Menu

Yoga & Wellness in Siem Reap

Wilt u op een ontspannen, spirituele en gepaste wijze kennis maken met een van de meest spirituele tempelcomplexen ter wereld, Angkor Wat? Dan is het Yoga & Wellness programma in Siem Reap het geschikte verblijf voor u! Wissel culturele bezoeken aan de tempels onder leiding van een privégids, af met ontspannen Yoga- of Wellnesssessies op verschillende locaties in de stad, waaronder uw tropische boutique hotel. Het arrangement is ideaal als verlenging van een reis door bijvoorbeeld Laos of Vietnam, maar kan ook als onderdeel geboekt worden van andere, op onze website genoemde Cambodja reizen.

Reisduur: 5 dagen

Siem Reap - Angkor Wat

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Yoga & Wellness in Siem Reap inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Ideaal als verlenging van een reis door bijvoorbeeld Laos of Vietnam, maar ook mogelijk als onderdeel van een compleet Cambodja programma.
 • Het serene programma van deze reis laat u op gepaste wijze kennis maken met een van de meest spirituele tempelcomplexen ter wereld: Angkor Wat.
 • U wisselt culturele bezoeken af met ontspannen Yoga- en/of Wellness sessies.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Angkor met zonnestraal - Siem Reap - Cambodja
Dag 1 Siem Reap
Na aankomst in Siem Reap wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vlucht. Siem Reap is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de tempels van Angkor. Sinds 1992 is dit enorme complex (400km2) opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is dan ook de belangrijkste toeristische attractie van Cambodja. In de avond geniet u van een heerlijke massage in het hotel (Thai of Khmer, 60 minuten).
Dag 2 Siem Reap / Angkor
Vandaag start u de dag met een yoga sessie (60 minuten). Na het ontbijt bezoekt u de tempels van Angkor. Uw bezoek vandaag concentreert zich op de South Gate. Hier ziet u onder andere de Bayon Tempel; een van de mooiste tempels van het complex. U vindt hier veel afbeeldingen van gezichten. Ook bezoekt u Angkor Thom, de Baphoun Tempel, Phimeanakas, het Olifantenterras en ‘The Terrace of the Leper King'. Na de lunch in het Viroth restaurant bezoekt u Angkor Wat; de grootste en meest bekende tempel. Deze tempel is dan ook het symbool van Cambodja; het silhouet is geplaatst op de nationale vlag. In het Khmer betekent Angkor 'heilige stad' en Wat ‘tempel’. Angkor Wat is gebouwd tussen 1113 en 1145. U kunt hier uren ronddwalen. Na dit bezoekt reist u terug naar het hotel, waar u in de avond geniet van een ontspannende privé sessie. De sessie (30 minuten) omvat een mix van meditatie en Pranayama.
Dag 3 Siem Reap & omgeving
Na het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald. Samen met uw privégids verkent u het Cambodjaanse platteland, dat door nog maar weinig toeristen is ontdekt. U bezoekt de waterval bij Phnom Kulen. Onlangs hebben archeologen een dertigtal tempels ontdekt op de zandstenen hellingen van Kulen Mountain. De site is bekend om de gravures over vruchtbaarheid en het bergwater heeft een speciale betekenis voor de Cambodjanen. Na een verfrissende duik in de waterval staat een lokale Khmer lunch voor u klaar. Op de terugweg naar Siem Reap staat een bezoek aan de Banteay Srei tempel op het programma. Hier vindt de mooiste overblijfselen van de klassieke Khmer kunst. Erg opvallend is dat de tempel is gebouwd met roze zandsteen. Dat komt verder nergens in de regio voor. U sluit de dag af met een Shiatsu massage, of een ontspannende massage (60 minuten). Ook kunt u wederom deelnemen aan een privé sessie meditatie en Pranayama (30 minuten).
Dag 4 Siem Reap & omgeving
Vandaag staat de hele dag in het teken van wellness en relaxen. U wordt omstreeks 09.45 uur naar het Angkor Bodhi Tree Retreat & Yoga centrum gebracht. Hier heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een privé yoga les, of kies voor een stretching les (60 minuten). Na de sessie geniet u van de lunch in het Marum restaurant (inclusief). Bij een kleine pagode wordt vervolgens door monniken een speciale ceremonie voor u uitgevoerd. Bij een andere pagode ziet u hoe monniken hun dag afsluiten. Een bijzondere ervaring! Maak gerust een praatje met hen! Daarna rijdt u naar Angkor Wat voor een meditatie sessie en de zonsondergang. Noot: Marum is een "opleidingsrestaurant", waar u de ontwikkeling van kansarme jongeren uit minderheidsgroepen stimuleert en ondertussen zeer smakelijke varianten uit de Khmer keuken zal proberen.
Dag 5 Siem Reap
Indien de tijd het toe laat neemt u vandaag nog deel aan een Yoga sessie. Ook kunt u kiezen voor een massage, privémeditatie sessie of pranayama sessie. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht. Hier eindigt uw Yoga & Wellness arrangement in Siem Reap.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen conform programma inclusief ontbijt
 • genoemde maaltijden 
 • genoemde yoga sessies inclusief vervoer per tuktuk naar yoga locaties
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • donaties aan monniken (pagodes) 
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen tijdens de excursies
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende yoga instructeur/instructrice 
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten; € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • vliegreizen Amsterdam-Siem Reap-Amsterdam. (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
 • visum voor Cambodja USD 30 per persoon
 • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele / niet genoemde excursies
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 1.750

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Navutu Dreams Resort & Spa - Siem Reap
Een 4* boetiek hotel, voor mensen die iets buiten het centrum willen verblijven en spiritueel zijn, een accommodatie in een natuurlijke omgeving zoeken of voor jonge stellen die een ontspannen accommodatie willen verblijven is Navutu Dreams Resort & Spa een hele goede keuze. Het resort heeft erg mooie kamers met heerlijke lounge uitstraling die met name de jongere stellen erg zullen aanspreken. Met 3 zwembaden (zoetwater en ook zoutwater), een schitterende tropische tuin en unieke onderkomens is dit resort een erg prettige uitvalsbasis. Daarnaast is Navutu Dreams Resort & Spa het must-stay-at hotel voor yoga liefhebbers; het hotel heeft een uniek en zeer gewaardeerd yoga programma, dat als onderdeel van het verblijf, of on-site, bijgeboekt kan worden. De setting hiervoor, te midden van een rijk begroeide tropische tuin, had niet beter kunnen zijn. Op 15 minuten per tuktuk buiten het centrum.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »