Menu

China

Shichahai Shadow Art Performance Hotel

Het Shichahai Shadow Art Performance Hotel is een uniek hotel, gelegen middenin een traditionele hutong in de historische wijk Shichahai. Dit hotel zet alles op alles om de traditionele Chinese schaduwkunst te behouden en te promoten: hier wordt u dan ook ondergedompeld in cultuur en kunst!

Schaduwkunst is een oude kunstvorm, waarbij gesneden figuren en voorwerpen worden gebruikt om verhalen en scènes te creëren. Dit wordt gedaan door middel van een doek, met daarachter een felle lamp die schaduwen over de figuren werpt. Verschillende keren per week kunt u, geheel kosteloos, in deze accommodatie een show bijwonen. Na elke show heeft u de mogelijkheid om tegen betaling een workshop, zoals papierknipkunst en het maken van schaduwfiguren, bij te wonen. 

De accommodatie beschikt over comfortabele kamers, ingericht met traditioneel meubilair en decor. Het hotel is zeer geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke en culturele ervaring en voor reizigers die open staan om nieuwe dingen te proberen. Laat u verrassen!

Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuanyang Yuxi