Menu

China

Double Happiness Hotel

Het Double Happiness Hotel in Beijing is een charmant en historisch boutiquehotel, gelegen in de traditionele hutongs van Beijing. Het hotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd Chinees hofhuis, dat dateert uit de Qing-dynastie (18e eeuw). Het heeft in de loop der jaren veel van zijn historische kenmerken behouden en biedt u nu de kans om te verblijven in een traditionele Chinese setting. Ondanks deze historische charme biedt het hotel moderne voorzieningen, waaronder WiFi, een bar, een restaurant en vriendelijk personeel dat bekend staat om zijn gastvrijheid. 

Het Double Happiness Hotel heeft een prachtige binnenplaats, waar u kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Om deze binnenplaats zijn in totaal 31 kleurrijke kamers te vinden, allemaal ingericht in traditionele Chinese stijl. Deze accommodatie is dan zeer geschikt voor reizigers die Beijing op een traditionele en sfeervolle manier willen leren kennen. 

Naar de website van Double Happiness Hotel


Hotels China

Beijing Chengdu Dali Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Kunming Langmusi Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuxi