Menu

China

Pingyao Hui Guan Hotel

Het Pingyao Hui Guan Hotel is een historisch hotel, gelegen binnen de stadsmuren van Pingyao. Het is dus gemakkelijk om van hieruit het oude stadscentrum van Pingyao te verkennen. Pingyao staat bekend om zijn goed bewaard gebleven stadsmuren en oude architectuur en het Pingyao Hui Guan Hotel past perfect in de sfeer van deze historische stad.

Het hotel is gevestigd in een traditioneel Chinees herenhuis dat dateert uit de Ming-dynastie (14e-17e eeuw). Deze kamers zijn doorgaans voorzien van traditionele meubels en decoraties die een gevoel van het oude China oproepen.

Deze accommodatie is een charmante plek voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke en historische ervaring in de prachtige stad Pingyao. Het biedt gasten de kans om terug in de tijd te stappen en de rijke geschiedenis van China te ervaren in een prachtige omgeving.

Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuanyang Yuxi