Menu

China

Holiday Inn Express Lanzhou Jianlan

Het Holiday Inn Express Lanzhou Jianlan ligt op een gunstige locatie ten opzichte van het stadscentrum, zodat gasten een gemakkelijke toegang hebben tot de belangrijkste attracties, winkels en restaurants. Ook het openbaar vervoer ligt op korte afstand, waardoor het gemakkelijk is om op verschillende plekken in de stad te komen. 

De kamers van het Holiday Inn Express Lanzhou Jianlan zijn modern ingericht en bieden alle comfort dat gasten nodig hebben voor een aangenaam verblijf. Met voorzieningen zoals comfortabele bedden, een eigen badkamer, airconditioning, gratis wifi en een flatscreen-tv, kunnen gasten genieten van een ontspannen en comfortabel verblijf.

De accommodatie gebruikt het IHG Green Engage-systeem; een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee het hotel hun impact op het milieu kan meten en controleren. Een verblijf is deze accommodatie is dus een duurzame keuze!
Accommodaties met dit logo gaan volgens ons nét een stapje verder op het gebied van duurzaamheid.

Naar de website van Holiday Inn Express Lanzhou Jianlan


Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuxi