Menu

China

Yide Hotel

Het Yide Hotel in Pingyao is gelegen in een rustig straatje, binnen de stadsmuren van Pingyao. Op korte loopafstand vindt u het oude stadscentrum van Pingyao, dat zowel overdag als ’s avonds een bezoek waard is. Het Yide Hotel is gevestigd in een traditioneel Chinees houten gebouw, dat stamt uit de Ming-dynastie (14e tot 17e eeuw). De architectuur en inrichting weerspiegelen de historische sfeer van de stad.

De accommodatie beschikt over 26 comfortabele kamers, allemaal met traditionele Kang-bedden: in de winter wordt er een vuurtje gestookt onder de bedden, om het lekker warm te maken. 

Het Yide Hotel is geschikt voor reizigers die graag een échte authentieke ervaring willen beleven. Dit is niet voor niets ons persoonlijke favoriet!

Naar de website van Yide Hotel


Hotels China

Beijing Chengdu Dali Datong Guilin Guizhou provincie Gyantse Hangzhou Huangshan Jiuzhaigou Kunming Langmusi Lanzhou Lijiang Luoping Luoyang Mengzi Nanjing Ping'an Pingyao Sanya Shanghai Shaxi Songpan Tibet Tiger Leaping Gorge Wulingyuan / Zhangjiajie Wutaishan Wuyuan Xi'an Xiahe Xiamen Yangshuo Yangtze Yongding Yuanyang Yuxi