Studiereis China

routekaart Studiereis China

Bent u op zoek naar een indrukwekkende studiereis voor uw personeel? Deze 7-daagse studiereis naar China is met name geschikt voor bedrijven die hun personeel of relaties kennis willen laten maken met China. De hoogtepunten van Beijing en Hong Kong worden bezocht. Door de activiteiten als een cursus Tai Chi, een fietstocht in de groene omgeving van Yangshuo en een kookcursus in Hong Kong leren de deelnemers elkaar beter kennen en zeker ook de Chinese cultuur. In het programma kunnen naar wens diverse bedrijfsbezoeken worden ingepland.

Reisduur: 7 dagen
Beijing - Guilin - Yangshuo - Guangzhou - Hong Kong Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Beijing

Vandaag start uw studiereis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Beijing maakt u kennis met onze lokale vertegenwoordiging en de gids die u de gehele reis begeleidt. U wordt naar het hotel in het centrum gebracht waarbij de gids u onderweg een aantal highlights van de stad toont, waaronder het Olympisch Stadion 'the Birds Nest'. 's Avonds staat er een traditioneel 'Peking Duck' diner op het programma en een voorstelling van de Peking Opera. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: hotel op basis van halfpension

Dag 2 Beijing

In de vroege ochtend wordt u naar het park de 'Temple of Heaven' gebracht, waar u kennis maakt met een van de gebruiken uit de Chinese cultuur; Taichi. U krijgt van uw Engelssprekende gids een korte introductie op het gebied van Taichi. Vervolgens mag u het zelf gaan proberen! Na deze oefening bezoekt u de Verboden Stad op het Tian'anmen plein. In de middag gaat u naar de Grote Muur. Hier wordt een actief spel gespeeld waar kennismaking met de Chinese cultuur voorop staat. Tevens brengt u vandaag een bezoek aan de 'Beijing International Studies University' in het centrum. Noot: de Verboden Stad is op maandag gesloten.
verzorging: hotel op basis van halfpension

Dag 3 Beijing - Guilin - Yangshuo

U maakt een binnenlandse vliegreis naar Guilin, waar u in de middag aankomt. Vanuit hier reist u per eigen luxe touringcar door naar Yangshuo. U kunt genieten van de groene karstgebergtes, de bamboebossen en de rijstvelden. In het oude centrum van de stad wordt een puzzeltocht met verschillende opdrachten georganiseerd.
verzorging: hotel op basis van halfpension

Dag 4 Yangshuo

In de ochtend is er tijd voor een bedrijfsbezoek. 's Middags maakt u een fietstocht in de omgeving. U bezoekt onder andere een lokale boerderij en het dorpje Fuli. De route is gemarkeerd en er gaan gidsen mee ter begeleiding.
verzorging: hotel op basis van halfpension

Dag 5 Yangshuo - Guangzhou - Hong Kong

Na het ontbijt maakt u een korte vlucht naar Guangzhou. Vanhier reist u per boot verder naar Hong Kong. Het uitzicht op de skyline vanaf het water is onvergetelijk. Na aankomst wordt u naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht. In de middag gaat u met een gids naar de lokale markt. Hier worden ingrediënten verzameld voor de kookles die in de namiddag op het programma staat. Hier leert u alles over de Chinese keuken. Uiteraard wordt de maaltijd gezamenlijk genuttigd.
verzorging: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 6 Hong Kong

Dag ter vrije besteding in deze metropool. U kunt eventueel een bezoek brengen aan Hong Kong Island, Victoria Peak, Aberdeen of Repulse Bay. Indien gewenst kunnen we een oude Junk-boat reserveren, waarmee een mooie boottocht langs de eilanden voor de kust wordt gemaakt. 's Avonds is er een afscheidsdiner.
verzorging: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 7 Hong Kong - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

Afhankelijk van uw vlucht heeft u mogelijk nog vrije tijd in Hong Kong. Vervolgens volgt de transfer naar de luchthaven. Hier eindigt de studiereis met PANGEA Travel. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • luchthavenbelasting en heffingen
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privé-chauffeur
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • begeleiding door een deskundige Engels sprekende gids
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • visum China, ca. €127 pp
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • overige entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Red Lantern House East Yard - Beijing

The Red Lantern House ligt midden in een hutong, waar door u een goed beeld krijgt van hoe men vroeger leefde in een traditionele hutong. Er hangt een gemoedelijke sfeer en de mensen zullen u van harte welkom heten. De kamers in The Red Lantern House zijn simpel en liggen allemaal op de begane grond, rondom een binnenplaats. Hier kunt u ’s avonds gezellig zitten of u kunt een drankje drinken in de bar. De kamers die wij reserveren beschikken over airconditioning en een eenvoudige badkamer met douche en toilet. Tijdens een verblijf in The Red Lantern heeft u niet het gevoel in een grote, drukke stad te zijn, terwijl winkels en restaurants op loopafstand zijn. Nabij het hotel vindt u de grote winkelstraat Xinjikou Dandanjie. In deze winkelstraat worden voornamelijk muziekinstrumenten verkocht. Ook vindt u hier vele grote supermarkten en kledingwinkels.


Guilin Bravo Hotel - Guilin

Gelegen nabij de Li rivier ligt het Guilin Bravo Hotel. Veel kamers hebben dan ook een prachtig uitzicht over de Li rivier. De kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt over enkele familiekamers. Verder heeft het hotel een mooi zwembad, een fitness centrum en een recreatie ruimte. Het Guilin Bravo Hotel ligt ook gunstig ten opzichte van de favoriete winkelcentra, deze liggen op loopafstand van het hotel. De ‘ night market’ ligt op circa tien minuten lopen en is een bezoek zeker waard.


Cosmo Hotel - Hong Kong

Het Cosmo hotel is gelegen naast het Cosmopolitan hotel (dezelfde eigenaar) bij de paardenrenbaan, op circa 10 minuten vanaf het centrale gedeelte van Hong Kong Island. In tegenstelling tot het Cosmopolitan hotel is het Cosmo hotel een design hotel, met een jongere doelgroep (tot circa 35 jaar). Het is een kleiner hotel met 142 kamers. Er is een mooie bar aanwezig. Voor een mooi design kiest u voor het Cosmo hotel, wilt u meer luxe en faciliteiten dan kiest u voor het Cosmopolitan.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Korte kennismaking met China.
 • Activiteiten staan centraal, waardoor de deelnemers elkaar en de Chinese cultuur beter leren kennen.
 • Begeleiding van deskundige Engelssprekende gidsen zodat u volledige informatie krijgt.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
China

 • “Fijn dat we onze "eigen" hotels en vlucht konden toevoegen”

  lees meer
  -
  Familie Dobber
 • “Bezoek aan de kindertehuizen is prima verlopen. Alle 3 anders, alle 3 waardevol.”

  lees meer
  -
  Marjet
 • “Het was een emotioneel moment en Jim was blij dat hij dit toch gedaan heeft.”

  lees meer
  -
  Willem, Berna, Jim en Maylin Hendriks
 • “Rootsreis: Alles wat we van te voren wisten is uitgekomen (wel zo prettig met onze kinderen)”

  lees meer
  -
  Familie Schrijver


print deze reisterug naar het overzicht