Menu

Actueel reisadvies China

De grenzen van China zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Chinese Muur - China

Het reisadvies voor China is op dit moment geel, wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar China

Voor een reis naar China heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig na vertrek uit China);

  • een geldig visum (of u voor China een visum nodig heeft, hangt af van uw reisdatum, uw reisdoel en de duur van uw verblijf in China). Maakt u tot 30 november 2024 een toeristische reis met een maximale reisduur van 15 dagen, dan heeft u als Nederlandse reiziger geen visum nodig. Blijft u langer dan 15 dagen, of heeft u een ander reisdoel, dan heeft u wel een visum nodig.

We helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar China. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.