochten, goede keuze van restaurants. De gidsen en chauffeurs waren zeer professioneel en attent.


Wij hebben echt genoten!

 - foto: klantreactie
lees meer
Cambodja

Vriendelijke mensen en prachtig land

14/03/2024 - Gerard en Leni

Alles prima geregeld. Vriendelijke mensen en prachtig land. Prima hotels.

lees meer
Vietnam
Cambodja
combinatiereis

Heel goed georganiseerd

08/05/2023 - Fam Jansen en Fam van Lieshout

We hebben een geweldige vakantie gehad. Heel goed georganiseerd, super.

lees meer
Cambodja

We hebben Cambodja en de lieve bevolking in ons hart gesloten.

14/03/2023 - Joep en Neline

We hebben een bijzonder mooie reis gehad, prachtig land, lieve warme mensen met een glimlach vanuit het hart. De organisatie zowel vanuit NL als Cambodja verliep prima. Als er iets was konden we via de app contact opnemen met onze locale reisadviseur. De reis heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. We zouden weinig veranderen als we de rondreis weer zouden maken. We hebben het gebruik van locale soms inheemse gidsen echt als een verrijking van de reis ervaren. We hebben Cambodja en de lieve bevolking in ons hart gesloten.

klantfoto van een jongen in Cambodja - foto: klantreactie
lees meer
Cambodja

Last-minute naar Cambodja: geslaagde reis!

02/05/2022 - Lut en Jan

We hadden niet echt veel verwachtingen door de snelle beslissing om naar Cambodja te gaan en we laten een reis gewoon op ons afkomen. Voor ons heel geslaagde reis met veel afwisseling en een totaalbeeld van Cambodja.

klantfoto - rondreis Cambodja - foto: klantreactie
lees meer
Cambodja

Al voor de derde keer met PANGEA op pad!

10/01/2019 - Gwen en Pieter

Wat een geweldige, fantastische en indrukwekkende reis naar Cambodja hebben we in november gehad!!!! Voor de derde keer met PANGEA Travel op pad en wederom was het weer super georganiseerd. Zelfs op het laatste moment nog een verandering van hotel doorgevoerd, wat zonder problemen kon, niets is hen te veel. Het verzoek voor volgend jaar ligt er inmiddels al, hoefden we niet over na te denken. Wederom dank en groeten. 

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Cambodja

volledig op maat, waarbij alles tot in het kleinste detail werd verzorgd.

08/08/2018 - Laurence Boxus

PANGEA heeft een uitstekend programma uitgestippeld, volledig op maat, waarbij alles tot in het kleinste detail werd verzorgd. er wordt zelfs tijd gestoken in een uitgebreide nabespreking. ontzettend professioneel! voor ons enkel nog pangea travel!

cambodjacambodjacambodja

cambodjacambodja

lees meer
Cambodja
combinatiereis

Geweldige (flexibele) voorbereiding.

28/12/2017 - Elsbeth van Wely
Alles was werkelijk helemaal perfect geregeld! geen enkel 'dingetje' en het meeste was boven verwachting. Geweldige (flexibele) voorbereiding. In één woord: fantastisch!
lees meer
Cambodja
rondreis

Zo werd het een echte maatwerkreis, prima georganiseerd door Pangea.

21/06/2016 - Pieter en Machtelt

November 2015 zijn we ruim 3 weken in Cambodja geweest. Natuurlijk wilden wij heel graag ooit Angkor Wat bezoeken. De belangrijkste reden om daarvoor het jaar 2015 te kiezen, was dat we vrienden wilden bezoeken die voor 1,5 jaar vrijwilligerswerk deden in en vanuit het stadje Stung Treng. 

Naast een uitgebreid rondje met bezoek aan vele highlights en uithoeken van het land, hebben we 5 dagen met hen doorgebracht. Zo werd het een echte maatwerkreis, prima georganiseerd door Pangea. 

Op de foto zie je ons vieren peddelend in 'the flooded forest' in de Mekong, nadat we eerder bij de grens met Laos een groepje Irrawaddy dolfijnen hadden gespot, op een eilandje gekampeerd en een machtige, brede waterval bezocht.

lees meer
Cambodja
rondreis

Wij kijken met zeer goede herinneringen terug op deze reis.

14/03/2014 - Henk en Francis
In januari hebben wij enkele weken door Cambodja gereisd. Wij zijn gewend alleen te reizen maar Pangea overtuigde ons ervan dat rondreizen in Cambodja best lastig is. Communicatie is moeilijk want er wordt echt niet overal Engels gesproken. Dus wij gingen op stap met gids en chauffeur. En dat was inderdaad een heel goed idee. Door de gidsen leerden we veel meer over het land, de cultuur en de gewoontes dan wanneer we alleen waren geweest. In die drie weken hebben we meer dan alleen de highlights gezien en onze ervaring is dat juist die minder bekende delen van een land zeker zo interessant zijn. Vooral de streek Ratanakiri waar we een aantal inheemse stammen hebben bezocht was zeer de moeite waard. Wij kijken met zeer goede herinneringen terug op deze reis. Henk en Francis Jacobs
lees meer
Cambodja
rondreis

Pangea bedankt voor wederom een mooie vakantie en tot snel!

28/05/2013 - Claudia en Dennis

Na goede ervaringen met Pangea Travel in het verleden een nieuwe rondreis geboekt en dit keer was de bestemming een drieweekse rondreis Cambodja en Vietnam.

Na aankomst in Cambodja (Siem Reap) en kennismaking met de lokale gids zijn we een bezoek gaan brengen aan de Angkor templels. Deze meerdaagse bezoeken waren zeer indrukwekkend en zeker het bezoek waard. Hier zou je je makkelijk een week kunnen vermaken zonder dezelfde tempels te bezoeken. Je waant je toch even in het land van Lara Croft.

Vervolgens hebben we een bezoek gebracht aan de 'Killing Fields' en 'S-21'. Door onze gids een goed beeld gekregen van de gebeurtenissen in Cambodja gedurende deze zwarte periode. Na dit bezoek naar ons hotel in Pnohm Penh en weer genoten van de lokale Khmer keuken. Voor weinig geld heb je geweldige diners, dus uit eten is het advies om leuke restaurantjes te vinden.

Na een kort bezoek aan Sihanoukville voor een paar daagjes strand en duiken zijn we via bootransfer naar Vietnam gereisd voor een vervolg van de rondreis. De volgende dagen onder meer bezoekjes gebracht aan de drijvende markt, Chinese markt en tempels. Het verblijf in Saigon is heel leuk door de drukte en alle activiteiten van de mensen.

Eenmaal in Vietnam ontkom je natuurlijk niet aan een bezoek aan de ondergrondse gangenstelsels die in de oorlog gebruikt zijn door de Vietcong. Ook al zijn de gangen qua grootte niet heel Westers, toch een mooie gelegenheid om deze te verkennen. Zelfs schieten met wapens onder begeleiding is een optie.

Ook een bezoek aan de grote paleizen van weleer is prachtig en hier heeft de gids met zeer veel kennis veel bijdrage aan een goede ervaring.

Na nog wat dagen relaxen aan het strand en dan helaas komt er een einde aan een geweldige vakantie. Op alle tussenstops warden we opgewacht door de lokale gidsen voor een soepel bezoek, en ook de hotels waren heel goed te noemen.

Pangea bedankt voor wederom een mooie vakantie en tot snel!

Claudia en Dennis

lees meer
Cambodja

Een hele mooie en bijzondere reis

17/01/2013 - Femke en Arie
Wij hebben een hele mooie en bijzondere reis gehad die tot in de puntjes geregeld was. De gidsen waren fantastisch, de chauffeurs reden zeer veilig en waren heel behulpzaam. We zijn goed begeleid en heel blij dat we deze reis door Pangea hebben laten regelen. Volgende keer weer!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Cambodja
familiereis

Wederom een heerlijke vakantie gehad, dankzij Pangeatravel!

26/09/2012 - Familie van Dooren

Hallo Floor,
Wederom een heerlijke vakantie gehad, dankzij Pangeatravel! Het concept bevalt ons prima, omdat alles vooraf goed is geregeld kun je ter plaatse volop genieten! Geen stress, alles klopt gewoon! Dat is voor ons echt vakantie. Nogmaals hartelijke dank,Els van Dooren

lees meer
Cambodja

Leuk onze reisbescheiden zo feestelijk toegestuurd te krijgen!

16/11/2009 - Irene van Loon
Beste Floor, Leuk onze reisbescheiden zo feestelijk toegestuurd te krijgen! Het ziet er allemaal prima uit en wij staan te trappelen om op reis te gaan. Alvast bedankt voor het snelle regelen van onze vakantie. Groeten, Irene van Loon
lees meer
Cambodja

Ga zo door!

20/02/2009 - Rene Kops & Alice Hulsebosch
Ga zo door!
lees meer
Cambodja

Heel veel dank

08/07/2009 - Phryne Quist
Beste Floor, Heel veel dank voor de reisbescheiden die je zo feestelijk voor ons hebt ingepakt! Het maakt de voorbereidingen extra leuk... Hartelijke groet van Phryne Quist
lees meer
Cambodja

ik ga mij lekker verder voorbereiden.

23/05/2006 - Lucy en Richard
Hallo Berry,Het is toch altijd leuk thuiskomen als er een pakje voor je klaarligt. Deze keer over Laos, Vietnam en Cambodja.Dit gaat de vreugde nog meer vergroten. Helaas duurt het nog eventjes, maar time flies.Hartelijk dank en ik ga mij lekker verder voorbereiden.Groetjes,Lucy
lees meer