Menu

China

Dong Fang Hotel

Het Dong Fang Hotel in Beijing is één van de oudste en meest iconische hotels in de stad. Het hotel, met in totaal 288 kamers, werd oorspronkelijk gebouwd in het jaar 1918 en heeft een rijke geschiedenis: in de loop der jaren heeft het hotel gasten uit de gehele wereld verwelkomd, waaronder ook enkele beroemde politieke figuren en beroemdheden. De accommodatie beschikt dan ook over boutique kamers, waar de historie nog duidelijk zichtbaar is. Hier is de historische charme en allure behouden! Daarnaast beschikt de accommodatie over westerse, middenklasse (familie)kamers met comfortabele inrichting. 

Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Beijing, in de buurt van belangrijke bezienswaardigheden zoals de Verboden Stad, het Tiananmen-plein en de Tempel van de Hemel. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor toeristen die de stad willen verkennen. 
 

Naar de website van Dong Fang Hotel


Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuanyang Yuxi