Menu

China

Xiahe Overseas Tibetan Hotel

Het Overseas Tibetan Hotel in Xiahe ligt op een centrale locatie in Xiahe. De belangrijkste bezienswaardigheid van het dorp, het Labrang Klooster, ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij The Everest Café, wat onderdeel is van het hotel. Hier kunt u genieten van een westers ontbijt, maar kunt u ook voor de lunch en het diner terecht. 

De accommodatie beschikt over 40 kamers. De kamers zijn modern, met wifi in de kamers. Gelukkig hebben de kamers wel hun Tibetaanse stijl behouden; in de accommodatie vindt u dan ook volop kleurrijke tapijten en heel veel houtsnijwerk. 

Het hotel staat bekend om haar gastvrije ontvangst en haar Tibetaanse service. Het Overseas Tibetan Hotel is dan ook een absolute aanrader voor reizigers die een authentieke ervaring kunnen waarderen en op zoek zijn naar het 'Tibet gevoel'!

Naar de website van Xiahe Overseas Tibetan Hotel


Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuanyang Yuxi