Menu

China

Songpan Zhongting Xiyun Hotel

Het authentieke en sfeervolle Zhongting Xiyun Hotel in Songpan is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum: het is centraal gelegen en op korte loopafstand van het oude centrum met talloze winkels en restaurants. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden alle comfort en voorzieningen die gasten nodig hebben voor een aangenaam verblijf. Met moderne voorzieningen zoals comfortabele bedden, een eigen badkamer, airconditioning, gratis wifi en een flatscreen-tv, kunt u hier genieten van een ontspannen en comfortabele ervaring.

Verder staat het hotel bekend om haar vriendelijke personeel. Dus zoekt u een hoog niveau van service en gastvrijheid? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuanyang Yuxi