Menu

Rondreizen Cambodja

Cambodja heeft enorme ontwikkelingen meegemaakt de laatste jaren waardoor het reizen comfortabeler en sneller is geworden. Meer plekken zijn goed en veilig bereikbaar geworden. Ook de faciliteiten hebben een positieve ontwikkeling gemaakt met een zeer goede variatie van hotels in de middenklasse tot top luxe resorts. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot zeer luxe hotels met bijzondere verblijfservaringen of zelfs een luxe Mekong cruise.

We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door lokale gidsen. Zij kennen het land goed en dat biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of zeer beperkt Engels spreekt. Cambodja is voor Aziatische begrippen een niet al te groot land. Nu de wegen veelal in goede staat zijn is reizen per auto de meest gangbare vorm van transport. Met excursies en bezoeken aan de "vergeten tempels in de jungle" en het platteland van Cambodja tussendoor worden de ritten leuke excursies en dragen deze bij aan een afwisselend reisschema. 

Cambodja combineren met een ander land als Laos, Vietnam of Thailand? Bekijk de Cambodja combinatiereizen.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Cambodja uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.