Menu

Natuurreis China & Vietnam

Bent u een échte natuurliefhebber? Kies dan voor deze rondreis waarin de mooiste bergen, watervallen, rijstterassen, karstgebergtes van Zuid-China en Noord-Vietnam worden aangedaan. In China ziet u onder andere de hoogtepunten Kunming, Luoping, Lijiang, de Haba Mountains en het Stenen Woud. In Vietnam staan er wandelingen in de Sapa Vallei, een 3-daagse boottocht in Halong Bay en een stadstour in de hoofdstad Hanoi op het programma. U ziet van beide landen de mooiste plekjes!

Reisduur: 16 dagen

Kunming - Luoping - Lijiang - Haba Mountains - Zixi Shan National Park - Stenen Woud - Sapa - Hanoi - Halong Bay

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Natuurreis China & Vietnam inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Reis voor de échte natuurliefhebber.
 • U maakt kennis met de mooiste bergen, watervallen, rijstterrassen en karstgebergtes van Zuid-China en Noord-Vietnam.
 • Begeleiding is door Engelssprekende privé gidsen en alle excursies en entreegelden zijn inbegrepen.
 • Speciaal aan deze reis is dat u ook het niet toeristische China ziet en natuurlijk de meerdaagse cruise in Halong Bay.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Stenen Woud Shilin in Kunming - China
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Kunming
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Kunming wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar een goed, middenklasse hotel waar u één nacht verblijft. De rest van de dag is ter vrije besteding en kunt u bijkomen van de vliegreis. Kunming is enorm in ontwikkeling en er wordt veel gebouwd. Toch zijn er ook nog enkele authentieke plekjes te vinden. Indien de tijd het toelaat, kunt u eventueel op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan West Hill, de Drakenpoort, de Gouden Tempel en/of de lokale markt.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Kunming - Luoping
Vandaag staat er een dag vol bezienswaardigheden op het programma. U gaat de hele dag op pad met uw privéchauffeur en wordt hierbij begeleid door een Engelssprekende gids. Na een vroeg ontbijt vertrekt u naar Luoping, ongeveer 4,5 uur rijden vanaf Kunming. Onderweg kunt u, in overleg met de chauffeur, meerdere malen stoppen. U bezoekt vandaag de Jiulong Waterfall, oftewel de Negen Draken Waterval. Deze 10 watervallen zijn verspreid over 4 kilometer. Ook bezoekt u de Duoyi rivier en een van de Buyi-dorpen in de omgeving. De omgeving van Luoping is nog weinig ontwikkeld, u zal onderweg dan ook weinig andere toeristen tegenkomen. In de namiddag reist u naar uw hotel in Luoping. 
Dag 3 Luoping - Lijiang
Vandaag wordt u naar het treinstation van Kunming gebracht vanwaar u per trein naar Lijiang reist. Aangekomen in Lijiang wordt u verwelkomd en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is vrij te besteden. De smalle straatjes lenen zich prima voor een rondwandeling door de stad. U ziet veel winkeltjes, oude huizen en Chinese vrouwen die druk in de weer zijn met hun handel. Eventueel kunt u een bezoek brengen aan een theehuis. Hier kunt u een theeceremonie bijwonen. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met de Chinese cultuur.

Tip: bezoek het stadje ook ’s avonds, de straten zijn dan verlicht door de rode lampionnen en uit elk restaurantje of café komt muziek.
Dag 4 Lijiang - Tiger Leaping Gorge
Vandaag start uw trekking door prachtige natuur van de Haba Mountains, gelegen bij Lijiang. In de omgeving van Lijiang zijn meerdere mogelijkheden voor trektochten. U vindt hier de uitlopers van het Himalaya gebergte. Allereerst rijdt u ongeveer 100 kilometer (2 uur rijden) over de Yunnan-Tibet Road naar Qiaotou. U bezoekt de Upper Tiger Leaping Gorge. Bij het uitzichtpunt stopt u en ziet u de Jinsha onder u door de kloof denderen. De Jinsha rivier groeit uit tot de machtige Yangtze rivier. De kloof wordt ook wel 'Kloof van de springende Tijger' genoemd: een standbeeld van de tijger staat beneden in de kloof. Aan de ene kant van de kloof ligt de Yulong Snow Mountain, ook wel Jade Dragon Mountain genoemd en aan de andere kant liggen de Haba Mountains. U reist verder richting de Haba Mountains, onderweg passeert u kleine dorpjes. Bij een van deze dorpjes verlaat u de auto en gaat de trekking samen met uw gids beginnen! In ongeveer 1 uur wandelt u de eerste etappe naar het dorpje Zhong Luo Yu village. Vervolgens staat er een pittige stijging op het programma over de ''28 bends'', een weg met 28 bochten tot een hoogte van 2650 meter. De volgende stop na ongeveer 1,5 uur is "Two Families" en onderweg heeft u een prachtig uitzicht over de Tiger Leaping Gorge en de Snow Mountain in de verte. U overnacht in een guesthouse in Bendiwan, nog 2 uur wandelen vanaf "Two Families". Bendiwan ligt op een hoogte van 2410 meter tussen de bergen. Vanaf het hotel heeft u een schitterend uitzicht!

Opmerking: de totale afstand van de trekking is 15 kilometer, door het stijgen en dalen doet u hier ongeveer 6 uur over.
Dag 5 Bendiwan - Haba Mountains - Lijiang
Na het ontbijt vervolgt u de trekking. U passeert na 1,5 uur wandelen het dorpje Da Shen Gou op een hoogte van 2060 meter. Vanaf hier reist u per auto terug naar Qiaotou. U kunt dit dorpje samen met uw gids bezoeken. Aan het einde van de dag reist u terug naar Lijiang. Op de terugweg rijdt u over een smalle weg langs de kloof. U stopt meerdere malen om foto’s te maken van het prachtige landschap en van de Yangtze rivier. Indien de tijd het toelaat, kunt u stoppen bij de First Bend of the Yangtze rivier, een grote bocht in de Yangtze. U heeft nog een laatste overnachting in Lijiang.
Dag 6 Lijiang - Chuxiong
De reis gaat verder door de Yunnan provincie. U reist in ongeveer 5 uur naar Chuxiong (via Dali, zonder stop). Na de lunch (inbegrepen) in Chuxiong bezoekt u Dayao County, waar u de Santan waterval bezichtigt. De waterval valt vanaf een spectaculaire hoogte van 220 meter naar beneden en heeft 3 verdiepingen. Naast de watervallen zijn vele grotten ontstaan. Sinds de aanleg van de highway rondom Dayao County is de waterval bereikbaar, eerder was deze waterval geheel niet bereikbaar voor toeristen. Vervolgens reist u weer terug naar Chuxiong waar u de oude stad van de Yi bevolking kunt bezoeken. Ervaar de Chinese levensstijl wanneer u door de straatjes wandelt.
Dag 7 Chuxiong - Zixi Shan - Yimen Longquan - Yuxi
U bezoekt vandaag de twee belangrijkste nationale parken in de omgeving: het Zixi Shan National Forest Park en het Yimen Longquan National Park. Zixi Mountain was vroeger in de Ming en Qing dynastieën een heilige Boeddhistische plek. Er zijn momenteel nog 68 ruïnes van oude Boeddhistische kloosters en 21 Boeddhistische tempels. Daarnaast zijn er in het park meer dan 1.360 soorten zeldzame planten en zo'n 107 diersoorten te vinden. Onder de plantensoorten vindt men Camelia bomen van meer dan honderd jaar oud. Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u ook het Yimen Longquan National Park. Dit park wordt omringd door bergen aan drie kanten en ook hier zijn verschillende zeldzame planten- en diersoorten te vinden. Na een uitgebreid bezoek reist u in ongeveer 2 uur verder naar Yuxi, waar u een bezoek brengt aan de Two Lake Waterfall. Na het diner (inbegrepen) wordt u naar uw hotel gebracht. 
Dag 8 Yuxi - Fuxian Lake - Stenen Woud - Mengzi
Onderweg naar het Stenen Woud komt u het Fuxian Lake tegen. Een helderblauw meer, dit ziet u niet vaak in China! In het meer kan zelfs gezwommen worden. Indien de tijd het toelaat, kunt u een sprong in het schone en heldere water nemen. U vervolgt de rit naar het indrukwekkende Stenen Woud. Deze stenen pilaren zijn honderden miljoenen jaren geleden verlaten door de terugtrekkende zee. U zult merken dat de gids in elke steenklomp verschillende gedaantes ziet, zoals een moeder met kind, een neushoorn die naar de maan kijkt of een olifant. Sommige zijn te herkennen, maar veel fantasie is noodzakelijk. Vandaag kunt u genieten van een traditionele lunch in het Stenen Woud (inbegrepen). Na het bezoek wordt u naar uw hotel in Mengzi gebracht.
Dag 9 Mengzi - Sapa
In de ochtend brengt u een bezoek aan het treinstation van Blue Village, een belangrijke plek op de treinroute Yunnan - Vietnam. Daarna wordt u in ongeveer 3,5 uur naar Hekou gebracht. Hier staat de lunch gepland (inbegrepen). Daarna neemt u afscheid van uw Chinese gids en wandelt u de grens over naar Lao Cai in Vietnam. "Hoan nghênh" (welkom)! In Lao Cai wordt u verwelkomd door onze Vietnamese vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar uw hotel in Sapa. Hier verblijft u de komende twee nachten. Na incheck is de rest van de dag vrij te besteden. Sapa ligt op circa 1700m hoogte en heeft hierdoor een aangenaam en koel klimaat. We adviseren u dan ook warme kleding mee te nemen (en tevens wandelschoenen).
Dag 10 Sapa Vallei
Na het ontbijt vertrekt u naar het afgelegen en weinig bezochte dorpje Ban Khoang. Onderweg maakt u verschillende stops om te genieten van het prachtige uitzicht op Fansipan Mountain en de Sin Chai Vallei. In Ban Khoang maakt u kennis met het dagelijks leven van de Red Dao stam. Deze etnische groep leeft nog steeds op een traditionele manier. Hun hoofdactiviteit is het verbouwen van rijst op terrasvormige velden en het kweken van kardemom in de schaduw van bomen in het bos. Na ongeveer één uur rijdt u verder naar de Ta Giang Phinh Vallei, bewoond door de Black Hmong. Hier geniet u allereerst van een picknick-lunch (inbegrepen). Na de lunch maakt u een wandeling door de vallei, van dorpje naar dorpje. U maakt kennis met de lokale bevolking en hun dagelijkse activiteiten. In de loop van middag wordt u per auto terug gebracht naar uw hotel in Sapa.
Dag 11 Sapa - Hanoi
Samen met een lokale gids maakt u vandaag opnieuw een wandeling in de omgeving van Sapa. U kunt zelf het tempo aangeven en diverse stops inlassen. Tijdens de wandeling loopt u dwars door de rijstvelden, kunt u genieten van het mooie uitzicht en bezoekt u wederom enkele bergdorpjes met etnische minderheden. Zo maakt u vandaag kennis met de Red Dao bevolking in het dorp Giang Ta Chai. Ook zal er een stop worden gemaakt bij een waterval. Onderweg zal uw gids een picknick-lunch bereiden (inbegrepen). Na de lunch wandelt u naar het dorp Su Pan. Hier vandaan reist u per auto verder naar Hanoi, waar u de komende twee nachten verblijft.
Dag 12 Hanoi
Na het ontbijt start uw stadstour door Hanoi. Samen met een Engelssprekende privégids bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze hoofdstad. U ziet onder andere het Ho Chi Minh Mausoleum*, de One Pillar Pagoda, de Literatuur Tempel en de Boeddhistische Tran Quoc Pagoda in het West Lake. In de middag kunt u één van de volgende drie musea bezoeken: het Hoa Lo Prison Museum (bekend als "Hanoi Hilton" tijdens de oorlog), het Vietnam Museum of Ethnology (over de etnische minderheden van Vietnam, gesloten op maandag) of het Vietnamese Women's Museum (over de rol van vrouwen in de Vietnamese samenleving). Daarna maakt u een wandeling** door 'the Old Quarter'. Dit is het leukste en meest authentieke stukje van Hanoi. In deze oude wijk vindt u nauwe straatjes, eetstalletjes, marktjes en kleine winkeltjes. De tour wordt afgesloten met een show in het bekende Waterpoppen Theater.

* het Ho Chi Minh Mausoleum is gesloten op maandag en vrijdag. Daarnaast vindt tussen september en december onderhoud plaats (exacte periode verschilt jaarlijks en is op aanvraag); ook dan is het Mausoleum gesloten voor bezoekers. U kunt het gebouw op deze dagen wel aan de buitenkant bekijken.
** i.p.v. te voet kunt u 'the Old Quarter' ook per 'cyclo' (lokale fiets-taxi) verkennen. De meerprijs is ca. € 10 per persoon.
Dag 13 Hanoi - Halong Bay
In de ochtend wordt u in circa drie uur naar Halong gebracht. Onderweg passeert u de Red River Delta met rijstvelden en Vietnamese dorpjes. In Halong gaat u aan boord van een authentieke houten boot voor een indrukwekkende 3-daagse tocht in Halong Bay (in een kleine, internationale groep). We selecteren voor u de luxe Bhaya Classic Premium Boat zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving en elkaar. Overnachting en maaltijden zijn aan boord van deze "Junk Boat".

Halong Bay is bekend om de bergtoppen die uit de baai omhoog rijzen. Door zandsteen zijn deze bergen poreus en groen begroeid. U kunt hier mooie foto’s maken. Tijdens de tocht vaart u langs diverse eilandjes, grotten en (drijvende) vissersdorpjes.

De cruise start met een welkomstdrankje, uitleg over het programma en een uitgebreide lunch. In de tussentijd vaart u naar het zuidoostelijke gedeelte van Halong Bay, waarbij u o.a. Trong Mai Islet, Ngon Tay Islet en Con Coc Islet passeert. Er wordt een stop gemaakt bij de Trinh Nu Cave; de mooiste met zonlicht gevulde grot in Halong Bay. Ook is er een mooi privéstrandje waar u even kunt zwemmen en/of zonnen. Om 17:00 uur gaat de bar open voor "Happy Hour", proost!  Na het bijwonen van een fantastische zonsondergang geniet u van een overheerlijk Vietnamees diner.

Noot: de stops tijdens de cruise zijn onder voorbehoud van het vaarschema, het waterpeil en het aantal deelnemers. De cruise zelf is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
Dag 14 Halong Bay
U kunt de dag eventueel starten met Tai Chi lessen op het zonnedek. Tijdens het ontbijt vaart de boot richting het Ba Ham Lake, gelegen te midden van de baai. Een prachtige locatie om te gaan kajakken! Rond de middag volgt de lunch en vaart u verder richting het Cua Van Floating Culture Center. Per kajak of traditioneel roeibootje verkent u dit drijvende dorp. Bij terugkomst op de boot is het tijd om te relaxen. U kunt genieten van de prachtige omgeving, heerlijke verse sapjes en cocktails nuttigen in de Bhaya Bar of genieten van een massage in de Spa. Ook kunt u eventueel meedoen aan de "Master Chef Halong Bay Edition Competition". Diegene die de wedstrijd wint en het meest authentieke Vietnamese gerecht maakt, mag zichzelf Master Chef van Halong Bay noemen. Vergeet niet om te genieten van de prachtige zonsondergang!
 
Dag 15 Halong Bay - Hanoi
Na een licht ontbijt bezoekt u de welbekende Sung Sot Cave. Dit is de grootste grot in Halong Bay (10.000m2). Er zijn duizenden stalactieten en stalagmieten in fascinerende vormen en maten te zien. Tijdens een brunch vaart u terug richting de haven. Onderweg passeert u nog Lom Bo Island, Trong Mai Islet en het vissersdorpje Ba Hang. Omstreeks 10:30 uur gaat u van boord en reist u per auto terug naar uw hotel in Hanoi. Hier is de rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 16 Hanoi - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw terugvlucht heeft u mogelijk nog vrije tijd in Hanoi. Op tijd wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel. 

Tip: kies voor een leuke stopover in Hong Kong, Singapore of een andere wereldstad!
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • treinreis Kunming - Lijiang (2e klas)
  • genoemde transfers & vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle overnachtingen conform programma
  • genoemde maaltijden
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • 3-daagse Halong Bay Cruise
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China ca. € 200, tot € 250,- per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • visumkosten Vietnam, ca. € 75 pp (voor vertrek via ambassade aanvragen)
  • vervoer op de dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele / overige excursies
  • fooien
  • evt. hoogseizoentoeslagen
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.000 - € 3.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

New Era Hotel - Kunming
Het New Era Hotel is een frisse weerspiegeling van Kunming's historische cultuur. Het hotel is gunstig gelegen in het stadscentrum van Kunming en grenst aan het Golden Horse en het Green Peacock plein. Op loopafstand vindt u onder meer de bloemen- en vogeltjesmarkt, de Confucius Tempel en de Victory Hall. Tijdens een verblijf in één van de 315 luxe kamers kunt u genieten van de high-speed internettoegang, centrale airconditioning en televisie met een ruime keuze aan programma's. Voor een goed gerecht kunt u terecht in één van de drie Chinese en westerse restaurants van het hotel die inspelen op uw persoonlijke wensen. Ook voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst of een feest bent u in dit hotel aan het goede adres. Omdat het New Era Hotel zich op de 28ste verdieping bevindt, heeft u ook nog eens een prachtig uitzicht over de stad!

Rongting Holiday Inn Luoping - Luoping
Rongting Holiday Inn Luoping is voor de Westerse reiziger waarschijnlijk de beste optie in Luoping. Voor Chinese begrippen zijn de ruim 120 kamers modern ingericht. Echter, de Chinese cultuur ontbreekt zeker niet in dit hotel. Zo is de entree typisch Chinees ingericht en proeft u wanneer u binnen komt gelijk de Chinese sfeer. Faciliteiten die u kunt verwachten, zijn o.a. een restaurant, een bar en een sauna.

Wangfu Hotel Lijiang - Lijiang
Het Wangfu Hotel is een authentiek 4-sterren hotel met 138 kamers, gelegen in het oude centrum van Lijiang. Het hotel is in Chinese stijl gebouwd. Wanneer u het hotel binnenloopt vallen direct de leuke binnentuinen met terrasjes op. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken o.a. over airconditioning. Wi-Fi is aanwezig in de lobby. Het ontbijtbuffet is een mix tussen Chinees en Westers.

Nandu Resort Hotel - Yuxi
Het 3-sterren Nandu Resort Hotel is een prima keuze voor uw verblijf in Yuxi. De ca. 145 kamers zijn erg ruim, comfortabel en modern ingericht. De Chinese cultuur is weinig zichtbaar in de kamers, het voelt haast alsof u nog gewoon in Europa bent. Echter, zodra u naar buiten stapt, waant u zich in het prachtige Yuxi. Op loopafstand vindt u enkele populaire bezienswaardigheden, zoals het Yuxi Museum, Hongta Mountain, Xiaomiao Street en het Wunao Mountain Ecology Park. Ook is het een goede uitvalsbasis om de mooie natuur in de omgeving van Yuxi te verkennen. Zo is bijvoorbeeld het Fuxian Lake een 'must see'.

New South Asia Hotel - Mengzi
Voor Westerse reizigers raden wij in Mengzi het 3-sterren New South Asia Hotel aan. De ruim 100 kamers zijn ruim en voor Chinese begrippen vrij modern ingericht. Voor gezinnen zijn er speciale famiekamers. Het personeel is erg vriendelijk en probeert uw verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen. Het New South Asia Hotel is centraal gelegen, met veel restaurantjes in de omgeving.

Sapa Legend Hotel & Spa - Sapa
Het 4-sterren Sapa Legend Hotel & Spa straalt elegantie en comfort uit. Het hotel beschikt over 60 kamers, in verschillende categorieën. Alle kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Het Cat Cat Restaurant serveert internationale gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. In de bar kunt u genieten van een drankje. Het Sapa Legend Hotel beschikt ook over een Spa waar verschillende wellness behandelingen, waaronder Thaise massages, aangeboden worden. De Spa is uitgerust met een sauna en een stoombad. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een dagje wandelen in de Sapa Vallei! U vindt het Sapa Legend Hotel & Spa in het centrum van Sapa, op een zeer gunstige locatie. Het meer, de markt, het centrale plein en vele restaurantjes en winkeltjes liggen op loopafstand.

Le Jardin Hotel Haute Couture Hanoi - Hanoi
Le Jardin Hotel Haute Coutoure is een goed, middenklasse hotel (3-4*) op een rustige locatie (noordelijk Hanoi, dichtbij het West Lake). Het is met name geschikt voor reizigers die niet midden in het drukke centrum willen verblijven. De 'Old Quarter' ligt op ca. 15 minuten lopen en het Hoan Kiem meer op ca. 25 minuten. Alle ca. 100 kamers hebben een raam en 'city view' (en enkelen 'lake view'). Ze hebben een warme uitstraling met een mooie houten vloer en een ruime badkamer. Op het dakterras bevindt zich een zwembad (dit is vrij uniek in Hanoi). Hier vandaan heeft u een 360 graden uitzicht op Hanoi, o.a. op het West Lake. De vriendelijke medewerkers helpen u graag op weg naar de leukste adresjes van Hanoi. Verder biedt het hotel een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bhaya Classic Premium Boat - Halong Bay
Kies voor deze ‘premium boat’ als u op zoek bent naar een luxe, kleinschalige cruise in Halong Bay. De Bhaya Classic Premium Boat beschikt over 3 tot 7 hutten (allemaal ‘premium balcony cabins’). Dit betekent dat er maximaal slechts 14 passagiers zijn. Dit geeft u de kans om Halong Bay in een klein gezelschap te ontdekken. Ook een pluspunt is dat alle hutten beschikken over een eigen balkon; zo kunt u optimaal genieten van deze indrukwekkende omgeving. Alle hutten zijn hetzelfde: ze zijn 16m2 en beschikken, naast een eigen balkon, ook over een eigen badkamer, Wi-Fi en airconditioning. De stijl is traditioneel Vietnamees maar met een luxe tintje. Aan comfort geen gebrek. Aan het einde van de dag kunt u heerlijke verse sapjes en cocktails nuttigen in de Bhaya Bar of genieten van een massage in de Spa.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »