Taiwan

Chateau Beach Resort - Kenting


De Kenting Chateau Beach Resort ligt aan Kenting strand in het hart van Kenting National Park in het zuiden van Taiwan. Het luxe hotel beschikt over 300 kamer, waaronder royal suites, honeymoon suites en superior familiekamers met terras. Een van de redenen waarom dit resort zo speciaal is, is vanwege zijn unieke geschiedenis. Vanaf de jaren 1950 tot de jaren 1980 was het Chateau en het strand uitsluitend gereserveerd voor het presidentieel paleis. Het hotel beschikt o.a. over 3 km lang privé strand, restaurants, bars, room service, computerruimte, speelruimte en verschillende familie activiteiten zoals mini golf en beach volleybal.Taiwan - Chateau Beach Resort buitenkant
Taiwan - Chateau Beach Resort kamer
Taiwan - Chateau Beach Resort strand

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met haar dochter naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, een aantal redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!