China

Hotels China

Tijdens een rondreis door China overnacht u minimaal in een driesterrenhotel. Dit zijn redelijk goede hotels, voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Indien u iets meer wilt besteden, kunt u kiezen voor een hogere hotelcategorie. In sommige plaatsen zijn geen driesterrenhotels voorhanden, bijvoorbeeld in Ping'an of in minder toeristische bestemmingen in de provincie. Dan boeken we de beste beschikbare accommodaties met eigen badkamer. In de meeste driesterren hotels spreekt men achter de receptie verstaanbaar Engels en er wordt een (soms beperkt) Westers ontbijt geserveerd. De vijfsterrenhotels bevinden zich hoofdzakelijk in de grote steden. Over het algemeen zijn de hotels in China groot, zakelijk en onpersoonlijk. Maar in Beijing bijvoorbeeld is een courtyard hotel een leuk alternatief. Deze accommodaties hebben niet veel faciliteiten maar hebben wel de sfeer van hoe men vroeger leefde in een traditionele hutong. Op het platteland in het zuiden van China staan sfeervolle guesthouses, ook een leuke afwisseling in het programma. Indien u uw wensen door geeft, dan kunnen wij voor u de hotels bepalen voor uw rondreis door China.


Hotels China


Beijing
Chengde
Chengdu
Dali
Guilin
Guizhou provincie
Hangzhou
Huangshan
Kunming
Lijiang
Ping'an
Pingyao
Sanya
Shanghai
Songpan
Tibet
Xi'an
Yangshuo
Yangtze Rivier

Reiservaringen
China

 • “Rootsreis: Alles wat we van te voren wisten is uitgekomen (wel zo prettig met onze kinderen)”

  lees meer
  -
  Familie Schrijver
 • “Een heel mooie ervaring!”

  lees meer
  -
  Roel, Liesbeth en Maarten
 • “Het bezoek aan het kinderhuis was boven verwachting goed geregeld”

  lees meer
  -
  Familie de Goeij
 • “HuaShan is zeker een aanrader. Helemaal met overnachting op de East Peak”

  lees meer
  -
  Familie Bakker

Reisblog en fotoalbum Rianne

China 2017 - RianneRianne bezocht in China o.a. Xi´an, Zhangjiajie, Yangshuo & Shanghai. Ze vertelt erover in haar blog
Bekijk ook haar China fotoalbum.

 

Tip: Fietsen in Beijing

Beijing Tip: U kunt rustig fietsen rondom de meren Qianhai en Huohai. Hier rijdt geen gemotoriseerd verkeer. Rondom de meren zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. U kunt er gezellig zitten op de (dak)terrasjes en uitkijken over de meren en de drukte in de smalle straatjes. Wilt u de traditionele Hot Pot proberen, raden wij u 'Nan Men Hot Pot' aan, gelegen ten westen van het Qianhai meer.

Tip: bekijk Shanghai vanuit de hoogte

Vanaf de Jin Mao Tower in Pudong heeft u een fantastisch zicht op Shanghai en op het indrukwekkende atrium in het gebouw. Een feest voor kinderen! Daarnaast is de toegang hier vele malen goedkoper dan tot de Oriental Pearl Tower.

Tip: rondleiding Verboden Stad met Nederlandse gids

Wanneer u met kinderen de Verboden stad bezoekt, kunnen we een rondleiding met Nederlandse gids aanbieden. Terwijl de kinderen een quiz over de Verboden Stad maken, heeft u de tijd om de deze bijzondere Stad te ontdekken.