Menu

Rondreis China & Japan

Tijdens deze 22-daagse combinatiereis maakt u kennis met de highlights van China en Japan. Het is een afwisselende reis en zeer geschikt voor een eerste kennismaking met beide landen. In China verblijft u in Beijing, Xi'an, Yangshuo, Ping'an en Shanghai. Uiteraard wordt onder andere de Grote Muur, de Verboden Stad en het Terracotta Leger aangedaan. In de omgeving van Yangshuo en Ping'an kunt u genieten van het mooie landschap van karstgebergtes en rijstterrassen. In Japan verblijft u in Tokyo, Hakone, Kyoto en Osaka. Ook hier staan stadstours gepland zodat u een goede indruk van deze bijzondere steden krijgt. Tevens wordt Nara aangedaan en vangt u (met een beetje geluk) een glimp van Mount Fuji op! Kortom; een complete reis waarbij vooral de nadruk op steden / cultuur ligt. Goed om te weten: de excursies in China zijn op privé basis en in Japan worden deze uitgevoerd in een internationale groep.

Reisduur: 21 dagen

Beijing - Xi'an - Yangshuo - Ping'an/Longji - Shanghai - Tokyo - Mt. Fuji - Hakone - Kyoto - Nara - Osaka

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Rondreis China & Japan inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Zeer afwisselende combinatiereis door China en Japan.
 • Doordat u in China de beschikking heeft over een privéchauffeur kunt u zelf het reistempo bepalen en onderweg stoppen wanneer u wilt.
 • In Japan reist u tweemaal per supersnelle trein; een hele ervaring!
 • Inclusief diverse excursies en entreegelden.

Dag tot daginklappen

Fietsen in het Karstgebergte (Yangshuo) - China - foto: unsplash
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Beijing
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Beijing wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en vervolgens naar uw hotel gebracht. Tijdens de rit naar het hotel kijkt u uw ogen al uit! Beijing is de hoofdstad van China en een echte wereldstad. De stad ontwikkelt zich volop en overal verrijzen wolkenkrabbers en winkelcomplexen. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u even kunt bijkomen van de vlucht of alvast, op eigen gelegenheid, een eerste indruk van de stad met haar authentieke hutongs kunt opdoen.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Beijing & omgeving
Vandaag brengt u een bezoek aan een van de bekendste bezienswaardigheden van Beijing; de Chinese Muur bij Mutianyu. Dit bezoek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis door China! De totale lengte van de muur is ongeveer 6200km en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het noorden. Wist u dat de Grote Muur nu wordt beschouwd als een van de grootste wonderen uit de geschiedenis van de wereld? Mutianyu ligt iets verder van Beijing en is daarom een minder druk bezocht deel van de muur. Kenmerkend zijn de prachtige vergezichten waar u de muur als een slang over de bergen kunt zien liggen.U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van de kabelbaan. Bovenop de muur kunt u in uw eigen tempo een stuk lopen en genieten van het mooie uitzicht. Een bijzondere ervaring! In de middag bezoekt u het Zomerpaleis, gelegen buiten de drukte van de stad. In de 12e eeuw werd deze tempel gebruikt als zomerverblijf voor de keizerlijke familie. U kunt hier een wandeling maken langs alle prachtige tempels, pavilioens en tuinen. De belangrijkste gebouwen van het Zomerpaleis kijken uit over het Kunming meer, met de zeventien bogen-brug.

Tip: het is mogelijk om een boottocht te maken over het Kunming meer.
Dag 3 Beijing - Xi'an
Samen met uw privégids maakt u vandaag een stadstour in Beijing, de hoofdstad van China. U bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad. Op het Plein van de Hemelse Vrede (Tian’anmen Square) vond in 1989 de studentenopstand plaats. Het plein ligt midden in het centrum en is met haar 400.000 m2 het grootste plein ter wereld. Na een uitgebreid bezoek wandelt u naar de Verboden Stad. In dit complex leefde vroeger de keizer en zijn complete hofhouding. In de middag rijdt u naar de Tempel van de Hemel. Rondom deze tempel kunt u een leuke wandeling in het park maken en ziet u sportende of dansende Chinezen. In de avond wordt u naar het treinstation gebracht. U reist per nachttrein naar Xi’an waar u de volgende ochtend arriveert. U overnacht aan boord van de trein in een vier persoonscouchette, op indeling met andere reizigers.

Noot: indien gewenst, kunt u vandaag ook per dagtrein in ca. 5,5 uur naar Xi'an reizen. De meerprijs, inclusief extra hotelovernachting, is op aanvraag.

Noot: de Verboden Stad is op maandag gesloten.
Dag 4 Xi'an
Na aankomst op het treinstation van Xi’an wordt u verwelkomd door uw lokale gids en naar een ontbijtlocatie gebracht. Xi’an staat bekend om de wereldberoemde kleisoldaten, ook wel het Terracotta Leger genoemd. In 1974 ontdekte een boer, tijdens het bouwen van een put, een Terracotta soldaat. Inmiddels zijn er meer dan 6000 kleisoldaten en paarden opgegraven en veilig gesteld in drie grote hallen. Elke soldaat is uniek en ongeveer 1.70 meter lang. De soldaten zijn opgesteld alsof ze zich weerden tegen een aanslag. U brengt deze ochtend een uitgebreid bezoek aan dit enorme complex met ruim 6000 stenen krijgers uit de Qin dynastie. In de middag maakt u samen met uw privégids een fietstocht over de oude stadsmuur van Xi’an. Xi’an is een leuke stad om per fiets te verkennen. U bent zeker niet de enige op de fiets, maar mogelijk wel de enige Nederlander!
Dag 6 Xi'an - Guilin - Yangshuo
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Xi'an gebracht waar u de binnenlandse vlucht naar Guilin neemt. Na aankomst wordt u naar Yangshuo gebracht. Vervolgens maakt u een tochtje per bamboevlot over de Li River. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het prachtige landschap dat onder andere bestaat uit het typische karstgebergte. De plaats Yangshuo ligt midden tussen de bamboebossen en rijstvelden en is zeker een bezoek waard. Ook maakt u samen met uw gids een fietstocht door Yangshuo en omgeving. Op een uurtje fietsen van Yangshuo ligt het plaatsje Gaotian. De markt hier is een belevenis en fotogeniek. Vraag uw gids naar de juiste marktdagen. Op het platteland is beperkt verkeer waardoor het fietsen aangenaam is. U kunt genieten van de groene karstgebergtes, de bamboebossen en de vele rijstvelden. Aansluitend volgt u kooklessen in het centrum van Yangshuo. Een onvergetelijke ervaring!

Noot: probeer Yangshuo tijdens de weekenden te vermijden. In het weekend wordt het stadje overspoeld door Chinese toeristen. Wanneer u buiten het centrum verblijft merkt u hier minder van.
Dag 7 Yangshuo
U hoeft zich zeker niet te vervelen in Yangshuo! Indien u wenst kan PANGEA Travel verschillende excursies vooraf voor u reserveren. Geniet van een ontspannen massage/accupunctuur, volg een les Chinese taal of een les Tai Chi en maak kennis met de Chinese sport. Erg leuk is een bezoek aan het Impression Liu Sanjie Theater. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee.
Dag 8 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. Een aanrader is een fietstochtje naar de maanheuvel. Op deze heuvel staat de maanboog, die de heuvel zijn naam verleent. Vanaf de top heeft u een adembenemend uitzicht over de rijstvelden, de rivieren en de kalkstenen bergtoppen.
Dag 9 Yangshuo - Ping'an/Longji
De reis wordt vervolgd naar Ping'an en Longji, gelegen nabij Longsheng. Hier liggen de bekende rijstterrassen, ook wel de ‘rug van de draak’ genoemd. De rijstterrassen tellen soms wel honderden niveaus. Het landschap onderweg is prachtig met aan de horizon de karstgebergtes. Longsheng is tevens bekend om de verschillende bergstammen die hier wonen. Bij een van deze stammen is het gebruikelijk dat de vrouwen hun haar niet afknippen. Hun haar kan dan ook een lengte hebben van 1.50 meter. U overnacht in een kleinschalig guesthouse in Ping’an, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de rijstterrassen. Het guesthouse is niet per auto bereikbaar maar ligt op een loopafstand van ongeveer 25 minuten. We adviseren voor deze overnachting een rugzak met de belangrijkste benodigdheden mee te nemen. Uw hoofdbagage kunt u tegen geringe betaling (ca. CNY 10-15 per stuk) aan de voet van de berg in opslag achter laten. Wilt u uw hoofdbagage meenemen naar de accommodatie dan kunt u deze naar boven laten brengen. U dient de kofferdragers ter plaatse te betalen (ca. CNY 100-150 per stuk). Na aankomst brengt u een bezoek aan de rijstvelden.
Dag 10 Ping'an - Guilin - Shanghai
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Guilin, vanwaar u per binnenlandse vlucht doorreist naar Shanghai. Bij aankomst in Shanghai wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op eigen gelegenheid kunt u alvast een eerste indruk van de stad opdoen. Shanghai is de grootste haven, belangrijkste handelsstad en een van de groeisteden van China. Overal verrijzen winkelcomplexen en kantoorgebouwen. De oude plekjes van de stad zijn toch ook nog te vinden. De bekende ‘boulevard’ de Bund, de Jade Boeddha tempel, de Yu-tuin en de oude stad zijn hier goede voorbeelden van. Nanjing Road is dé winkelstraat van Shanghai.
Dag 11 Shanghai
Dag ter vrije besteding. Een leuke manier om Shanghai te verkennen is per fiets. Indien gewenst kan PANGEA Travel een fietsexcursie vooraf voor u reserveren. Dit kan ook onder leiding van een Nederlandse gids. Het autoverkeer van Shanghai bevindt zich grotendeels op de ringweg, daardoor is het eenvoudig en veilig om in de binnenstad te fietsen. Een leuke fietsroute in Shanghai: start bij de boeddhistische Jing’an tempel aan de West Nanjing Road en fiets vervolgens naar de wijk French Concession, een wijk met uiteraard veel invloeden uit de Franse tijd. Fiets door de kunstenaarswijk Tianzifang naar de bazaar van Old Street, hier kunt u terecht voor verschillende souvenirs. Bezoek de klassieke Chinese tuinen in dit gebied voordat u de fietstocht eindigt op de boulevard de Bund.Tip: Vanuit Shanghai kunt u ook een bezoek brengen aan Tongli. Tongli is een leuk stadje met vele bruggen, kanalen en traditionele huizen. Tijdens een dagtour maakt u een boottocht over de kanalen, bezoekt u het oude stadscentrum en Wangshi Garden.
Dag 12 Shanghai - Tokyo
In de ochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Shanghai. Hier checkt u in voor de internationale vlucht naar Tokyo (op eigen gelegenheid). Na aankomst op de luchthaven van Tokyo wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiging en geholpen met de transfer per bus naar uw hotel. U verblijft de komende vier nachten in Tokyo; de hoofdstad van Japan en tevens de grootste metropool ter wereld. U hoeft zich hier zeker niet te vervelen!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

Noot: vanaf Tokyo Narita Airport gaat er zeven keer per dag een airport limousine bus naar het Shiba Park Hotel. Mocht de vertrektijd niet aansluiten op uw vluchtschema dan kunt u per airport limousine bus naar TCAT (Tokyo City Air Terminal) reizen. Daar vandaan reist u per taxi verder naar het Shiba Park Hotel (niet inbegrepen).
Dag 13 Tokyo
Vandaag maakt u een stadstour waarbij u per bus een bezoek brengt aan diverse hoogtepunten van Tokyo. In de ochtend ziet u onder andere de Tokyo Tower, de Meiji Schrijn (het belangrijkste heiligdom van Tokyo), het Imperial Palace East Garden en het Ginza Shopping District. Na een lunch in Japanse stijl rijdt u verder naar Hama-Rikyu Teien; een voormalige privétuin uit de Edo periode. Hier vandaan maakt u een ontspannen boottocht over de Sumida rivier. De volgende stop is bij de Boeddhistische Senso-ji Tempel (ook wel Asakusa Kannon genoemd). U bent tevens in de gelegenheid om kleurrijke souvenirs te kopen op Nakamise Street. Tot slot passeert u de wijken Kappabashi, Ueno en Akihabara.

Noot: de stadstour wordt uitgevoerd in een groep (internationaal gezelschap) en is onder begeleiding van een Engelssprekende gids. De tour start en eindigt bij het Shiba Park Hotel (tijden: ca. 08:50-18:00 uur, onder voorbehoud). De volgorde van de stops tijdens de tour kan veranderen; dit is afhankelijk van de openingstijden en het verkeer.
Dag 14 Tokyo
Dag ter vrije besteding in Tokyo. Op eigen gelegenheid kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Edo-Tokyo Museum (een historisch museum), de baai van Tokyo (bijv. per Yurikamome monorail) of het Centraal Station (kopie van het CS in Amsterdam). Het Yoyogikoen Park is een populaire verzamelplaats voor jongeren die muziek maken en dansen. Liefhebbers van vis moeten zeker een kijkje nemen op de Tsukiji vismarkt. Rondom deze markt kunt u fantastische verse sushi eten.
Dag 15 Tokyo
Opnieuw een vrije dag. Eventueel kunnen we een dagexcursie plannen naar Nikko (optioneel), gelegen op ongeveer 150 kilometer van Tokyo. De bekendste bezienswaardigheid is de Toshogu Tempel. Dit mausoleum werd in de 17e eeuw gebouwd voor de eerste Shogun (militair leider). Het complex is voorzien van ruim 2,5 miljoen goudbladen en staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Nikko staat verder bekend om zijn prachtige landschap.
Dag 16 Tokyo - Hakone
Per bus vertrekt u deze ochtend naar Mount Fuji, een rit van ongeveer 2,5 uur. Mount Fuji (ca. 3775m) is de hoogste berg van Japan. U rijdt tot het 5e station (ca. 2300m), waar vandaan de meeste trekkings naar de top beginnen. Dit wordt tevens 'de grens tussen hemel en aarde' genoemd. Hier vandaan heeft u, bij helder weer, een geweldig uitzicht. Na de lunch in een restaurant in Gotemba reist u per kabelbaan naar Owakudani; de 'boiling valley'. Deze vallei bestaat uit een rotslandschap van scherpe stenen, kraters, borrelende modderbronnen en zwavelbronnen. Vervolgens maakt u per 'piratenschip' een tocht over het Ashino-ko meer (Lake Ashi). Na afloop van de tour reist u op eigen gelegenheid naar uw hotel (te voet vanaf de pier of per shuttlebus vanaf het Odawara Station). U overnacht in het bekende Hakone Hotel, gelegen aan de oever van het Ashino-ko meer. Noot: de excursie wordt uitgevoerd in een groep (internationaal gezelschap) en is onder begeleiding van een Engelssprekende gids. De tour start om 08:50 uur bij het Shiba Park Hotel en eindigt tussen 17:00-19:30 uur in Hakone / Odawara (onder voorbehoud). De genoemde activiteiten / stops zijn onder voorbehoud van o.a. de weersomstandigheden. Houdt u er rekening mee dat Mount Fuji een 'verlegen berg' is en niet altijd zichtbaar is. Verder adviseren we u warme kleding mee te nemen.

Noot: vanwege vulkanische gassen zijn de wandelpaden rond Owakudani momenteel gesloten voor toeristen. De kabelbaan is wel weer volledig operationeel (behalve bij slecht weer).

Tip: wij adviseren om gebruik te maken van een bagagetransfer. Hierbij wordt uw (hoofd)bagage van Tokyo naar Kyoto gebracht. Voor uw verblijf in Hakone hoeft u dan alleen het hoognodige mee te nemen, bijvoorbeeld in een rugzak. De kosten voor deze bagagetransfer is op aanvraag.
Dag 17 Hakone - Mishima - Kyoto < dag 1 China & Japan>
Na het ontbijt reist u per taxi (inbegrepen) naar het treinstation van Mishima. Hier vandaan neemt u de supersnelle 'bullet train' naar Kyoto. Kyoto is de oude keizerlijke hoofdstad van Japan en tegenwoordig de culturele hoofdstad. Het is een gezellige stad en een 'must see' als u in Japan bent! De oude Japanse traditionele cultuur is overal nog aanwezig; zo zijn er maar liefst 1600 Boeddhistische tempels en 400 Shinto Schrijnen te vinden.
Dag 18 Kyoto
De ochtend is vrij te besteden. In de middag staat er een leuke stadswandeling gepland (ca. 3,5 km). Hierbij passeert u diverse hoogtepunten van Kyoto. Allereerst wordt u per bus naar het Higashiyama district gebracht. Via drukke lanen met leuke souvenirwinkeltjes wandelt u naar de Kiyomizu-dera Tempel. Hier vandaan heeft u een fraai uitzicht over Kyoto. Daarna staan de Kodai-ji Tempel en de Yasaka Schrijn op het programma. De wandeling wordt afgesloten in Gion; Kyoto's oudste uitgaans- en geishawijk. U vindt hier een aparte combinatie van moderne winkels, bars en theaters met traditionele huizen, ryokans en theehuizen. Wellicht komt u hier zelfs een geisha of maiko (leerling geisha) tegen!

Noot: de stadswandeling wordt uitgevoerd in een groep (internationaal gezelschap) en is onder begeleiding van een Engelssprekende gids. Vervoer tussen uw hotel en het start/eindpunt van de stadswandeling is op eigen gelegenheid (niet inbegrepen). De tour start om 13:45 uur bij het kantoor van Nippon Travel Agency op Kyoto Station en eindigt omstreeks 18:00 uur in de wijk Gion. De volgorde van de stops tijdens de tour kan veranderen; dit is afhankelijk van de openingstijden en het verkeer.
Dag 19 Kyoto
Ook vandaag is de ochtend vrij te besteden in Kyoto. In de middag maakt u, per bus, een excursie naar Nara. Hier bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Todai-ji Tempel, het Nara Park (met zo'n 1200 tamme herten), de Kasuga Taisha Schrijn en Nara Nagomikan. Nara wordt beschouwd als bakermat van de Japanse cultuur.

Noot: de excursie naar Nara wordt uitgevoerd in een groep (internationaal gezelschap) en is onder begeleiding van een Engelssprekende gids. Vervoer tussen uw hotel en het start/eindpunt is op eigen gelegenheid (niet inbegrepen). De tour start om 13:45 uur vanaf het AVANTI Sunrise Tour Desk (Kyoto Station Hachijo Exit). Tussen 18:30-19:30 uur bent u weer terug in Kyoto. De stops in Nara zijn onder voorbehoud van de openingstijden.
Dag 20 Kyoto
Dag ter vrije besteding in Kyoto. U kunt op eigen gelegenheid de overige bezienswaardigheden bezoeken. Een 'must' is de Kinkaku-ji Tempel. Deze tempel wordt ook wel het Gouden Paviljoen genoemd aangezien het hele paviljoen, m.u.v. de onderste verdieping, bedekt is met zuiver bladgoud. Het paviljoen weerspiegelt fraai in de 'spiegelvijver'. Rondom het Nijo Castle ligt een prachtige tuin waar het aangenaam wandelen is. Of bezoek het Imperial Palace Park. Vroeger was dit de residentie van de keizerlijke familie maar tegenwoordig heeft het de functie van een park waar iedereen gebruik van kan maken. Ook leuk zijn de Ryoan-ji Tempel met de prachtig aangelegde Japanse steen-tuin, de Ninna-ji Tempel, het bamboebos (Arashiyama) en Fushimi Inari met de rode 'torii' (poorten).

Tip: Kyoto is een leuke stad om per fiets te verkennen! Optioneel kunnen we een fietstour verzorgen.
Dag 21 Kyoto - Osaka
Per trein reist u vandaag naar de laatste bestemming van uw rondreis: Osaka. Hier heeft u nog één overnachting. Met ca. 3 miljoen inwoners is Osaka de op twee na grootste stad van Japan (na Tokyo en Yokohama). Van origine is het een belangrijke industrie- en havenstad. Interessante bezienswaardigheden zijn het Osaka Castle, de Shitenno-ji Tempel en het poppentheater Bunraku. Deze theatervorm stamt uit 1684 en wordt vandaag de dag nog steeds uitgevoerd. U kunt deze middag eventueel ook gebruiken om te shoppen.

Tip: in de levendige wijk Namba vindt u goedkope restaurantjes, barretjes, kledingwinkels, etc. Een 'must see' is het straatje Dotonbori met lichtreclame, karaokebars en amusementshallen. Probeert u ook zeker de typisch lokale gerechten 'Okonomiyaki' (een soort pannenkoek met bijv. vlees of vis) en 'Takoyaki' (een soort poffertje met gebakken octopus).
Dag 22 Osaka - (vliegreis op eigen gelegenheid)
U gaat vandaag op eigen gelegenheid naar Herbis Osaka (ca. 5 minuten lopen van Hotel Monterey). Hier vandaan reist u per comfortabele airport limousine bus naar de luchthaven van Osaka, een rit van ongeveer 50 minuten. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: u kunt eventueel ook met uw Japan Rail Pass naar de luchthaven reizen en geen gebruik maken van de airport limousine bus. Vanaf Osaka Station (ca. 5 minuten lopen vanaf uw hotel) reist u eerst naar Tennoji Station (ca. 10 minuten), daar vandaan reist u per JR Limited Express "Haruka" verder naar de luchthaven (ca. 30 minuten). De korting bedraagt ongeveer € 10-15 per persoon.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • binnenlandse vluchten: Xi'an - Guillin & Guillin - Shanghai
  • luchthavenbelasting en heffingen
  • treinreis: Beijing - Xi'an (soft sleeper)
  • treinreizen: Odawara - Kyoto & Kyoto - Osaka (2e klas)
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur in China
  • genoemde airport transfers per limousine bus (op indeling) in Tokyo en Osaka
  • genoemde privé excursies met bijbehorende entreegelden, in China
  • genoemde excursies per bus / te voet, in een internationale groep, in Japan 
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • boekingskosten: € 25 per boeking
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visumkosten China, ca. € 127 pp
  • vervoer op de dagen & dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele excursies en entreegelden
  • opslag hoofdbagage in Ping'an (ca. CNY 10-15 per stuk)
  • evt. bagagetransfers Japan
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • fooien
  • evt. hoogseizoen/weekend toeslagen
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 4.000 - € 4.250

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Sunworld Hotel - Beijing
Centraal gelegen, nabij Wangfujing, dé winkelstraat van Beijing ligt het Sunworld Hotel (voormalig Songhe Hotel). Ook de Verboden Stad en het Tian’anmen plein liggen op loopafstand. ’s Ochtends kunt u genieten van een lekker ontbijtbuffet met zowel Westerse- als Chinese lekkernijen. Het Sunworld Hotel Beijing is een groot hotel met circa 300 kamers verdeeld over 11 verdiepingen en het beschikt over een kleine fitness ruimte, diverse restaurants en een bar. De kamers beschikken over de benodigde faciliteiten als airconditioning en een schone badkamer met bad of douche en toilet.

Treinreis Beijing - Xi'an
Treinreis van Beijing naar Xi'an (Z19)
vertrekaankomst 
00-00-2021 - 20:40 uur00-00-2021 - 08:31 uur 
 

Sihai Yijia Boutique Hotel - Xi'an
Met haar opening in 2017 is het Sihai Yijia Boutique hotel een van de nieuwere aanwinsten in Xi’an. Het hotel beschikt over 72 sfeervol ingerichte en ruime kamers met grote bedden. U heeft hier de keuze uit kamers in klassiek Chinese stijl en kamers in modern Noord-Europese stijl. Bij boeking kunt u uw voorkeur doorgeven. Verder beschik het hotel over een restaurant en spa. In de nabije omgeving vindt u het Daming Palace National Heritage Park. In dit park treft u de overblijfselen van het voormalig keizerlijk paleis van de Tang Dynastie. Ook is er een sportveld, een vijver en zijn er tentoonstellingen waarin u meer leert over de archeologische vondsten van het paleis. Het treinstation van Xi’an ligt op ca. 4 km afstand van het hotel. Sihai Yijia Boutique hotel is een prima keuze in Xi’an wanneer u op zoek bent naar een goede middenklasse accommodatie.

Snow Lion Resort - Yangshuo
Snow Lion Resort is een kleinschalig hotel, rustig gelegen aan de Li rivier. Vanuit het hotel kunt u wandelen en fietsen, maar u hebt ook de mogelijkheid om een kookles te volgen. Het Snow Lion Resort heeft ruime kamers, allen met een balkon en met bergzicht of rivier zicht. Ook beschikt het Snow Lion Resort over een zwembad. De managers hebben veel aandacht voor de gasten en spreken goed Engels. In Snow Lion Resort wordt een Westers ontbijt geserveerd en 's middags en 's avonds kunt u de Chinese keuken proberen, het eten hier is fantastisch.

Ping'an Guesthouse - Ping'an
Bent u op zoek naar een kleinschalig guesthouse? In Ping’an verblijft u in een traditioneel guesthouse, gerund door een lokale familie. Deze eenvoudige accommodatie ligt tussen de rijstterrassen en is niet per auto bereikbaar. U wandelt in ongeveer 25 minuten vanaf de autoweg door de prachtige omgeving naar het guesthouse. De koffers worden tegen betaling naar de accommodatie gebracht. Ook is het mogelijk een deel van de bagage aan de voet van de berg in opslag achter te laten tegen geringe betaling. De kamers zijn eenvoudig met eigen badkamer en airconditioning is mogelijk. Geniet van de huisgemaakte maaltijden in het restaurant en het gastvrije onthaal!

SSAW Narada Boutique Hotel Shanghai Bund - Shanghai
Het SSAW Narada Boutique Hotel ligt in de bruisende omgeving van het Huangpu district, dichtbij metrostations. De Yu Garden en de Bund liggen op 5 minuten lopen. Na een nacht in een van de 165 comfortabel ingerichte kamers, kunt u op zonnige dagen genieten van uw ontbijt op het dakterras, met een prachtig uitzicht op de skyline van Shanghai. Ook voor lunch, een afternoon tea of diner kunt u hier terecht. Het hotel beschikt over een bibliotheek, fitnessruimte en voor kinderen een leuke speelplaats. Na een dag in de stad kunt u ’s avonds genieten van een drankje en een hapje in de bar. Een sfeervol middenklasse hotel voor uw verblijf in Shanghai.

Shiba Park Hotel - Tokyo
Het 3-sterren Shiba Park Hotel is gelegen in de wijk Minato, op korte afstand van de Tokyo Tower en de metrostations Daimon en Onarimon (en tevens het JR-station Hamamatsucho). Er is voldoende te beleven in deze levendige buurt. Het hotel beschikt over ruim 200 kamers, waaronder 3- en 4-persoonskamers. Dit en vrij uniek in Japan en maakt Shiba Park Hotel een goede keus voor families. De (bad-)kamers zijn netjes en schoon. Voor een hapje en een drankje kunt u 's avonds terecht in één van de restaurants/bars van het hotel. Maar op loopafstand vindt u ook diverse horecagelegenheden. Kortom, het Shiba Park Hotel is een comfortabel en centraal gelegen hotel en daarmee een prima uitvalsbasis voor uw verblijf in Tokyo.

Hakone Hotel - Hakone
Het Hakone Hotel is één van de bekendste hotels in de omgeving van Hakone / Mount Fuji. Het is prachtig gelegen, direct aan het Ashino-ko meer (Lake Ashi). Dé perfecte plek om het Fuji-Hakone-Izu National Park te verkennen, maar waar u ook kunt genieten van de rust en de mooie omgeving. Het Hakone Hotel bevindt zich op 35 minuten rijden met de bus van het Hakone-Yumoto station en op 50 minuten van het Odawara station. Het 'piratenschip' stopt op loopafstand. Ook is er een gratis parkeerplaats, mocht u per huurauto arriveren. Het hotel beschikt over ca. 50 kamers, in verschillende categorieën. Zo kunt u kiezen uit Westerse kamers (met een bed) en uit Japanse kamers (met een 'futon'). Alle kamers zijn ruim en kijken uit op het Ashino-ko meer. Er zijn ook kamers met uitzicht op Mount Fuji! (bij helder weer) Overige faciliteiten van het hotel zijn o.a. meerdere 'hotspring' baden, een beauty salon en een drietal restaurants / bars. U wilt hier nooit meer weg!

Miyako Hotel Kyoto Hachijo - Kyoto
Het Miyako Hotel Kyoto Hachijo (3-4*) is met 988 kamers het grootste hotel van Kyoto. De kamers zijn verdeeld over een ‘main building’ en een ‘south wing’. Er zijn verschillende kamertypes, met een verschil in comfort en stijl. Alle kamers zijn relatief groot voor Japanse begrippen. Er zijn restaurants en bars aanwezig en u heeft gratis toegang tot internet. Leuk is de ‘afternoon tea’! Het Miyako Hotel Kyoto Hachijo is gelegen tegenover het Kyoto treinstation. Vanaf hier reist u in zo’n 10 minuten naar het centrum van Kyoto.
Noot: het Miyako Hotel Kyoto Hachijo heette voorheen het New Miyako Hotel.

Hotel Monterey Osaka - Osaka
Zodra u bij Hotel Monterey Osaka (3-sterren) binnenstapt, waant u zich gelijk in koninklijke sferen. De bouwstijl en de aankleding van het hotel zijn geïnspireerd door het Schönbrunn-paleis in Wenen. Iedere kamer heeft een eigen sfeer. Zo biedt de Donau Classic een koninklijk blauw ontwerp dat de rivier de Donau weerspiegelt en de Vienna Traditional is voorzien van een traditioneel Weens ontwerp dat de Biedermeier-periode laat zien. De Meridian Comfort zorgt juist voor een meer Zuid-Europeaanse sfeer. De elegante kamers bieden moderne en praktische voorzieningen voor een ontspannen en comfortabel verblijf. Dineren kunt u in het Franse restaurant 'Escale' of het Japanse restaurant 'Zuientei'. Een bijkomend voordeel is dat het hotel op slechts 5 à 10 minuten lopen van het treinstation JR Osaka ligt. Hier vandaan kunt u eenvoudig de stad verkennen. Op loopafstand ligt tevens Grand Front Osaka; een groot complex met restaurants, winkels, etc.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »