Menu

Korte arrangementen

Veel van onze voorbeeldreizen eindigen midden in China. En dat is een bewuste keuze: zo kunt u heel eenvoudig de reis combineren met één van onze andere voorbeeldreizen of de reis afsluiten in het prachtige Karstgebergte. Of zelfs aan het subtropische strand! Zo kunt u zélf het einde van uw reis door China bepalen.

Bovendien kunt u zo ook gemakkelijk bepalen vanaf welke stad u weer terug naar huis vliegt. Kiest u voor de hoofdstad Beijing of sluit u af in de wereldstad Shanghai? Natuurlijk is het ook mogelijk de laatste paar dagen van uw reis in Hong Kong door te brengen, voordat u weer de lucht in gaat.

LET OP: onderstaande arrangementen zijn niet los te boeken. Wij bieden deze alleen aan in combinatie met een rondreis door één van onze bestemmingen. 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen China uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.