Menu

Luxe reis Cambodja

Wanneer men aan Cambodja denkt, denkt men al gauw aan het grillige verleden van het land. Een imago waar Cambodja al jarenlang van af wil en waar u tegenwoordig niet veel meer van terugziet in het land. Één van de ontwikkelingen waar het land zich heel erg goed in heeft weten te onderscheiden, is het creëren van luxe. Zowel rondom Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de Cambodjaanse kust kan er genoten worden van extreme luxe. Maar ook diep in de regenwouden van Cambodja kunt u op een wel heel speciale plek verblijven. Tijdens deze luxe reis door Cambodja ziet u alle hoogtepunten en geniet u van de beste accommodaties, op de meest unieke bestemmingen. Zo verblijft u in een heerlijk resort bij Siem Reap / Angkor en in het koloniale Raffles Hotel in Phnom Penh. In de Cardamom Mountains hebben we een luxe tent van het bijzondere Shinta Mani Wild opgenomen. Als klap op de vuurpijl verblijft u op het exclusieve Song Saa Private Island, in een villa met eigen zwembad. Bijzonder, luxe en privacy staan centraal in deze reis. Dit wordt gecombineerd met speciale activiteiten. Cambodja onontwikkeld op het gebied van luxe? Zeer zeker niet! Tijdens deze reis komt u niets te kort.. genieten maar!

Reisduur: 14 dagen

Siem Reap (Angkor + Koh Ker) - Phnom Penh - Cardamom Mountains - Song Saa Private Island

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Luxe reis Cambodja inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • De meest luxe accommodaties op elke plek.
 • Unieke, exclusieve locaties.
 • Rustig reistempo en met privé begeleiding.
 • Inclusief alle highlights.
 • Perfecte mix van geschiedenis, cultuur, natuur en strand.
 • Bezoek aan de tempels van Angkor op een speciale manier.
 • Privé chef rondom Siem Reap voor exclusieve lunch-ervaringen.
 • Inclusief alle maaltijden en activiteiten bij Shinta Mani Wild (Cardamom Mountains).
 • Geweldig einde: bij Song Saa Private Island, in een villa met eigen zwembad.
 • Traject Siem Reap - Phnom Penh per vliegtuig (i.p.v. een lange autorit).
 • Inclusief VIP-service bij aankomst, incl. immigratie-procedure en visumkosten.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Bayon Tempel - Angkor - Cambodja
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Siem Reap
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Siem Reap wordt de visumprocedure u uit handen genomen door een douanebeambte die hiervoor speciaal op u staat te wachten. U hoeft nergens naar om te kijken en kunt ondertussen uw bagage ophalen. Na de douane staan uw Cambodjaanse gids en chauffeur klaar om u naar een prachtig resort te brengen. Hier verblijft u de eerste nachten van uw rondreis. Het grote genieten kan beginnen!
 
In de namiddag ontmoet u de gids weer en stapt u samen een tuktuk in. U rijdt naar de tempel Wat Damnak, waar u een monnik ontmoet die een zegeningsritueel zal uitvoeren voor uw reis. Een bijzondere ervaring! Een wandelingetje bij deze pagode leert u meer over de bijzondere bouwstijl van de Cambodjaanse tempels en over het Boeddhisme. Ook ziet u veel studenten die huiswerk aan het maken zijn, vooral Engels en wiskunde. Help een handje mee en leer zodoende meer over het educatiesysteem van Cambodja. U keert terug naar het resort en geniet van een vrije avond.
 
Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Siem Reap
U begint uw reis met een vrije dag in Siem Reap. Zo kunt u nog even bijkomen van de vliegreis en in alle rust genieten van de faciliteiten van het resort. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Angkor tempelcomplex, daardoor zijn er veel restaurantjes en excursiemogelijkheden.

Tip: 's avonds kunt u terecht in het centrum van Siem Reap. De meeste restaurants zijn gelegen rondom de gezellige, oude markt Psar Chaa en de centrale markt Psar Kandal. De sfeer is aangenaam en de prijzen zijn laag. Er zijn ook goede / duurdere restaurants in Siem Reap te vinden, zoals bijvoorbeeld het Embassy Restaurant, Malis Siem Reap en Chanrey Tree. Reserveren is aanbevolen. Om in Siem Reap te kunnen genieten van de Khmer-keuken in een serene setting, raden wij u aan om iets buiten het centrum restaurant Mahob aan te doen. Alleen lokale producten zijn hier de basis van smaakvolle gerechten!
Dag 3 Siem Reap (Angkor & Tonle Sap)
Vandaag staat Angkor op het programma en wel met een heel bijzonder voertuig: een Amerikaanse militaire jeep! Sinds 1992 is dit enorme complex (400km2) opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is dan ook de belangrijkste toeristische attractie van Cambodja, en niet voor niets. De tour centreert zich op de drie meest bekende delen van het complex: Ta Prohm, Angkor Wat en Angkor Thom. U start bij de Ta Prohm Tempel, bekend van de film Tomb Raider. Boomwortels hebben deze tempel omgetoverd tot een sprookjesachtige ruïne. Bomen groeien tussen de stenen door en tarten de constructie. Een indrukwekkend en fotogeniek gezicht. Om de dag leuk en afwisselend te houden, wordt er ook van het bewandelde pad afgeweken en korte stukjes gelopen door delen van het tempelcomplex waar weinig tot geen bezoekers komen. Zo bezoekt u ook Banteay Kdei, Batchum en Sras Srang. Er wordt een lunch-stop gemaakt bij een lokaal huis, waar een chef-kok een heerlijke lunch verzorgt (inbegrepen). Daarna is het tijd voor Angkor Wat; de grootste en meest bekende tempel. Deze tempel is dan ook het symbool van Cambodja; het silhouet is geplaatst op de nationale vlag. In het Khmer betekent Angkor 'heilige stad' en Wat ‘tempel’. Angkor Wat is gebouwd tussen 1113 en 1145. U kunt hier uren ronddwalen. Na dit indrukwekkende bezoek verplaatst u zich naar Angkor Thom; de voormalige hoofdstad van het Khmer-rijk. Het was destijds een ommuurde stad van 9 km² met tempels, paleizen, poorten, etc. Bekende bezienswaardigheden in Angkor Thom zijn: Phimeanakas, Baphuon, het Terrace of the Elephants, het Terrace of the Leper King en natuurlijk Bayon; met haar mysterieuze sereen glimlachende gezichten is dit wellicht het mooiste onderdeel van het tempelcomplex.

Na een verfrissend drankje en een laatste blik op de tempels vertrekt u naar het Tonle Sap meer (Chong Kneas); het grootste meer van Zuidoost-Azië en enorm belangrijk voor de Cambodjanen. Hier staat een romantische sunset-cruise (privé) op het programma. Geniet van canapés, een wijntje, de rust, de mooie omgeving en natuurlijk de zonsondergang. Daarna keert u terug naar uw resort voor een vrije avond.

Noot: het programma in het Angkor tempelcomplex kan eventueel ter plaatse aangepast worden. In overleg met uw chauffeur / gids kunt u aangeven welke tempels u graag wilt bezoeken. Het bijwonen van de zonsopkomt kan optioneel bijgeboekt worden voor een klein extra bedrag.
Dag 4 Siem Reap (Koh Ker & Banteay Srei)
Na het ontbijt vertrekt u naar Koh Ker, gelegen op ca. 120 km ten noordoosten van Siem Reap. Pas sinds kort is dit complex via een goede weg bereikbaar. Het is dan ook lang niet zo toeristisch als de tempels die op kortere afstand van Siem Reap liggen. Koh Ker was van 928 tot 944 de hoofdstad van het Khmer-rijk. In deze slechts korte tijd werden toch spectaculaire gebouwen neergezet, die pas relatief kort geleden zijn ontdekt. Bijna een millennium lang zijn de bouwwerken aan de jungle overgeleverd geweest, en niet gerestaureerd. De honderd (ruïnes van) tempels liggen verborgen in het bos. Het (letterlijke) hoogtepunt is de piramide-achtige tempel Prasat Thom; vanaf de top heeft u een mooi uitzicht over de omgeving. Na dit bezoek reist u terug richting Siem Reap. Onderweg geniet u van een exclusieve lunch op het platteland (inbegrepen). Uw persoonlijke chef heeft wederom een heerlijke maaltijd voor u bereid. Geniet van de lunch en de rust in deze zeer vredige omgeving. Deze middag brengt u een bezoek aan het nabije Banteay Srei; ook wel de roze tempel genoemd. De naam betekent 'tempel van de vrouwen' en dient ter ere van de Hindoeïstische god Shiva. Het complex valt vooral op vanwege de enorme details in de afbeeldingen. Na dit bezoek volgt een transfer naar uw resort.

Tip: het is ook mogelijk om Koh Ker en Banteay Srei per helikopter te bekijken. Deze exclusieve trip geeft een zeer mooi beeld van de omvang van het Angkor-rijk. Per helikopter wordt deze excursie in ongeveer vier uur gedaan. Lunch is daarom niet inbegrepen. De meerprijs is op aanvraag.
Dag 5 Siem Reap - Phnom Penh
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Siem Reap gebracht voor de korte binnenlandse vlucht naar Phnom Penh. Na aankomst wordt u wederom verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja en heeft veel Franse invloeden. Ook zijn de gevolgen van het Pol Pot regime hier nog goed zichtbaar. Ondanks het verleden is Phnom Penh een aantrekkelijke, gezellige stad waar u veel kunt zien en beleven.
Dag 6 Phnom Penh
Per tuktuk en met privégids maakt u vandaag een tour door de stad. U rijdt eerst naar het Onafhankelijkheidsmonument, waar vandaan u een wandeling maakt door het Wat Botum Park (met o.a. het Cambodia-Vietnam Friendship Monument). De volgende stop is de centrale markt, gevestigd in een prachtig art deco gebouw. In het marktgebouw treft u de meest uiteenlopende koopwaar. Via de Monivong Boulevard (de bekendste straat van Phnom Penh) arriveert u bij de Nationale Bibliotheek. Dit prachtige gebouw bevat indrukwekkende historische documenten. Uw gids kan u meer vertellen over de geschiedenis van Phnom Penh. Vervolgens brengt u een bezoek aan het Tuol Sleng Museum (S-21). De verschrikkingen tijdens het Rode Khmer bewind worden hier pas goed duidelijk. Het Tuol Sleng Museum is gevestigd in een voormalige school dat destijds gebruikt werd als gevangenis voor in totaal ongeveer 17.000 'vijanden van het regime' die later op de 'Killing Fields' geëxecuteerd werden. In het museum ziet u foto’s van de gevangenen en kunt u de cellen bekijken, want het Pol Pot regime documenteerde alles nauwlettend. Een gruwelijke geschiedenis die u niet onberoerd zal laten..

Na de lunch in een lokaal restaurant (inbegrepen) staat op het programma: Wat Phnom, de 'Old Quarters', het postkantoor, Wat Ounalom en de Conference Hall Building. Ook brengt u een uitgebreid bezoek aan het Koninklijk Paleis en de naastgelegen Zilveren Pagode. De vloer bestaat uit maar liefst 5000 zilveren tegeltjes. Het huisvest een smaragden Boeddhabeeld en een gouden Boeddhabeeld, belegd met een duizelingwekkende 9584 diamantjes. Bling bling! Na dit bezoek is de stadstour ten einde. U kunt hier achterblijven om te dineren en later op eigen gelegenheid naar het hotel terug te gaan, of u direct laten terugbrengen naar het hotel.

Tip: ’s avonds is het leuk om over de boulevard te slenteren. U vindt in deze wijk ook tientallen terrasjes, restaurants en rooftopbars.

Tip: voor een zeer exclusieve eetgelegenheid raden wij u Topaz aan. Het restaurant is gelegen aan de Norodom Boulevard en is populair onder de 'fine diners' van Phnom Penh.
Dag 7 Phnom Penh - Cardamom Mountains
Na het ontbijt brengt uw privéchauffeur (geen gids) u naar de Cardamom Mountains, gelegen ten westen van Phnom Penh. Hier verblijft u de komende nachten in een bijzondere accommodatie: Shinta Mani Wild, waar u een luxe 'kampeer' ervaring te wachten staat! Het concept staat voor een combinatie tussen design/luxe van wereldklasse en behoud/bescherming van de bedreigde oerwouden in Cambodja. De luxe tenten liggen aan of boven de rivier, verspreid over zo'n 1,5 kilometer. De tenten zijn elk zo ontwerpen (door Bill Bensley) dat ze een prachtig uitzicht hebben op het oerwoud en/of de watervallen. Na aankomst wordt u verwelkomd met een drankje. Tijdens uw verblijf staat er een persoonlijke butler tot uw beschikking, zijn alle maaltijden en drankjes inbegrepen, alsmede Spa-behandelingen en alle activiteiten. De rest van de dag kunt u ontspannen bij uw tent / de lodge.

Met een grootte van ruim 4 miljoen hectare zijn de Cardamom Mountains het grootste regenwoud van Zuidoost-Azië. Het gebied is dunbevolkt en de natuur nog erg ongerept. Nog niet veel toeristen weten deze regio te vinden. In het park zijn diverse activiteiten mogelijk, waaronder hikes en boottochtjes. Met wat geluk kunt u dieren spotten, zoals olifanten, gibbons en tropische vogels.

Meenemen voor de activiteiten in de Cardamom Mountains: een lange broek, hoge sokken (voor de bloedzuigers), schoenen met profiel, muggenspray, zonnebrand en evt. een poncho.
Dag 8 Cardamom Mountains
Tijdens uw verblijf in Shinta Mani Wild zijn diverse activiteiten inbegrepen. Er zijn eigenlijk zo veel mogelijkheden, dat u een keuze zult moeten maken wat u de komende dagen wilt doen. Samen met een gids kunt u bijvoorbeeld ten zuidoosten van de accommodatie de waterwegen verkennen aan boord van een door Bensley ontworpen en volledig uitgeruste luxe ‘expeditie boot’. Ten noorden van de accommodatie kunt u rangers en onderzoekers helpen en begeleiden met het controleren van cameravallen en het bestuderen van het oerwoud en hun bewoners. Verder kunt u gaan ziplinen, kajakken, hiken, mountainbiken, vogels spotten, etc. Zoals gezegd… de keuze is reuze! Nadat u op expeditie bent geweest, kunt u heerlijk genieten bij uw luxe tent.

Noot: sommige activiteiten zijn seizoensgebonden.
Dag 9 Cardamom Mountains
Naast het ondernemen van verschillende activiteiten, kunt u ook genieten van de faciliteiten van de lodge. Zo kunt u (o.a.) cocktails nuttigen in de 'Landing Zone Bar' of lokaal geïnspireerde gerechten proeven in de 'Headquarters', met een prachtig uitzicht gegarandeerd! Ontspannen kunt u bij de Spa, waar alleen gewerkt wordt met natuurlijke en chemicaliënvrije producten. Of neem een duik in het zwembad.
Dag 10 Cardamom Mountains - Sihanoukville - Song Saa Island
U vertrekt vandaag met uw privéchauffeur van Shinta Mani Wild naar de pier van Sihanoukville, gelegen in het zuiden van Cambodja, aan de Golf van Thailand. Vanaf Sihanoukville reist u per privé speedboot naar Song Saa Private Island (ca. 45 minuten). Hier verblijft u de komende nachten in een luxe villa met eigen zwembad. Deze avond is er een welkomstdiner inbegrepen.

Song Saa Private Island is verdeeld over de tropische eilanden Koh Ouen en Koh Bong, te midden van de mooiste archipel van Cambodja: Koh Rong. Hier zit u goed als u op zoek bent naar een heerlijke combinatie van luxe en rust, privacy, een ongerept privéstrand, ruime houten villa's, een hemelse Spa en een goed bewaard gebleven koraalrif. Genieten maar!

Noot: voor uw reis hebben we een One Bed Jungle Villa geselecteerd. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor een ander kamertype, zoals een Ocean View Villa of een One Bed Overwater Villa. De meerprijs is op aanvraag.

Tip: Song Saa Private Island is ook per helikopter bereikbaar, vanuit verschillende plekken in Cambodja. Meer informatie en de meerprijs is op aanvraag.
Dag 11 Song Saa Island
Vandaag geniet u van een dag ter vrije besteding op het paradijselijke Song Saa Island. Een zorgeloze, luxe en intieme ervaring die tot de top in Zuidoost-Azië behoort. U hoeft zich geen moment te vervelen bij het resort. Naast een wereldklasse Spa, schitterende zwembaden en leuke eiland-excursies, kunt u deelnemen aan een yoga- of meditatie-les, gaan kajakken, snorkelen of duiken, of een bezoek brengen aan de buurteilanden.
Dag 12 Song Saa Island
Opnieuw een vrije dag in het paradijs. Maak er het mooiste van en geniet nog even met volle teugen van de zon, de zee, het strand en de faciliteiten van het resort.
Dag 13 Song Saa Island - Sihanoukville - Phnom Penh
In de ochtend neemt u afscheid van Song Saa Private Island en neemt u de (gedeelde) speedboot terug naar Sihanoukville. Hier staat uw chauffeur klaar voor de rit terug naar Phnom Penh, over de 'express way'. Op ca. 15 km ten zuiden van Phnom Penh brengt u nog een bezoek aan de 'Killing Fields' (Choeung Ek). Gevangenen van o.a. Tuol Sleng werden hiernaartoe gebracht en vermoord. Minimaal 20.000 mensen zijn hier omgebracht tussen 1975 en 1979, de lichamen zijn begraven in 129 massagraven, een deel van deze graven kunt u zien. Ook is er een herdenkingsmonument. Na dit indrukwekkende bezoek wordt u naar uw hotel in Phnom Penh gebracht. Hier heeft u nog een laatste overnachting.
Dag 14 Phnom Penh - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Op tijd wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven van Phnom Penh gebracht (zonder gids). Hier eindigt uw luxe reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • lokale vliegreis Siem Reap - Phnom Penh
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per luxe auto met privéchauffeur
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • speedboot-transfers Song Saa Island (privé / gedeeld)
  • overig vervoer, zoals per tuktuk en jeep (zoals genoemd in programma)
  • alle overnachtingen conform programma
  • genoemde maaltijden 
  • alle services zoals vermeld in het programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • donaties aan diverse projecten
  • VIP-service bij aankomst, incl. immigratie-procedure en visumkosten (ca. USD 30 pp)
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele / niet genoemde excursies
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 10.000 - of meer

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Templation Angkor - Siem Reap
Iedereen die in Templation Angkor in Siem Reap verblijft, is het er over eens: het is hemel op aarde. Dit luxe hotel (5-sterren) is gelegen tussen het Angkor tempelcomplex en het centrum van Siem Reap in (beiden op ca. 4 km afstand). Er zijn verschillende kamers: van junior suites tot pool villa's, en zelfs een jungloo glamping bungalow. Alle kamers, behalve de junior suites, beschikken over een eigen zwembad. De kamers zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Templation is één van de meest ruime resorts van Siem Reap en heeft een totale oppervlakte van meer dan 3 hectare. Het heeft het grootste zoutwater buitenbad van de stad en de villa’s hebben de grootste zoutwater privé zwembaden in geheel Cambodja. Het personeel is uiterst vriendelijk, het ontbijt is heerlijk en de atmosfeer is erg relaxed. Dit is dé plek om na een drukke dag in de tempels tot rust te komen.

Raffles Hotel Le Royal - Phnom Penh
Raffles Hotel Le Royal (5-sterren) is wellicht het meest bekende hotel van Phnom Penh. Het hotel heeft door de jaren heen haar positie als 'premier deluxe hotel' in Phnom Penh weten te handhaven. Alles rondom Raffles straalt het koloniale verleden uit. Het gebouw zelf dateert uit de jaren ’20. De kamers zijn met oude koloniale meubels ingericht en krijgen regelmatig een upgrade. Er zijn prachtige details te zien, zoals: hoge plafonds, houten vloeren en marmeren badkamers. Het personeel is qua professionalisme moeilijk te evenaren. Dat moet ook de reden zijn geweest dat Barack Obama (en vele andere beroemdheden) daar verbleef tijdens zijn bezoek aan Cambodja. De kamers, maar ook de zwembaden, het restaurant, de Spa en de Elephant Bar, zorgen voor een uiterst comfortabel verblijf.  Raffles Hotel Le Royal ligt in het centrum van Phnom Penh, niet ver van Wat Phnom. Het Koninklijk Paleis en de boulevard bereikt u na een rit van ca. 10 minuten.

Shinta Mani Wild - Cardamom Mountains
Shinta Mani Wild, op de rand van het Kirirom National Park en de Cardamom Mountains, is de nieuwste luxe toevoeging van architect en stylist Bill Bensley. De lodge is gelegen midden in de ongerepte jungle van Cambodja. Op alle vlakken is dit een speciaal verblijf en mag het gezien worden als één van de meest unieke plekken in Zuidoost-Azië om te verblijven. De luxe tenten staan in de jungle met een mooi uitzicht over het oerwoud of de rivier, waar u kijkt naar stroomversnellingen en watervalletjes. De service, beleving en ervaring zijn moeilijk in woorden te beschrijven maar kunnen samengevat worden in één woord: uitmuntend. Een verblijf in Shinta Mani Wild is zeker niet voor iedereen weggelegd. Geniet daarom in volle teugen en deel de unieke ervaringen met de mensen om u heen. Nog mooier aan een verblijf in deze luxe lodge is dat u óók maximaal bijdraagt aan de lokale ontwikkeling en behoud van het natuurgebied.

Song Saa Private Island - Koh Rong Archipel
Song Saa Private Island is verdeeld over de tropische eilanden Koh Ouen en Koh Bong, te midden van de mooiste archipel van Cambodja: Koh Rong. Dit luxe resort overtreft elke verbeelding, o.a. door het ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen. Het is gemaakt met het oog op duurzaamheid en laat u de schoonheid van de Cambodjaanse kustlijn zien - terwijl u verblijft in de meest luxe villa's van de regio! Hier zit u goed als u op zoek bent naar een heerlijke combinatie van luxe en rust, privacy, een ongerept privéstrand, ruime houten villa's, een hemelse Spa en een goed bewaard gebleven koraalrif. Het resort beschikt over 24 villa's, allen met eigen zwembad. U heeft keuze uit 6 verschillende villa's, bijvoorbeeld met 1 of twee slaapkamers en uitzicht op de jungle of de zee. Naast de privé zwembaden is er een schitterende infinity pool en zijn er zeer goede en uitgebreide faciliteiten zowel in de villa's als op het eiland aanwezig. U bereikt Song Saa Private Island middels een 45-minuten durende rit per luxe speedboot vanuit Sihanoukville (of per helikopter vanuit verschillende plekken in Cambodja).

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »